Detroit Lions - Minnesota Vikings
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Gyerekek, egy OFF kérdés szünetben. Huawei telókról vmi tapasztalat? Megadja magát lassan 9 éves nokia 6020-as veterán kkészülékem, aztám most nézek vmi olcsóbb okostelót.
több mint 9 éve
Walsh-t kicsit összekéne rakni fejben, tavaly amiennyire állat volt idén annyira rossz.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Hát elv 138,6 lesz 133-ról.Ne is mond. Ettől félek én is, bár remélem ezzel a nagy cap emeléssel lesz neki hely.BazzaniNagyon remélem, hogy Suh nem utoljára játszik a Ford FieldenanarfaEllenfélként még visszatérhet. 😕)tüsi91
több mint 9 éve
anarfa
477
Ilyet még elképzelni is rossz 😀 Szegény Stafford a földet csókolnáNagyon remélem, hogy Suh nem utoljára játszik a Ford FieldenanarfaEllenfélként még visszatérhet. 😕)tüsi91
több mint 9 éve
Ne is mond. Ettől félek én is, bár remélem ezzel a nagy cap emeléssel lesz neki hely.Nagyon remélem, hogy Suh nem utoljára játszik a Ford FieldenanarfaEllenfélként még visszatérhet. 😕)tüsi91
több mint 9 éve
én 3 kihagyott FG-ra tippeltem ma, 1 megvan
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Nagyon remélem, hogy Suh nem utoljára játszik a Ford FieldenanarfaEllenfélként még visszatérhet. 😕)
több mint 9 éve
anarfa
477
Nagyon remélem, hogy Suh nem utoljára játszik a Ford Fielden
több mint 9 éve
eddig pont az ilyen visszahordások (is) hiányoztak.
több mint 9 éve
Én is itt vagyok jó szórakozást és lila győzelmet 😊
több mint 9 éve
sztem a felét a díjnak már vissza is utaltátok az imént 😊Ennyi volt a minimum, hogy kölcsönadtuk a stadionunkat nekik.BazzaniEz esetben köszi Jim Schwartz 😊anarfaGo Lions! Valaki aki nézte a sajtosok meccsét adna egy rövid összefoglalót?anarfaA Bills defense kegyetlen volt.
Bills 4-0 vs NFCN this yearBazzani
go lions, kár h a gb már mindenképp megy a PO-ba
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
anarfa
477
Na lehet hogy ma Riddick játszani is fog?
több mint 9 éve
akkor a sok kék között most egy lila is megszólal😊 Jó meccset mindenkinek !
több mint 9 éve
Ennyi volt a minimum, hogy kölcsönadtuk a stadionunkat nekik.Ez esetben köszi Jim Schwartz 😊anarfaGo Lions! Valaki aki nézte a sajtosok meccsét adna egy rövid összefoglalót?anarfaA Bills defense kegyetlen volt.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Nem is miattatok mondom, csak ez olyan jó érzés.Egy Green Bay vereség remek alaphangot ad a meccshez. De igazából jobban belegondolva egy Green Bay vereség mindig feldobja az ember napját.tüsi91Ja csak semmi jelentősége nincs tulajdonképpen.
Nekünk mindenképpen le kell őket győzni ha csoportot akarunk nyerni.Bazzani
több mint 9 éve
anarfa
477
Ez esetben köszi Jim Schwartz 😊Go Lions! Valaki aki nézte a sajtosok meccsét adna egy rövid összefoglalót?anarfaA Bills defense kegyetlen volt.
több mint 9 éve
Egy Green Bay vereség remek alaphangot ad a meccshez. De igazából jobban belegondolva egy Green Bay vereség mindig feldobja az ember napját.tüsi91Ja csak semmi jelentősége nincs tulajdonképpen.
Nekünk mindenképpen le kell őket győzni ha csoportot akarunk nyerni.
több mint 9 éve
Go Lions! Valaki aki nézte a sajtosok meccsét adna egy rövid összefoglalót?anarfaA Bills defense kegyetlen volt.
Bills 4-0 vs NFCN this year
több mint 9 éve
anarfa
477
Go Lions! Valaki aki nézte a sajtosok meccsét adna egy rövid összefoglalót?
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Egy Green Bay vereség remek alaphangot ad a meccshez. De igazából jobban belegondolva egy Green Bay vereség mindig feldobja az ember napját.