Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 10 éve
de gyűlölöm az ilyen kilométer magasan felpattanó labdákat...
több mint 10 éve
Az igen!
több mint 10 éve
gewcccccóóóóóóóóóóóóóóó
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
ezaz miénk a labdaHegemiért, onside kickre számítottál?
több mint 10 éve
ez a Prater úgy néz ki, mint egy alkoholista közepesen lerobbant állapotban...slowmotionSurprise surprise 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Nocsak, Chizzy, Kim és Bunting is a PL-ben, hogy legyen egy utolsó dartaos comment 😀 Nagyon helyes!Van még rajtam kívül Huybrechts vagy Chizzy drukker? 😀
több mint 10 éve
Szerintetek lesz hosszabítás mert ennek függvényében hozok fel sört a pinyoból?he7edikmindenképpen lesz, maximum az OT helyett a GoDaddy Bowlon fogyasztod el a maradékot :p

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Szerintetek lesz hosszabítás mert ennek függvényében hozok fel sört a pinyoból?he7edikVidd le a tévét, az a biztos.
több mint 10 éve
Szerintetek lesz hosszabítás mert ennek függvényében hozok fel sört a pinyoból?he7edikigen
több mint 10 éve
Szerintetek lesz hosszabítás mert ennek függvényében hozok fel sört a pinyoból?

több mint 10 éve
ennek a támadó oldali késői ébredésnek meglehet a böjtje.hatból három drive-ban megfogta a védelem a Lions-t (az a running into kickeres agyfaszt befejezett drive-nak vettem, mert a védelem megcsinálta a 3&out-ot), de legalább 14 ponton kellene lenni, ha nem többön.
most jön a félidei megbeszélés, a Lions rájön, hogy screen passzokkal szlt lehet szedni a védelmet, és el nem tudom képzelni, hogyan fogjuk megállítani Dallas fiát...
több mint 10 éve
ez a Prater úgy néz ki, mint egy alkoholista közepesen lerobbant állapotban...slowmotionmert az is 😀
több mint 10 éve
ez a Prater úgy néz ki, mint egy alkoholista közepesen lerobbant állapotban...
több mint 10 éve
mondjuk nekünk az ilyenek után szokott jönni a TD, szóval Caldwell megmentett minket a 10-21-es félidőtőlÉn is kibasznám mert elejt egy ilyetTocaBruce, miért most?!gyeekúgy látszik, mégsem akar maradni jövőreslowmotion
több mint 10 éve
Én is kibasznám mert elejt egy ilyetBruce, miért most?!gyeekúgy látszik, mégsem akar maradni jövőreslowmotion
több mint 10 éve
a rúgó úgyse ember 😀😀😀gabenCsak a punterek azok
több mint 10 éve
el se rúgta, de Ricsi már üvöltött, hogy nem jóStezÉrezte, hogy cinkes lesz.
több mint 10 éve
Szegény kickerek, mindig beléjük rúgnak, még Márk is.
több mint 10 éve
Bruce, miért most?!gyeekúgy látszik, mégsem akar maradni jövőre