Divisional szombat
10 hónapja
LJ már megy levenni a mezt 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Csak ha aramszunet is lenne.Most NAGYON úgy játszik a Ravens, mint egy 1. kiemelt.Nem érdekel, akkor se akarok Ravens-9ers SB-t. Az túl sablonos lenne.
iktriad
shagi0206
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
10 hónapja
Szerintem a Packersnek is lehet esélye ma. Ahogy Love mostanság játszik és Lafleur van annyira zseni HC, mint a kis Shanny.Ehhez a Chiefsnek/Billsnek es a Lionsnak is lesz egy-ket szavaMost NAGYON úgy játszik a Ravens, mint egy 1. kiemelt.Nem érdekel, akkor se akarok Ravens-9ers SB-t. Az túl sablonos lenne.
iktriad
shagi0206
casaubon
10 hónapja
shagi0206
10 921
na, én pont azt akarom, hogy a konferenciadöntőben a 2 north csapat játsszon egymással. Hideg csapatok legyenek a Las vegasi melegben 😊Drukkolj. hogy a Packers-Lions páros valamelyike meglepi őket! Sajna a Tampában nem hiszek.Most NAGYON úgy játszik a Ravens, mint egy 1. kiemelt.Nem érdekel, akkor se akarok Ravens-9ers SB-t. Az túl sablonos lenne.
iktriad
shagi0206
iktriad
10 hónapja
Drukkolj. hogy a Packers-Lions páros valamelyike meglepi őket! Sajna a Tampában nem hiszek.Most NAGYON úgy játszik a Ravens, mint egy 1. kiemelt.Nem érdekel, akkor se akarok Ravens-9ers SB-t. Az túl sablonos lenne.
iktriad
shagi0206
10 hónapja
casaubon
2 391
Ehhez a Chiefsnek/Billsnek es a Lionsnak is lesz egy-ket szavaMost NAGYON úgy játszik a Ravens, mint egy 1. kiemelt.Nem érdekel, akkor se akarok Ravens-9ers SB-t. Az túl sablonos lenne.
iktriad
shagi0206
10 hónapja
shagi0206
10 921
Kapcsold ki a maddent. Vagy állítsd át a szintet rookieról (amúgy legyen ott a Packers).Most NAGYON úgy játszik a Ravens, mint egy 1. kiemelt.A Packers ellen izzadni fognak a SB-ban.
iktriad
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Most NAGYON úgy játszik a Ravens, mint egy 1. kiemelt.A Packers ellen izzadni fognak a SB-ban.
iktriad
10 hónapja
shagi0206
10 921
Most NAGYON úgy játszik a Ravens, mint egy 1. kiemelt.Nem érdekel, akkor se akarok Ravens-9ers SB-t. Az túl sablonos lenne.
iktriad
10 hónapja
Na, ha Dalvin Cook fut TD-t, az a tényleges garbázsidőMélygarbázs.
zacknorb
10 hónapja
Most NAGYON úgy játszik a Ravens, mint egy 1. kiemelt.
10 hónapja
Szépen szét van futva a Texans
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Na, ha Dalvin Cook fut TD-t, az a tényleges garbázsidő
10 hónapja
Ha nincs meccs, akkor jön a zebrázás.
