Detroit Lions - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 8 éve
kelce bazdmármeg
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Csoda, hogy ezt a delay-t észrevették. (volt már pár)
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Nem akarom elkiabálni, de mióta felkapcsoltam a villanyt, azóta nem kaptunk pontot 😀akkor ha lehet idén már ne is kapcsold le.
BetMoses
több mint 8 éve
jobb lett volna egy sikertelen átadás mint ez a minusz 4es
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Nem akarom elkiabálni, de mióta felkapcsoltam a villanyt, azóta nem kaptunk pontot 😀vagy amióta megírtad az első kommentedet
BetMoses
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
BetMoses
5
Nem akarom elkiabálni, de mióta felkapcsoltam a villanyt, azóta nem kaptunk pontot 😀
több mint 8 éve
Kendricks olyan jól játszott az első félidőben, hogy le is cserélték
több mint 8 éve
lehetne egy szép hosszú drive, pörgessék az órát, odaérjek a Paxton show ra is
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Azért összekapta magát D... ideje volt 😉
több mint 8 éve
MrMiksa
3 787
De ez a st játék mi volt?
több mint 8 éve
ennyi 3&out!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 8 éve
így van gyerünk tovább
több mint 8 éve
ezt már szeretem
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
Na a 3&out sem rossz. Most jöhetne egy TD. 😛
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
puszi. fasza hogy 8 ember kellett amúgy, ahhoz hogy levigyék xD
több mint 8 éve
Tate just made 15 tacklers miss on a toss tweet for a three-yard loss.
több mint 8 éve
kéne most egy szekszi TO#2INT jön, az még nem volt.
karmïgran
Remélem McLeod szedi, őt kedvelem.
több mint 8 éve
Ezt mondtam én is csak nem ilyen drasztikus kifejezéssel.Nem kiszorította hanem Tomlinsont már kínos volt pályán tartani annyira szar volt.Anno nem voltál jó véleménnyel róla, nem gondoltam volna, hogy tisztán a játékkal kiszorít egy 1. köröst. (Még ha szar is).Dahl inaktív állandóan. Glasgow játszott OG-t is.Glasgow center, hogy hogy nem Dahl állt be, ha G helyett kellett csere?Glasgow a LG? Lemaradtam az első negyed végétől a szünetig.Szar.
Tomlinsonal mi van?
alatriste
Bazzani
alatriste
Bazzani
alatriste
Bazzani
Glasgow nagy kedvencem az idei classból, drukkolok, hogy beváljon.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
MrMiksa
3 787
3yardra mindig jó azt elismerem...De azért a fontos playeknél sem lenne rossz villantani néhaMiért büntet a sors bennünket ilyen el(nem)kapókkal??????azért eddig elég jól nyomta DGB, nem kell egyből temetni.
MrMiksa
evergreen
több mint 8 éve
kéne most egy szekszi TO#23 and out is elég vagy kétszer
karmïgran
több mint 8 éve
kéne most egy szekszi TO#2
több mint 8 éve
Nem kiszorította hanem Tomlinsont már kínos volt pályán tartani annyira szar volt.Anno nem voltál jó véleménnyel róla, nem gondoltam volna, hogy tisztán a játékkal kiszorít egy 1. köröst. (Még ha szar is).Dahl inaktív állandóan. Glasgow játszott OG-t is.Glasgow center, hogy hogy nem Dahl állt be, ha G helyett kellett csere?Glasgow a LG? Lemaradtam az első negyed végétől a szünetig.Szar.
Tomlinsonal mi van?
alatriste
Bazzani
alatriste
Bazzani
alatriste
több mint 8 éve
3. negyed statjait érdemes megnézni ott nyomtuk meg eddig is a meccseket