Detroit Lions - Minnesota Vikings
több mint 9 éve
Ez a semmi sem sikerül nap lesz.A héten is kihagyhatott volna egy team meetinget Pettigrew, akkor most pályán se lenne. Haszna úgyis semmi.
több mint 9 éve
anarfa
477
Én még nem pánikolnék, fel fogunk ébredni
több mint 9 éve
Mondjuk abban a pillanatban amikor a GB kikapott tudtam, hogy el fogjuk balfaszkodni.
több mint 9 éve
go Lions! Nem kellett ez a TD :/
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Turner nagyon korrekt meccset hoz eddig. Jól váltogatja a passz és futójátékot, jól mozgatja a zsebet, mozgatja Bridgewatert. S a belső 3-as kiválóan dolgozik.
több mint 9 éve
Kérhetnék linket... ?Zoliwww.vipleague.me/american-football/268041/1/minnesota-vikings-vs-detroit-lions-live-stream-online.html
több mint 9 éve
Kérhetnék linket... ?Zoliwww.vipleague.me/american-football/268041/1/minnesota-vikings-vs-detroit-lions-live-stream-online.html
Asiata time!!! 😀😀
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 847
Kérhetnék linket... ?Zolicrichd.tv/channel-2-live-stream-free-1.php
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Kérhetnék linket... ?
SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 9 éve
Rosszul láttuk, tényleg benn volt.Szerintem kicsúszott a bal lába, de elfogultan néztem.BazzaniNem voltál elfogult szerintem is.Toca
több mint 9 éve
Nem adom fel, míg egy darabban látsz..... 😀😀ne adjátok már fel ilyen gyorsan 😀KmetyGSzépen játszik a Vikings.Eddig ok, de ha Rhodes az előbb megsérült és Robinsonnak kell egész meccsen fogni Megatront... akkor inkább most kinyomom.spiczi
Teddy is jól mozog.Bazzani
Csak Rhodes maradjon egyben, amúgy eddig meg kel hagyni, szépen játszunk.
több mint 9 éve
Szerintem kicsúszott a bal lába, de elfogultan néztem.BazzaniNem voltál elfogult szerintem is.
több mint 9 éve
Nem ez nem volt jó 😕De komolyan eddig ha éppen -2nél kezdtek jönni a kikaptunk írások most már X nél is ? 😮 😕
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Jennings, végre valami öröme is van benned a Packers-szurkolóknak
több mint 9 éve
ne adjátok már fel ilyen gyorsan 😀Szépen játszik a Vikings.Eddig ok, de ha Rhodes az előbb megsérült és Robinsonnak kell egész meccsen fogni Megatront... akkor inkább most kinyomom.spiczi
több mint 9 éve
Az catch.
több mint 9 éve
Szépen játszik a Vikings.Eddig ok, de ha Rhodes az előbb megsérült és Robinsonnak kell egész meccsen fogni Megatront... akkor inkább most kinyomom.
több mint 9 éve
Szépen játszik a Vikings.muszáj neki, ha életben akar maradni, a fal nem tart semmit
több mint 9 éve
Walsh-t kicsit összekéne rakni fejben, tavaly amiennyire állat volt idén annyira rossz.TocaSorozatban a sokadik olyan meccs hogy kihagy X FG-t, leszokhatna róla.
több mint 9 éve
Jól van, Lombardi megtalálta a playbook-ját.2 meccset Linehan-ével nyomtunk.
több mint 9 éve
Gyerekek, egy OFF kérdés szünetben. Huawei telókról vmi tapasztalat? Megadja magát lassan 9 éves nokia 6020-as veterán kkészülékem, aztám most nézek vmi olcsóbb okostelót.tüsi91Én azt se tudtam, hogy van ilyen.
Olvass utána neten a véleményeknek.
George Johnson meghálálja, hogy a Vikings elengedte.