10 hónapja
Morfil
585
nezd vegig a szezon Ravens meccseit, LJ nem ez a qba nevetséges leginkább az, hogy vannak qb-k, akik nagyobb védelmet élveznek a zebráknál. Akikhez kb hozzá se lehet nyúlni, mert repül a zászló. Nem írok neveket, úgy érzem nem kell reklám ennek.Ez is a kibaszott iranyito féltés miatt van. Nem úgy megy oda a védő ahogy tanulta meg is sérül.Valoban nevetseges a qb vedelem, de az h mint a raketa belefejel Jacksonba az sztem pont nem ez
Nemes samu09
Morfil
shagi0206
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
10 hónapja
Qbt írt nem futót😃Annyit leirhatsz hogy Lamar nagyon nincs ezek kozt.a nevetséges leginkább az, hogy vannak qb-k, akik nagyobb védelmet élveznek a zebráknál. Akikhez kb hozzá se lehet nyúlni, mert repül a zászló. Nem írok neveket, úgy érzem nem kell reklám ennek.Ez is a kibaszott iranyito féltés miatt van. Nem úgy megy oda a védő ahogy tanulta meg is sérül.Valoban nevetseges a qb vedelem, de az h mint a raketa belefejel Jacksonba az sztem pont nem ez
Nemes samu09
Morfil
shagi0206
RedFive
10 hónapja
shagi0206
10 921
nem mondtam, hogy köztük van (és nem is rá gondoltam).Annyit leirhatsz hogy Lamar nagyon nincs ezek kozt.a nevetséges leginkább az, hogy vannak qb-k, akik nagyobb védelmet élveznek a zebráknál. Akikhez kb hozzá se lehet nyúlni, mert repül a zászló. Nem írok neveket, úgy érzem nem kell reklám ennek.Ez is a kibaszott iranyito féltés miatt van. Nem úgy megy oda a védő ahogy tanulta meg is sérül.Valoban nevetseges a qb vedelem, de az h mint a raketa belefejel Jacksonba az sztem pont nem ez
Nemes samu09
Morfil
shagi0206
RedFive
10 hónapja
ez sztem minden sportban így vana nevetséges leginkább az, hogy vannak qb-k, akik nagyobb védelmet élveznek a zebráknál. Akikhez kb hozzá se lehet nyúlni, mert repül a zászló. Nem írok neveket, úgy érzem nem kell reklám ennek.Ez is a kibaszott iranyito féltés miatt van. Nem úgy megy oda a védő ahogy tanulta meg is sérül.Valoban nevetseges a qb vedelem, de az h mint a raketa belefejel Jacksonba az sztem pont nem ez
Nemes samu09
Morfil
shagi0206
vannak a "sztárok" akik sztárfújást kapnak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
nem az volt a kérdés hogy te kit védtél zebrakéntBencsics?a nevetséges leginkább az, hogy vannak qb-k, akik nagyobb védelmet élveznek a zebráknál. Akikhez kb hozzá se lehet nyúlni, mert repül a zászló. Nem írok neveket, úgy érzem nem kell reklám ennek.Ez is a kibaszott iranyito féltés miatt van. Nem úgy megy oda a védő ahogy tanulta meg is sérül.Valoban nevetseges a qb vedelem, de az h mint a raketa belefejel Jacksonba az sztem pont nem ez
Nemes samu09
Morfil
shagi0206
Löfli
10 hónapja
Annyit leirhatsz hogy Lamar nagyon nincs ezek kozt.a nevetséges leginkább az, hogy vannak qb-k, akik nagyobb védelmet élveznek a zebráknál. Akikhez kb hozzá se lehet nyúlni, mert repül a zászló. Nem írok neveket, úgy érzem nem kell reklám ennek.Ez is a kibaszott iranyito féltés miatt van. Nem úgy megy oda a védő ahogy tanulta meg is sérül.Valoban nevetseges a qb vedelem, de az h mint a raketa belefejel Jacksonba az sztem pont nem ez
Nemes samu09
Morfil
shagi0206
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
10 hónapja
shagi0206
10 921
wrong way 😊Bencsics?a nevetséges leginkább az, hogy vannak qb-k, akik nagyobb védelmet élveznek a zebráknál. Akikhez kb hozzá se lehet nyúlni, mert repül a zászló. Nem írok neveket, úgy érzem nem kell reklám ennek.Ez is a kibaszott iranyito féltés miatt van. Nem úgy megy oda a védő ahogy tanulta meg is sérül.Valoban nevetseges a qb vedelem, de az h mint a raketa belefejel Jacksonba az sztem pont nem ez
Nemes samu09
Morfil
shagi0206
Löfli
10 hónapja
Ha nincs konkrét instrukcio csak szabály akkor nem is fogja tudni mit tegyen és ez lesz.Ez is a kibaszott iranyito féltés miatt van. Nem úgy megy oda a védő ahogy tanulta meg is sérül.Valoban nevetseges a qb vedelem, de az h mint a raketa belefejel Jacksonba az sztem pont nem ez
Nemes samu09
Morfil
10 hónapja
Bencsics?a nevetséges leginkább az, hogy vannak qb-k, akik nagyobb védelmet élveznek a zebráknál. Akikhez kb hozzá se lehet nyúlni, mert repül a zászló. Nem írok neveket, úgy érzem nem kell reklám ennek.Ez is a kibaszott iranyito féltés miatt van. Nem úgy megy oda a védő ahogy tanulta meg is sérül.Valoban nevetseges a qb vedelem, de az h mint a raketa belefejel Jacksonba az sztem pont nem ez
Nemes samu09
Morfil
shagi0206
10 hónapja
LanceVance
1 376
Ez is a kibaszott iranyito féltés miatt van. Nem úgy megy oda a védő ahogy tanulta meg is sérül.Nem kívánok sérülélst, de sokadszorra volt olyan szitu hogy Lamarnak oda kellett volna baszni rendesen,
Nemes samu09