NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Detroit Lions - Tennessee Titans
több mint 1 éve
Ez mi, ha hsz lenne ennyi mint amennyi pontot a Lions O termel 😀😀😀
több mint 1 éve
Engem rohadtul nem zavar, hogy lemosnak minket a pályáról. A Lions jó, a Titans szar, ennyi, ezért én 16 év múlva nem kérek majd revansot az tuti. 😀2008-ban végignéztem ahogy azt a szar csapatunkat leradírozták a pályáról mercy rule nélkül.Hálaadás volt.
Úgyhogy most szopjanak halat.
MacPhisto
De ők már csak FG-ket rúgtak a 2. félidőben, meg szinte csak futottak.
A Saints volt az emlékeim szerint, akik még a 4. negyedben is passzoltak és csinálták a "running up the score"-t.
Kampman
Music City Miracle
több mint 1 éve
A passzjátékunk mezőnyben elég elkeserítő, redzone-ban működik. De a ST és a labdaszerzések hihetetlen kezdőpozícikat / TD-t adtak. Jöhetne a 2nd unit.
több mint 1 éve
2008-ban végignéztem ahogy azt a szar csapatunkat leradírozták a pályáról mercy rule nélkül.Hálaadás volt.
Úgyhogy most szopjanak halat.
MacPhisto
De ők már csak FG-ket rúgtak a 2. félidőben, meg szinte csak futottak.
A Saints volt az emlékeim szerint, akik még a 4. negyedben is passzoltak és csinálták a "running up the score"-t.
több mint 1 éve
2008-ban végignéztem ahogy azt a szar csapatunkat leradírozták a pályáról mercy rule nélkül. Úgyhogy most szopjanak halat.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 1 éve
Kerby meghallotta
több mint 1 éve
Eddig egyik védelem se remekel. Pontzuhatag, nálunk csak futójáték a Titansnél csak passzjáték. Javulni kell védőoldalon.
több mint 1 éve
A kombóba gondolkodtam hogy Gibbs, Montgomery vagy mindkét játékos TDje legyen.Szerencsére ő is bement.
Igen, csak Gibbs van benne😅
zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A kombóba gondolkodtam hogy Gibbs, Montgomery vagy mindkét játékos TDje legyen.Igen, csak Gibbs van benne😅
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
18:00

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!