Divisional szombat
több mint 3 éve
Tucker meg felpakol 6 FG-t mint a Detroit ellen es kesz. 😊65 rol 70 rol 75 rol 80 rol 85 rol 90 rol. Asszem ez legit terv.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
shagi0206
10 921
Diggs everywhere!
több mint 3 éve
Monterrey 11-es!
több mint 3 éve
Gabor81
803
Vagy conner. Mert egymasra vartak ki vegye fel. ☺az biztos, hogy nem egy ben, aki a rossz snap után már felvenni sem tudja a labdátTévedsz, ez nem öröm sosem. Viszont elmennek addig amíg ez megtörténik. Ahány irányító annyi féle megoldás, nála ez a megoldás.Várható volt előbb utóbb akkorát kap a másikat a fal adja.Most mar orulhetsz.
prérifarkas
KeyG
prérifarkas
gedam
több mint 3 éve
Gabor81
803
Szegény Calais.Mit fagyallot? Hm. Haha
tucker groundingolt 😀😀Azon én is felnevettem. Már a bírók is isznak, hogy ne fagyjanak meg.
Löfli
iktriad
több mint 3 éve
gedam
5 902
az biztos, hogy nem egy ben, aki a rossz snap után már felvenni sem tudja a labdátTévedsz, ez nem öröm sosem. Viszont elmennek addig amíg ez megtörténik. Ahány irányító annyi féle megoldás, nála ez a megoldás.Várható volt előbb utóbb akkorát kap a másikat a fal adja.Most mar orulhetsz.
prérifarkas
KeyG
prérifarkas
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
2TD hátrányban meg nem árt ha van egy QB,aki biztosra tud passzolni.
több mint 3 éve
Egy fecske nem csinal nyarat.Heinicke is eléggé elnyerte 😀Huntley megnyeriMax a szimpatiankat. ☺
LeviPoki
RedFive
shagi0206
Avagy egy fecske nem kecske
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
PO-ban már kevés,ha fal nélkül tolod és az irányítód is beszarva játszik.
több mint 3 éve
Hu bmeg meg viz se erhet.soseSose? 😆Jó lenne hosszabbítás, még csak most kezdek el enni.Este 6 után nem eszünk. Nem számít, ha éjszakás vagy 😀
nagylaza
shagi0206
Gabor81
Negritis
több mint 3 éve
shagi0206
10 921
Heinicke is eléggé elnyerte 😀Huntley megnyeriMax a szimpatiankat. ☺
LeviPoki
RedFive
több mint 3 éve
Remélem csak annyira ütötte be Lamar a fejét, hogy megint rájött a ka*álás.
több mint 3 éve
prérifarkas
598
Tévedsz, ez nem öröm sosem. Viszont elmennek addig amíg ez megtörténik. Ahány irányító annyi féle megoldás, nála ez a megoldás.Várható volt előbb utóbb akkorát kap a másikat a fal adja.Most mar orulhetsz.
prérifarkas
KeyG
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 3 éve
shagi0206
10 921
De legalább lefogytak. Vagy legalábbis nem híztak el.Sokan haltak így éhen, mert másnap + az azt követő hetekben is tartották a szabályt.Sose? 😆Jó lenne hosszabbítás, még csak most kezdek el enni.Este 6 után nem eszünk. Nem számít, ha éjszakás vagy 😀
nagylaza
shagi0206
Gabor81
nagylaza
több mint 3 éve
Huntley megnyeriMax a szimpatiankat. ☺
LeviPoki
több mint 3 éve
Törpe_Tacskó
396
Az a baj még azt is belelátom, hogy egyszerűbb most "besérülni" és erre hivatkozni majd.
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Huntley megnyeri
több mint 3 éve
Nem véletlenül Whistleboyz tag.Szegény Calais.cheffers józanul is ilyen hülye szerintem 😀
tucker groundingolt 😀😀Azon én is felnevettem. Már a bírók is isznak, hogy ne fagyjanak meg.
Löfli
iktriad
Löfli
www.youtube.com/watch?v=Ex2VT4QyR9A&t=19s
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
de így, NFL játékosokkal dolgozol egy pályán és fogalmad nincsen a liga legnagyobb arcairól.Szegény Calais.cheffers józanul is ilyen hülye szerintem 😀
Löfli
iktriad
Löfli
nem is értem hogy lehet ilyet.
több mint 3 éve
soseSose? 😆Jó lenne hosszabbítás, még csak most kezdek el enni.Este 6 után nem eszünk. Nem számít, ha éjszakás vagy 😀
nagylaza
shagi0206
Gabor81
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Sokan haltak így éhen, mert másnap + az azt követő hetekben is tartották a szabályt.Sose? 😆Jó lenne hosszabbítás, még csak most kezdek el enni.Este 6 után nem eszünk. Nem számít, ha éjszakás vagy 😀
nagylaza
shagi0206
Gabor81
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Várható volt előbb utóbb akkorát kap a másikat a fal adja.Most mar orulhetsz.
prérifarkas
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Törpe_Tacskó
396
Lamar jó irányító, de egyszerűen passzal nem fog nyerni, futás kevés 2021ben, és kirúgni nem fogod mert hát annyira nem rosszPontosan ugyan így látom sajnos.
Sifur
több mint 3 éve
Szegény Calais.cheffers józanul is ilyen hülye szerintem 😀
Löfli
iktriad