Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Hát végülis vizsgaidőszak van. 😀😀Az egyetemen érzem magam, ezzel a sok idézettel.hpeter93Beestem!Ne vádolj, ne fogadkozz,
Új munkahely, első nap, lehet át lettem verve a pozíciót illetően, hazafelé jövet megnézem még is mi történik, 0-14...
“A remény minden szörnyűségek legrosszabbika, mert megnyújtja az ember gyötrődését.” - Nietzschegyeek
ne légy komisz magadhoz,
ne hódolj és ne hódits,
ne csatlakozz a hadhoz.
József AttilaKampman
több mint 10 éve
most itt két kérdés van, átnyújtotta, vagy FGkössz
több mint 10 éve
neki kell menni
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
Az egyetemen érzem magam, ezzel a sok idézettel.Beestem!Ne vádolj, ne fogadkozz,
Új munkahely, első nap, lehet át lettem verve a pozíciót illetően, hazafelé jövet megnézem még is mi történik, 0-14...
“A remény minden szörnyűségek legrosszabbika, mert megnyújtja az ember gyötrődését.” - Nietzschegyeek
ne légy komisz magadhoz,
ne hódolj és ne hódits,
ne csatlakozz a hadhoz.
József AttilaKampman
több mint 10 éve
Beestem!Ne vádolj, ne fogadkozz,
ne légy komisz magadhoz,
ne hódolj és ne hódits,
ne csatlakozz a hadhoz.
József Attila
több mint 10 éve
Beestem!Már 7-14. Lehet meghoztad a Cowboys szerencséjét. 😀
több mint 10 éve
Beestem!Új munkahely, első nap, lehet át lettem verve a pozíciót illetően, hazafelé jövet megnézem még is mi történik, 0-14...
“A remény minden szörnyűségek legrosszabbika, mert megnyújtja az ember gyötrődését.” - Nietzsche
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
most checkdownokból végigengedni őket....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
lehető legjobbkor találkozott arry mvg-vel meg taylorral amit az öreg az elmúlt években összebénázik könnyű kiszállóknál az vicc és ezt idén a holland is átvette tőle. na de off vége.
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 10 éve
😀😀Jövőre Bounting vs van Gerwen döntő lesz.Sixo67Anderson a világbajnok.iktriadKibaszott nagy meccs volt, megérdemelte.
Majd jövőre visszavághat az öreg.gaben
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Na egy vicces pick6 és egállal menjenek pihenni
több mint 10 éve
ez egy kibaszott költői igazságszolgáltatás volt arra a szánalmas zászlóra.eddig idén kb egy zászlót nem dobtak erre, és azoknál még kontakt sem volt a védőtől, aki konkrétan beletolta a receivert a másik védőbe
több mint 10 éve
LondonbanNa meccs lesz végül Dallasban is? Jó lenne.iktriadHol volt még eddig? Ki ne mondd, hogy Jacksoville-ben 😀Kampman
több mint 10 éve
Jövőre Bounting vs van Gerwen döntő lesz.Anderson a világbajnok.iktriadKibaszott nagy meccs volt, megérdemelte.
Majd jövőre visszavághat az öreg.gaben
több mint 10 éve
Taylor-Anderson 😛Na meccs lesz végül Dallasban is? Jó lenne.iktriadHol volt még eddig? Ki ne mondd, hogy Jacksoville-ben 😀Kampman
több mint 10 éve
Na meccs lesz végül Dallasban is? Jó lenne.iktriadHol volt még eddig? Ki ne mondd, hogy Jacksoville-ben 😀
több mint 10 éve
Rutinos volt a Lions D, így legalább ők is támadhatnak 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Na meccs lesz végül Dallasban is? Jó lenne.
több mint 10 éve
momentum change
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 10 éve
Valószínűleg tampa 2 lehetett. Kirãly, holnap indulok haza!
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Na végre itt is történik valami 😊 Off
Mekkorraaa meccs volt ez a Taylor-Anderson
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.