Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 10 éve
szerintem meg 1,5-2 órájukLesz-e ma még ebből meccs?bobi009228 percük van erre a csapatoknak.iktriad
több mint 10 éve
jaja, ő minden héten elmondja, hogy az NFL-ben bármi megtörténhet, majd minden pontszerzés után közli, hogy eldőlt a meccstedd oda, hogy by RicsiDripNa bazz megy a mixem.... 😕ThundersNFLMég rohadt sok idő van hátra, kemény lenne már most kijelenteni... Ez itt az NFL, bármi megtörténhetToto21
több mint 10 éve
Lesz-e ma még ebből meccs?bobi009228 percük van erre a csapatoknak.
több mint 10 éve
Na akkor most jöhet egy Lions #D Rn'R 😀 (remélem)
több mint 10 éve
Lesz-e ma még ebből meccs?bobi0092lehet csak holnap
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Lesz-e ma még ebből meccs?
több mint 10 éve
például az is, hogy semmi nem történik 😀Na bazz megy a mixem.... 😕ThundersNFLMég rohadt sok idő van hátra, kemény lenne már most kijelenteni... Ez itt az NFL, bármi megtörténhetToto21
több mint 10 éve
te is rendeltél közhelyszótárt ?Na bazz megy a mixem.... 😕ThundersNFLMég rohadt sok idő van hátra, kemény lenne már most kijelenteni... Ez itt az NFL, bármi megtörténhetToto21
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
tedd oda, hogy by RicsiNa bazz megy a mixem.... 😕ThundersNFLMég rohadt sok idő van hátra, kemény lenne már most kijelenteni... Ez itt az NFL, bármi megtörténhetToto21
több mint 10 éve
Lehet akár egy TÖRTÉNELMI mérkőzés is 😊Na bazz megy a mixem.... 😕ThundersNFLMég rohadt sok idő van hátra, kemény lenne már most kijelenteni... Ez itt az NFL, bármi megtörténhetToto21
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
te vagy az Ricsi?Na bazz megy a mixem.... 😕ThundersNFLMég rohadt sok idő van hátra, kemény lenne már most kijelenteni... Ez itt az NFL, bármi megtörténhetToto21
több mint 10 éve
Na bazz megy a mixem.... 😕ThundersNFLMég rohadt sok idő van hátra, kemény lenne már most kijelenteni... Ez itt az NFL, bármi megtörténhet
több mint 10 éve
Banyek Taylor majdnem 9 nyilast dobott
több mint 10 éve
Ha ez így folytatódik ez lesz a Cowboys idei 2. 42-7es meccse ...
több mint 10 éve
Na bazz megy a mixem.... 😕
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Mit szarozol bazmeg?
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
magyar sportok vannak rajta mint pl darts vagy salakmotorSport 1 és a sport 2 tesójaThundersNFLmi az sportm?Kampmanki nem?gabenközben 6-4 Garynek :cool:ShilkorSport M-el szimultán nézed?vontod
több mint 10 éve
Mondom én, annál csak könnyebb feladat jöhet nekikMi 5 fumblebe hajszoltuk Luckyt novemberben. Az első félidőben.iktriadFenét, csak az elit Jax DLine ellen edződtekJakehomerHa valaki ma azt mondja hogy Colts O line > Cowboys O line ...bobi0092A playoff tapasztalat teszi. 😀😀iktriad
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Megatron de szarul blokkolt 😛Jakehomerszerelt nem blokkolt
több mint 10 éve
arról még nem is volt szó, hogy Fairley azért nem játszhat sok hete, mert Suh megtaposta Londonban!
több mint 10 éve
Ahol elméletileg magyar sport műsorok mentek volna. 😀😀mi az sportm?Kampmanki nem?gabenközben 6-4 Garynek :cool:ShilkorSport M-el szimultán nézed?vontod
több mint 10 éve
1. nem tudom a számukatNa vajon, ha most Suh nem játszhatna, akkor is ilyen dominás lenne az Lions Dline?Toto21Küld be ezt kérdésnek a Sport Tvbe. Még nem volt elég szó a Suhról a hétvégén, kell hétfőre is a téma.iktriad
2. mert nem nézem őket
3. nem vagyok Mo. épp, ergo ennyit nem ér meg 😛
több mint 10 éve
Sport 1 és a sport 2 tesójami az sportm?Kampmanki nem?gabenközben 6-4 Garynek :cool:ShilkorSport M-el szimultán nézed?vontod
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Pontosan 😀majd jövőreHulkeinsteinFurcsa neki, hogy januárban is játszani kell, ilyenkor otthon szokta nézni a meccset 😀MirrMurrfejlődik Romo már nem decemberben rossz hanem januárban.ez visszafejlődés, régen (2007-08) is januárban volt rosszKampman
gonosz vagyokJanek