NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
81
13
2:15, Arena4
Detroit Lions - Green Bay Packers
több mint 6 éve
Rubens
830
Ha idevesszük a múlt hetet, 3 negyed alatt sikerült 6 pontot szerezni, egy Aaron Rodgers-el.... A Bills és Lions ellen... ezt a "zseni" által felépített Hundleyval is hozni lehetett volna...
több mint 6 éve
Rubens
830
Remek...
több mint 6 éve
nando89
3 894
Uram isten.
több mint 6 éve
eddig mesteri
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Ebben egyetértünk.Már az azonnal is késő lenne...Hamar megjöttünk 😀 várom Mike bullsitt dumáját meccs utánNincs jelentősége, szezon végén menni fog.
nando89
Kampman
Rubens
több mint 6 éve
Annyi csak, hogy egy újabb szezon megy a kukába...Hamar megjöttünk 😀 várom Mike bullsitt dumáját meccs utánNincs jelentősége, szezon végén menni fog.
nando89
Kampman
több mint 6 éve
nando89
3 894
Ebben ? h semmi kreativitás én nem hiszem , a bears elleni G-mo td 50+ yard nem hiszem h baj volna vállával .Kezdem érteni Aaron mire gondolt , szintelen szagtalan nulla . Azért ez műveszet kihozni Aaronnal a fedélzeten..Azért ebben ő is benne van rendesen.
nando89
Nem biztos, hogy 100%-os az a váll.
James007
több mint 6 éve
Rubens
830
Már az azonnal is késő lenne...Hamar megjöttünk 😀 várom Mike bullsitt dumáját meccs utánNincs jelentősége, szezon végén menni fog.
nando89
Kampman
több mint 6 éve
jol van, Clark ujra a palyan.ez az össz. pozitívum a def oldalon...
casaubon
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Hamar megjöttünk 😀 várom Mike bullsitt dumáját meccs utánNincs jelentősége, szezon végén menni fog.
nando89
több mint 6 éve
James007
1 852
Kezdem érteni Aaron mire gondolt , szintelen szagtalan nulla . Azért ez műveszet kihozni Aaronnal a fedélzeten..Azért ebben ő is benne van rendesen.
nando89
Nem biztos, hogy 100%-os az a váll.
több mint 6 éve
nando89
3 894
Múlt héten a Bills meccset nem néztem, be is húztuk, ha most kikapcsolnám ezt, vajon megfordítanánk ?Nem , sajnos.
AaronRoberts
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Múlt héten a Bills meccset nem néztem, be is húztuk, ha most kikapcsolnám ezt, vajon megfordítanánk ?Időn túli hail maryvel St. Brownnak
AaronRoberts
több mint 6 éve
nando89
3 894
Hamar megjöttünk 😀 várom Mike bullsitt dumáját meccs után
több mint 6 éve
Pack3r
139
Múlt héten a Bills meccset nem néztem, be is húztuk, ha most kikapcsolnám ezt, vajon megfordítanánk ?
több mint 6 éve
casaubon
2 391
jol van, Clark ujra a palyan.
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Puntert hosszú évek után sikerült találni, lassan ideje volna Mason utódját is keresniIlyen hosszú távon megbízható, erős lábú rúgó nagyon kevés van.
Rubens
több mint 6 éve
casaubon
2 391
es ilyenkor mindig eszebe jut az embernek, hogy o a keret 11. legjobban fizetett jatekosa, 5M folotti cap hittel.
több mint 6 éve
nando89
3 894
Kezdem érteni Aaron mire gondolt , szintelen szagtalan nulla . Azért ez műveszet kihozni Aaronnal a fedélzeten..
több mint 6 éve
Rubens
830
Puntert hosszú évek után sikerült találni, lassan ideje volna Mason utódját is keresni
több mint 6 éve
eddig siralmas az O, a Bills elleni második félidős formacrosby
több mint 6 éve
casaubon
2 391
Kendricks catch!