Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Ezt a sok faszságot amit a 'bors ma csinal... Parnell engedett ma sztem 3 sacket
több mint 10 éve
Cowboyokat harapják az Oroszlányok!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Pont ezt mondta Stafford Kell Win JohnsonKólát vagy tejet vagy ásványvizet is lehet nagy TATEnél inni.iktriadHa csak az döntene, de sajnos olvasok eredménykővetőt, és ha nagy a tét akkor inni kellvalakisAno leszek, de ittam egy feles, az int után rögtön stop és kihagyott fg.valakisA Lions az alkoholizmusba dönt. 😀😀iktriad
több mint 10 éve
Lindsey lesz azLindley Duke?Sixo67TE játék, yeahHegeLesz még Ebron Td topmodell megmondtavalakis
több mint 10 éve
Nah csak helyrerázódott Carr, az előző playben valaki más viselte a mezét.
több mint 10 éve
Ha átér a Lions a félpályán nem szabad több INTet szedni mert Romoék safetyt csinálnak belőle 😀
több mint 10 éve
Bennél vizet ittam, de Goldennél már pálinka a menőKólát vagy tejet vagy ásványvizet is lehet nagy TATEnél inni.iktriadHa csak az döntene, de sajnos olvasok eredménykővetőt, és ha nagy a tét akkor inni kellvalakisAno leszek, de ittam egy feles, az int után rögtön stop és kihagyott fg.valakisA Lions az alkoholizmusba dönt. 😀😀iktriad
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Lindley Duke?TE játék, yeahHegeLesz még Ebron Td topmodell megmondtavalakis
több mint 10 éve
Na elmész a Bushba
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
Momentum itt Dallas kihagyta a Lions advantage él-e vele
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
TE játék, yeahHegeLesz még Ebron Td topmodell megmondta
több mint 10 éve
Kólát vagy tejet vagy ásványvizet is lehet nagy TATEnél inni.Ha csak az döntene, de sajnos olvasok eredménykővetőt, és ha nagy a tét akkor inni kellvalakisAno leszek, de ittam egy feles, az int után rögtön stop és kihagyott fg.valakisA Lions az alkoholizmusba dönt. 😀😀iktriad
több mint 10 éve
a másik megjegyzésem az, hogy ha még egyszer valaki azt mondja, hogy Parnell hátán is elkaristolunk, akkor elküldöm a halál retkes faszába
több mint 10 éve
Pgrew yeah
több mint 10 éve
Megmogyorózta
több mint 10 éve
Ha csak az döntene, de sajnos olvasok eredménykővetőt, és ha nagy a tét akkor inni kellAno leszek, de ittam egy feles, az int után rögtön stop és kihagyott fg.valakisA Lions az alkoholizmusba dönt. 😀😀iktriad
több mint 10 éve
Mostantól 40 Bell futást akarok
több mint 10 éve
Ha egy negatív mérlegű csapat győz januárban a Lambeau-n, minden tiszteletem a tietek 😀na nem baj, a Panthers ellen könnyebb lesz, plusz ebből a Lionsból még azt is kinézem, hogy Seattle-ben is nyer 😀KampmanÉs akkor Charlotte-ban rendezik az NFCCG-et 😛Jakehomer
több mint 10 éve
Szerintem tőletek fogunk kiesni.na nem baj, a Panthers ellen könnyebb lesz, plusz ebből a Lionsból még azt is kinézem, hogy Seattle-ben is nyer 😀KampmanÉs akkor Charlotte-ban rendezik az NFCCG-et 😛Jakehomer
több mint 10 éve
ezt én sem értettem, miért nem futották. egy-egyben lett volna egy védőre Dunbar, egy missed tackle-t csak meg tud csinálni két yardért...
több mint 10 éve
na nem baj, a Panthers ellen könnyebb lesz, plusz ebből a Lionsból még azt is kinézem, hogy Seattle-ben is nyer 😀KampmanSuh megátkozza Okungot 😀 | DamnOkung Suh |
több mint 10 éve
Ano leszek, de ittam egy feles, az int után rögtön stop és kihagyott fg.valakisA Lions az alkoholizmusba dönt. 😀😀
több mint 10 éve
na nem baj, a Panthers ellen könnyebb lesz, plusz ebből a Lionsból még azt is kinézem, hogy Seattle-ben is nyer 😀KampmanÉs akkor Charlotte-ban rendezik az NFCCG-et 😛
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ez is a South Carolina miatt van.Milyen kezdés a Cowboystól. Gyeek megjövetele volt a kulcs.Nah milyen? Húzták az időt oszt csá.Sixo67
Ja és Mincey!!!!iktriad