Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Ezt a sok faszságot amit a 'bors ma csinal... Parnell engedett ma sztem 3 sacket
több mint 9 éve
Cowboyokat harapják az Oroszlányok!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Pont ezt mondta Stafford Kell Win JohnsonKólát vagy tejet vagy ásványvizet is lehet nagy TATEnél inni.iktriadHa csak az döntene, de sajnos olvasok eredménykővetőt, és ha nagy a tét akkor inni kellvalakisAno leszek, de ittam egy feles, az int után rögtön stop és kihagyott fg.valakisA Lions az alkoholizmusba dönt. 😀😀iktriad
több mint 9 éve
Lindsey lesz azLindley Duke?Sixo67TE játék, yeahHegeLesz még Ebron Td topmodell megmondtavalakis
több mint 9 éve
Nah csak helyrerázódott Carr, az előző playben valaki más viselte a mezét.
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Ha átér a Lions a félpályán nem szabad több INTet szedni mert Romoék safetyt csinálnak belőle 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Bennél vizet ittam, de Goldennél már pálinka a menőKólát vagy tejet vagy ásványvizet is lehet nagy TATEnél inni.iktriadHa csak az döntene, de sajnos olvasok eredménykővetőt, és ha nagy a tét akkor inni kellvalakisAno leszek, de ittam egy feles, az int után rögtön stop és kihagyott fg.valakisA Lions az alkoholizmusba dönt. 😀😀iktriad
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
Lindley Duke?TE játék, yeahHegeLesz még Ebron Td topmodell megmondtavalakis
több mint 9 éve
Na elmész a Bushba
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
Momentum itt Dallas kihagyta a Lions advantage él-e vele
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
TE játék, yeahHegeLesz még Ebron Td topmodell megmondta
több mint 9 éve
Kólát vagy tejet vagy ásványvizet is lehet nagy TATEnél inni.Ha csak az döntene, de sajnos olvasok eredménykővetőt, és ha nagy a tét akkor inni kellvalakisAno leszek, de ittam egy feles, az int után rögtön stop és kihagyott fg.valakisA Lions az alkoholizmusba dönt. 😀😀iktriad
több mint 9 éve
a másik megjegyzésem az, hogy ha még egyszer valaki azt mondja, hogy Parnell hátán is elkaristolunk, akkor elküldöm a halál retkes faszába
több mint 9 éve
Pgrew yeah
több mint 9 éve
mukijoe
1 041
Megmogyorózta
több mint 9 éve
Ha csak az döntene, de sajnos olvasok eredménykővetőt, és ha nagy a tét akkor inni kellAno leszek, de ittam egy feles, az int után rögtön stop és kihagyott fg.valakisA Lions az alkoholizmusba dönt. 😀😀iktriad
több mint 9 éve
Mostantól 40 Bell futást akarok
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Ha egy negatív mérlegű csapat győz januárban a Lambeau-n, minden tiszteletem a tietek 😀na nem baj, a Panthers ellen könnyebb lesz, plusz ebből a Lionsból még azt is kinézem, hogy Seattle-ben is nyer 😀KampmanÉs akkor Charlotte-ban rendezik az NFCCG-et 😛Jakehomer
több mint 9 éve
Szerintem tőletek fogunk kiesni.na nem baj, a Panthers ellen könnyebb lesz, plusz ebből a Lionsból még azt is kinézem, hogy Seattle-ben is nyer 😀KampmanÉs akkor Charlotte-ban rendezik az NFCCG-et 😛Jakehomer
több mint 9 éve
ezt én sem értettem, miért nem futották. egy-egyben lett volna egy védőre Dunbar, egy missed tackle-t csak meg tud csinálni két yardért...
több mint 9 éve
na nem baj, a Panthers ellen könnyebb lesz, plusz ebből a Lionsból még azt is kinézem, hogy Seattle-ben is nyer 😀KampmanSuh megátkozza Okungot 😀 | DamnOkung Suh |
több mint 9 éve
Ano leszek, de ittam egy feles, az int után rögtön stop és kihagyott fg.valakisA Lions az alkoholizmusba dönt. 😀😀
több mint 9 éve
na nem baj, a Panthers ellen könnyebb lesz, plusz ebből a Lionsból még azt is kinézem, hogy Seattle-ben is nyer 😀KampmanÉs akkor Charlotte-ban rendezik az NFCCG-et 😛
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Ez is a South Carolina miatt van.Milyen kezdés a Cowboystól. Gyeek megjövetele volt a kulcs.Nah milyen? Húzták az időt oszt csá.Sixo67
Ja és Mincey!!!!iktriad