Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 9 éve
szerintem meg 1,5-2 órájukLesz-e ma még ebből meccs?bobi009228 percük van erre a csapatoknak.iktriad
több mint 9 éve
jaja, ő minden héten elmondja, hogy az NFL-ben bármi megtörténhet, majd minden pontszerzés után közli, hogy eldőlt a meccstedd oda, hogy by RicsiDripNa bazz megy a mixem.... 😕ThundersNFLMég rohadt sok idő van hátra, kemény lenne már most kijelenteni... Ez itt az NFL, bármi megtörténhetToto21
több mint 9 éve
Lesz-e ma még ebből meccs?bobi009228 percük van erre a csapatoknak.
több mint 9 éve
Na akkor most jöhet egy Lions #D Rn'R 😀 (remélem)
több mint 9 éve
Lesz-e ma még ebből meccs?bobi0092lehet csak holnap
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Lesz-e ma még ebből meccs?
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
például az is, hogy semmi nem történik 😀Na bazz megy a mixem.... 😕ThundersNFLMég rohadt sok idő van hátra, kemény lenne már most kijelenteni... Ez itt az NFL, bármi megtörténhetToto21
több mint 9 éve
te is rendeltél közhelyszótárt ?Na bazz megy a mixem.... 😕ThundersNFLMég rohadt sok idő van hátra, kemény lenne már most kijelenteni... Ez itt az NFL, bármi megtörténhetToto21
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
tedd oda, hogy by RicsiNa bazz megy a mixem.... 😕ThundersNFLMég rohadt sok idő van hátra, kemény lenne már most kijelenteni... Ez itt az NFL, bármi megtörténhetToto21
több mint 9 éve
Lehet akár egy TÖRTÉNELMI mérkőzés is 😊Na bazz megy a mixem.... 😕ThundersNFLMég rohadt sok idő van hátra, kemény lenne már most kijelenteni... Ez itt az NFL, bármi megtörténhetToto21
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 9 éve
te vagy az Ricsi?Na bazz megy a mixem.... 😕ThundersNFLMég rohadt sok idő van hátra, kemény lenne már most kijelenteni... Ez itt az NFL, bármi megtörténhetToto21
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Na bazz megy a mixem.... 😕ThundersNFLMég rohadt sok idő van hátra, kemény lenne már most kijelenteni... Ez itt az NFL, bármi megtörténhet
több mint 9 éve
Banyek Taylor majdnem 9 nyilast dobott
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Ha ez így folytatódik ez lesz a Cowboys idei 2. 42-7es meccse ...
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Na bazz megy a mixem.... 😕
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Mit szarozol bazmeg?
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
magyar sportok vannak rajta mint pl darts vagy salakmotorSport 1 és a sport 2 tesójaThundersNFLmi az sportm?Kampmanki nem?gabenközben 6-4 Garynek :cool:ShilkorSport M-el szimultán nézed?vontod
több mint 9 éve
Mondom én, annál csak könnyebb feladat jöhet nekikMi 5 fumblebe hajszoltuk Luckyt novemberben. Az első félidőben.iktriadFenét, csak az elit Jax DLine ellen edződtekJakehomerHa valaki ma azt mondja hogy Colts O line > Cowboys O line ...bobi0092A playoff tapasztalat teszi. 😀😀iktriad
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Megatron de szarul blokkolt 😛Jakehomerszerelt nem blokkolt
több mint 9 éve
arról még nem is volt szó, hogy Fairley azért nem játszhat sok hete, mert Suh megtaposta Londonban!
több mint 9 éve
Ahol elméletileg magyar sport műsorok mentek volna. 😀😀mi az sportm?Kampmanki nem?gabenközben 6-4 Garynek :cool:ShilkorSport M-el szimultán nézed?vontod
több mint 9 éve
Toto21
5 950
1. nem tudom a számukatNa vajon, ha most Suh nem játszhatna, akkor is ilyen dominás lenne az Lions Dline?Toto21Küld be ezt kérdésnek a Sport Tvbe. Még nem volt elég szó a Suhról a hétvégén, kell hétfőre is a téma.iktriad
2. mert nem nézem őket
3. nem vagyok Mo. épp, ergo ennyit nem ér meg 😛
több mint 9 éve
Sport 1 és a sport 2 tesójami az sportm?Kampmanki nem?gabenközben 6-4 Garynek :cool:ShilkorSport M-el szimultán nézed?vontod
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Pontosan 😀majd jövőreHulkeinsteinFurcsa neki, hogy januárban is játszani kell, ilyenkor otthon szokta nézni a meccset 😀MirrMurrfejlődik Romo már nem decemberben rossz hanem januárban.ez visszafejlődés, régen (2007-08) is januárban volt rosszKampman
gonosz vagyokJanek