Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 9 éve
ehhez nincs egy streamed valahol?Úgy is Taylor nyer n+1-szer bajnok lesz ( ásít)bobi00926-5 és Phil kezd!!!gabenEzt mé ide kell?Duff
több mint 9 éve
Jönnek a sackek sorjában
több mint 9 éve
én ilyet soha nem mondanék, erről kérdezd meg iktriadot 😀tehát ha a mostani 24 percben még nem lesz izgalmas, majd utána amúgy lejátsszák mégis az év legjobb meccsét, akkor azt mondod majd, hogy ma nem volt jó a meccs, mert éjfél uitán indult be?Stez1,5 óra múlva már holnap lesz :pShilkorszerintem meg 1,5-2 órájukStezLesz-e ma még ebből meccs?bobi009228 percük van erre a csapatoknak.iktriad
több mint 9 éve
Téves ! Én már akkor megmondtam, hogy nyer a Bears, és bizonyítékom is van rá!Nem vagyok Ricsi és lövésem sincs mit mondanak a Sport Tv-n mert eredeti kommentárral nézem a mérkőzést. De pl. az idei CHI - 49ers meccsen se gondolta senki, hogy győz a Bears, miután 20-7 volt a 4.-ik negyed előtt és lám 28-20 lett nekünkToto21te vagy az Ricsi?HighlanderNa bazz megy a mixem.... 😕ThundersNFLMég rohadt sok idő van hátra, kemény lenne már most kijelenteni... Ez itt az NFL, bármi megtörténhetToto21
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Úgy is Taylor nyer n+1-szer bajnok lesz ( ásít)6-5 és Phil kezd!!!gabenEzt mé ide kell?Duff
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Uuuhh, ez ellentmondást nem tűrő volt.
több mint 9 éve
Mit ebédelt a Lions D-line?
több mint 9 éve
tehát ha a mostani 24 percben még nem lesz izgalmas, majd utána amúgy lejátsszák mégis az év legjobb meccsét, akkor azt mondod majd, hogy ma nem volt jó a meccs, mert éjfél uitán indult be?1,5 óra múlva már holnap lesz :pShilkorszerintem meg 1,5-2 órájukStezLesz-e ma még ebből meccs?bobi009228 percük van erre a csapatoknak.iktriad
több mint 9 éve
elküldtem keked PM 😀😀😀6-5 és Phil kezd!!!gabenEzt mé ide kell?Duff
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Nem lesz ez a meccs olyan sima szerintem Murai meg Dez oda fogja tenni magát
több mint 9 éve
Kampman
28 290
mégviszont nektek van egy CUTLER-etek!!!!!!!!!!gabenNem vagyok Ricsi és lövésem sincs mit mondanak a Sport Tv-n mert eredeti kommentárral nézem a mérkőzést. De pl. az idei CHI - 49ers meccsen se gondolta senki, hogy győz a Bears, miután 20-7 volt a 4.-ik negyed előtt és lám 28-20 lett nekünkToto21te vagy az Ricsi?HighlanderNa bazz megy a mixem.... 😕ThundersNFLMég rohadt sok idő van hátra, kemény lenne már most kijelenteni... Ez itt az NFL, bármi megtörténhetToto21
több mint 9 éve
Hogy jól tájékozott legyél a világ sportéletéről. 😀😀6-5 és Phil kezd!!!gabenEzt mé ide kell?Duff
több mint 9 éve
Azért valaki közvetítse, mert nekem nincs SportM 😀6-5 és Phil kezd!!!gabenNagyobb meccs van ott, mint itt sajna...iktriad
több mint 9 éve
viszont nektek van egy CUTLER-etek!!!!!!!!!!Nem vagyok Ricsi és lövésem sincs mit mondanak a Sport Tv-n mert eredeti kommentárral nézem a mérkőzést. De pl. az idei CHI - 49ers meccsen se gondolta senki, hogy győz a Bears, miután 20-7 volt a 4.-ik negyed előtt és lám 28-20 lett nekünkToto21te vagy az Ricsi?HighlanderNa bazz megy a mixem.... 😕ThundersNFLMég rohadt sok idő van hátra, kemény lenne már most kijelenteni... Ez itt az NFL, bármi megtörténhetToto21
több mint 9 éve
6-5 és Phil kezd!!!gabenNagyobb meccs van ott, mint itt sajna...
több mint 9 éve
Erre már senki sem emlékszik.😀Nem vagyok Ricsi és lövésem sincs mit mondanak a Sport Tv-n mert eredeti kommentárral nézem a mérkőzést. De pl. az idei CHI - 49ers meccsen se gondolta senki, hogy győz a Bears, miután 20-7 volt a 4.-ik negyed előtt és lám 28-20 lett nekünkToto21te vagy az Ricsi?HighlanderNa bazz megy a mixem.... 😕ThundersNFLMég rohadt sok idő van hátra, kemény lenne már most kijelenteni... Ez itt az NFL, bármi megtörténhetToto21
több mint 9 éve
6-5 és Phil kezd!!!
több mint 9 éve
1,5 óra múlva már holnap lesz :pszerintem meg 1,5-2 órájukStezLesz-e ma még ebből meccs?bobi009228 percük van erre a csapatoknak.iktriad
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Ezt a 28at kifejtenéd? 😀Lesz-e ma még ebből meccs?bobi009228 percük van erre a csapatoknak.iktriad
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Nem vagyok Ricsi és lövésem sincs mit mondanak a Sport Tv-n mert eredeti kommentárral nézem a mérkőzést. De pl. az idei CHI - 49ers meccsen se gondolta senki, hogy győz a Bears, miután 20-7 volt a 4.-ik negyed előtt és lám 28-20 lett nekünkte vagy az Ricsi?HighlanderNa bazz megy a mixem.... 😕ThundersNFLMég rohadt sok idő van hátra, kemény lenne már most kijelenteni... Ez itt az NFL, bármi megtörténhetToto21