Divisional szombat
több mint 3 éve
KeyG
9 492
De rég láttam ilyen szépet 🙂En multheten lattam jo parat. 😊
Gorcsev
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Ezt nem láttam jönni.
több mint 3 éve
101 yard returnnot bad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Gorcsev
500
De rég láttam ilyen szépet 🙂
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 3 éve
Na, talán itt a végeEz a Bills.
shagi0206
Sosincs vége.
több mint 3 éve
cikesz
590
Garbage time
több mint 3 éve
HOLY FUCKING SHIT
több mint 3 éve
shagi0206
10 921
Na, talán itt a vége
több mint 3 éve
az igencsöcstime?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
roppihe
244
Azé kételkedni lehet....
több mint 3 éve
Ennek annyi
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Weber State Powa!!!
több mint 3 éve
és ott az előző meccsen várt 100+ yardos pick six 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Basszuk már ki a centert
több mint 3 éve
cikesz
590
Akkor mégegyszer... a játéka alapján olyan állapotban van.a Q nem azt jelenti, hogy MIKOR áll be, hanem hogy lesz-e olyan állapotban, hogy beállhasson.Múlt héten is végig Q volt... aztán mikor már a szertáros is nyomást helyezett jobb oldalról, akkor hozták be... hirtelen be is indult a futásAz oké, hogy Fluker sérült, de még így is miért nem ő kezd? komolyan Phillipsen Brooks Reed sacket csinált...dehát ezzel meg is válaszoltad a kérdésedet
cikesz
shawnka
cikesz
shawnka
Szerkesztette: cikesz
több mint 3 éve
a Q nem azt jelenti, hogy MIKOR áll be, hanem hogy lesz-e olyan állapotban, hogy beállhasson.Múlt héten is végig Q volt... aztán mikor már a szertáros is nyomást helyezett jobb oldalról, akkor hozták be... hirtelen be is indult a futásAz oké, hogy Fluker sérült, de még így is miért nem ő kezd? komolyan Phillipsen Brooks Reed sacket csinált...dehát ezzel meg is válaszoltad a kérdésedet
cikesz
shawnka
cikesz
több mint 3 éve
Ezek a snap pek botranyosak
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
na ne már, hogy mindjárt vége is a harmadik negyednek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
cikesz
590
Múlt héten is végig Q volt... aztán mikor már a szertáros is nyomást helyezett jobb oldalról, akkor hozták be... hirtelen be is indult a futásAz oké, hogy Fluker sérült, de még így is miért nem ő kezd? komolyan Phillipsen Brooks Reed sacket csinált...dehát ezzel meg is válaszoltad a kérdésedet
cikesz
shawnka
több mint 3 éve
Ha egyhelyben ülsz akkor is időutazol. 🤓igen, ez kicsit olyan, hogy - ha nyugatra utazok, akkor időutazom?literálisan vasárnap van holnap BuffalóbanBírom a szurkolókat. Gondolom Buffaloban sincs meleg, de azok félmeztelen elvannak.Valamire kell fogni, hogy miert nem mennek dolgozni holnap. A tudo gyuszi hihetobb es jobb urugy mint a masnapos aznapos vagyok. ☺
shagi0206
Gabor81
shawnka
shagi0206
több mint 3 éve
shagi0206
10 921
Bár ez keletre is igaz lenne 😀igen, ez kicsit olyan, hogy - ha nyugatra utazok, akkor időutazom?literálisan vasárnap van holnap BuffalóbanBírom a szurkolókat. Gondolom Buffaloban sincs meleg, de azok félmeztelen elvannak.Valamire kell fogni, hogy miert nem mennek dolgozni holnap. A tudo gyuszi hihetobb es jobb urugy mint a masnapos aznapos vagyok. ☺
shagi0206
Gabor81
shawnka
shagi0206
több mint 3 éve
Az oké, hogy Fluker sérült, de még így is miért nem ő kezd? komolyan Phillipsen Brooks Reed sacket csinált...dehát ezzel meg is válaszoltad a kérdésedet
cikesz
több mint 3 éve
shagi0206
10 921
igen, ez kicsit olyan, hogy - ha nyugatra utazok, akkor időutazom?literálisan vasárnap van holnap BuffalóbanBírom a szurkolókat. Gondolom Buffaloban sincs meleg, de azok félmeztelen elvannak.Valamire kell fogni, hogy miert nem mennek dolgozni holnap. A tudo gyuszi hihetobb es jobb urugy mint a masnapos aznapos vagyok. ☺
shagi0206
Gabor81
shawnka