Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Hát végülis vizsgaidőszak van. 😀😀Az egyetemen érzem magam, ezzel a sok idézettel.hpeter93Beestem!Ne vádolj, ne fogadkozz,
Új munkahely, első nap, lehet át lettem verve a pozíciót illetően, hazafelé jövet megnézem még is mi történik, 0-14...
“A remény minden szörnyűségek legrosszabbika, mert megnyújtja az ember gyötrődését.” - Nietzschegyeek
ne légy komisz magadhoz,
ne hódolj és ne hódits,
ne csatlakozz a hadhoz.
József AttilaKampman
több mint 9 éve
most itt két kérdés van, átnyújtotta, vagy FGkössz
több mint 9 éve
neki kell menni
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
Az egyetemen érzem magam, ezzel a sok idézettel.Beestem!Ne vádolj, ne fogadkozz,
Új munkahely, első nap, lehet át lettem verve a pozíciót illetően, hazafelé jövet megnézem még is mi történik, 0-14...
“A remény minden szörnyűségek legrosszabbika, mert megnyújtja az ember gyötrődését.” - Nietzschegyeek
ne légy komisz magadhoz,
ne hódolj és ne hódits,
ne csatlakozz a hadhoz.
József AttilaKampman
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Beestem!Ne vádolj, ne fogadkozz,
ne légy komisz magadhoz,
ne hódolj és ne hódits,
ne csatlakozz a hadhoz.
József Attila
több mint 9 éve
Beestem!Már 7-14. Lehet meghoztad a Cowboys szerencséjét. 😀
több mint 9 éve
Beestem!Új munkahely, első nap, lehet át lettem verve a pozíciót illetően, hazafelé jövet megnézem még is mi történik, 0-14...
“A remény minden szörnyűségek legrosszabbika, mert megnyújtja az ember gyötrődését.” - Nietzsche
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
most checkdownokból végigengedni őket....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
gaborik
514
lehető legjobbkor találkozott arry mvg-vel meg taylorral amit az öreg az elmúlt években összebénázik könnyű kiszállóknál az vicc és ezt idén a holland is átvette tőle. na de off vége.
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 9 éve
😀😀Jövőre Bounting vs van Gerwen döntő lesz.Sixo67Anderson a világbajnok.iktriadKibaszott nagy meccs volt, megérdemelte.
Majd jövőre visszavághat az öreg.gaben
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
GNG
241
Na egy vicces pick6 és egállal menjenek pihenni
több mint 9 éve
ez egy kibaszott költői igazságszolgáltatás volt arra a szánalmas zászlóra.eddig idén kb egy zászlót nem dobtak erre, és azoknál még kontakt sem volt a védőtől, aki konkrétan beletolta a receivert a másik védőbe
több mint 9 éve
LondonbanNa meccs lesz végül Dallasban is? Jó lenne.iktriadHol volt még eddig? Ki ne mondd, hogy Jacksoville-ben 😀Kampman
több mint 9 éve
Jövőre Bounting vs van Gerwen döntő lesz.Anderson a világbajnok.iktriadKibaszott nagy meccs volt, megérdemelte.
Majd jövőre visszavághat az öreg.gaben
több mint 9 éve
Taylor-Anderson 😛Na meccs lesz végül Dallasban is? Jó lenne.iktriadHol volt még eddig? Ki ne mondd, hogy Jacksoville-ben 😀Kampman
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Na meccs lesz végül Dallasban is? Jó lenne.iktriadHol volt még eddig? Ki ne mondd, hogy Jacksoville-ben 😀
több mint 9 éve
Rutinos volt a Lions D, így legalább ők is támadhatnak 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Na meccs lesz végül Dallasban is? Jó lenne.
több mint 9 éve
momentum change
több mint 9 éve
Valószínűleg tampa 2 lehetett. Kirãly, holnap indulok haza!
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Na végre itt is történik valami 😊 Off
Mekkorraaa meccs volt ez a Taylor-Anderson
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.