NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
209
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
116
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
101
16
22:25
Detroit Lions - Green Bay Packers
több mint 2 éve
bravó D > O
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 875
na akkor innen hail mary dukál baszki!!!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
érdekes zászló a fejsimiért?jogos volt
Szerkesztette: Gergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
nando89
3 900
nah jo ...
több mint 2 éve
JéBé
7 035
Bakhtiari megint miért nem játszik a második félidőben ? minden szeretetem is tiszteletem mellett az elsők közt lenne akit cserélnék vagy kivágnék szezon után , egyszerűen nem bírja a terheléstQuestionable , knee😌
nando89
több mint 2 éve
pecsi92
505
Bakhtiari megint miért nem játszik a második félidőben ? minden szeretetem is tiszteletem mellett az elsők közt lenne akit cserélnék vagy kivágnék szezon után , egyszerűen nem bírja a terheléstTD-re gyúr, megviselte az interception
nando89
több mint 2 éve
nando89
3 900
Bakhtiari megint miért nem játszik a második félidőben ? minden szeretetem is tiszteletem mellett az elsők közt lenne akit cserélnék vagy kivágnék szezon után , egyszerűen nem bírja a terhelést
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 875
az durva lenne, pláne magyarulÉn nagyon félek attól a meccstől (is). Remélem, egyik Dallas-játékos sem fogja azt kiabálni a Lembón, hogy "itthon vagyunk".a Dallas a kedvenc csapatunk, verjük MM-el vagy nélküle, AR-rel vagy nélküle, 2009 óta 8-1 ideIgen.Te új vagy itt?Miért pont a Dallastól ne kapnánk ki?Ez a hangulat McCarthy utolso meccseit idezi. Es mekkorat fog rohogni, amikor beletapos a Boyz a gyepbe...Na azért ott még nem tartunk, hogy kikapjunk a Dallastól.
jossbeaumont
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
pecsi92
505
Behúzzuk ezt ma, én úgy érzem. A csapat attól szar
több mint 2 éve
Én nagyon félek attól a meccstől (is). Remélem, egyik Dallas-játékos sem fogja azt kiabálni a Lembón, hogy "itthon vagyunk".a Dallas a kedvenc csapatunk, verjük MM-el vagy nélküle, AR-rel vagy nélküle, 2009 óta 8-1 ideIgen.Te új vagy itt?Miért pont a Dallastól ne kapnánk ki?Ez a hangulat McCarthy utolso meccseit idezi. Es mekkorat fog rohogni, amikor beletapos a Boyz a gyepbe...Na azért ott még nem tartunk, hogy kikapjunk a Dallastól.
jossbeaumont
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
több mint 2 éve
az mi védekezés volt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 875
a Dallas a kedvenc csapatunk, verjük MM-el vagy nélküle, AR-rel vagy nélküle, 2009 óta 8-1 ideIgen.Te új vagy itt?Miért pont a Dallastól ne kapnánk ki?Ez a hangulat McCarthy utolso meccseit idezi. Es mekkorat fog rohogni, amikor beletapos a Boyz a gyepbe...Na azért ott még nem tartunk, hogy kikapjunk a Dallastól.
jossbeaumont
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
"Még nem tartunk ott!" (Majd a jövő héten.)Miért pont a Dallastól ne kapnánk ki?Ez a hangulat McCarthy utolso meccseit idezi. Es mekkorat fog rohogni, amikor beletapos a Boyz a gyepbe...Na azért ott még nem tartunk, hogy kikapjunk a Dallastól.
jossbeaumont
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
youtu.be/iwCiQASnw6oAztán persze tudjuk mi lett
több mint 2 éve
Igen.Te új vagy itt?Miért pont a Dallastól ne kapnánk ki?Ez a hangulat McCarthy utolso meccseit idezi. Es mekkorat fog rohogni, amikor beletapos a Boyz a gyepbe...Na azért ott még nem tartunk, hogy kikapjunk a Dallastól.
jossbeaumont
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 875
Te új vagy itt?Miért pont a Dallastól ne kapnánk ki?Ez a hangulat McCarthy utolso meccseit idezi. Es mekkorat fog rohogni, amikor beletapos a Boyz a gyepbe...Na azért ott még nem tartunk, hogy kikapjunk a Dallastól.
jossbeaumont
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Miért pont a Dallastól ne kapnánk ki?Ez a hangulat McCarthy utolso meccseit idezi. Es mekkorat fog rohogni, amikor beletapos a Boyz a gyepbe...Na azért ott még nem tartunk, hogy kikapjunk a Dallastól.
jossbeaumont
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Kampman
28 323
1 hétig élvezhetjük ezt ki.Ez a hangulat McCarthy utolso meccseit idezi. Es mekkorat fog rohogni, amikor beletapos a Boyz a gyepbe...Na azért ott még nem tartunk, hogy kikapjunk a Dallastól.
jossbeaumont
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 875
Ez a hangulat McCarthy utolso meccseit idezi. Es mekkorat fog rohogni, amikor beletapos a Boyz a gyepbe...Na azért ott még nem tartunk, hogy kikapjunk a Dallastól.
jossbeaumont
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
jossbeaumont
1 180
Ez a hangulat McCarthy utolso meccseit idezi. Es mekkorat fog rohogni, amikor beletapos a Boyz a gyepbe...
több mint 2 éve
Az első félidőben viszonylag kevés pontot szereztünk, de legalább nem ledolgozhatatlan a hátrány.
több mint 2 éve
Gyalázatos az egész , szezon után ki kell takarítani a roster mert se pénz se tehetség :..Jó lenne 0ról újrakezdeni. Kár, hogy minuszból indulunk. Bár azt nehéz lenne tagadni, hogy nem ágyaztunk meg ennek az elmúlt években.
nando89
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 875
még egy nyavalyás Hail Maryt sem? köszi fiúkazt majd az utolsó 10 másodpercben, persze INT lesz
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!