Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem neked szólt 😀hülye vagy? éppen pl nekem kellene a leginkább köpködni a bírót, hogy nem volt zászló, viszont erre még én is azt mondom, hogy nem volt azslowmotionKezdődik megint... Igen, eladták a bírók a meccset. Sőt az illuminátusoknak és az amish közösségnek is köze volt hozzáMirrMurraz előbb erre sárgát dobtak...ghstzRúgy blokkolták bele, legalábbis inkább, mint odaátslowmotion
több mint 10 éve
Hülye Fuller
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
6-6
több mint 10 éve
Kezdődik megint... Igen, eladták a bírók a meccset. Sőt az illuminátusoknak és az amish közösségnek is köze volt hozzáMirrMurraz előbb erre sárgát dobtak...ghstzRúgy blokkolták bele, legalábbis inkább, mint odaátslowmotion
több mint 10 éve
Nem Márk, nem tenne jót 😀
több mint 10 éve
Kiszáradás, ez volt Dezzel az első meccsen, mivan nem ihatnak meccs előtt ?TocaIhatnak, de akkor Blackmon sorsára jutnak.
több mint 10 éve
hülye vagy? éppen pl nekem kellene a leginkább köpködni a bírót, hogy nem volt zászló, viszont erre még én is azt mondom, hogy nem volt azKezdődik megint... Igen, eladták a bírók a meccset. Sőt az illuminátusoknak és az amish közösségnek is köze volt hozzáMirrMurraz előbb erre sárgát dobtak...ghstzRúgy blokkolták bele, legalábbis inkább, mint odaátslowmotion
több mint 10 éve
Én is Ronáldó vagyok.
több mint 10 éve
Lombardi Lőwöt játszikStezBeletörölt ő is egy kis turhát
több mint 10 éve
Kiszáradás, ez volt Dezzel az első meccsen, mivan nem ihatnak meccs előtt ?
több mint 10 éve
Kezdődik megint... Igen, eladták a bírók a meccset. Sőt az illuminátusoknak és az amish közösségnek is köze volt hozzáaz előbb erre sárgát dobtak...ghstzRúgy blokkolták bele, legalábbis inkább, mint odaátslowmotion
több mint 10 éve
Caldwell szétrobban!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
az előbb erre sárgát dobtak...ghstzRLOL.
több mint 10 éve
az előbb erre sárgát dobtak...ghstzRúgy blokkolták bele, legalábbis inkább, mint odaát
több mint 10 éve
Bersin te vagy az?
több mint 10 éve
iktriad túl nagy troll lett ahhoz, hogy egy eredménykövetőben hozzászóljak 😀én ilyet soha nem mondanék, erről kérdezd meg iktriadot 😀Shilkortehát ha a mostani 24 percben még nem lesz izgalmas, majd utána amúgy lejátsszák mégis az év legjobb meccsét, akkor azt mondod majd, hogy ma nem volt jó a meccs, mert éjfél uitán indult be?Stez1,5 óra múlva már holnap lesz :pShilkorszerintem meg 1,5-2 órájukStezLesz-e ma még ebből meccs?bobi009228 percük van erre a csapatoknak.iktriad
több mint 10 éve
thxtevemost.info/digisport_1_elo_internetes_kozvetites_online_stream/valakisehhez nincs egy streamed valahol?CsiribaÚgy is Taylor nyer n+1-szer bajnok lesz ( ásít)bobi00926-5 és Phil kezd!!!gabenEzt mé ide kell?Duff
több mint 10 éve
tevemost.info/digisport_1_elo_internetes_kozvetites_online_stream/ehhez nincs egy streamed valahol?CsiribaÚgy is Taylor nyer n+1-szer bajnok lesz ( ásít)bobi00926-5 és Phil kezd!!!gabenEzt mé ide kell?Duff
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Mit ebédelt a Lions D-line?iktriadErről nincsenek információim, de tuti nem ugyanazt mint a Dallas O line. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !