Divisional vasárnap
10 hónapja
Egy kis off, mert nem igazán értem ezt: volt szó arról többször is, hogy Swiftet azért mutogatják, mert növeli a nézettségét az nfl-nek. Na már most: valaki csak azért képes bekapcsolni a tv-jét az usában, vagy esetlegesen fizetni érte, hogy 3 óra hossza alatt láthassa swiftet kb 30 mp-ig 1-1 meccsen?Rovid valasz? Igen.
shagi0206
De amugy nem az elo nezettseget noveli, hanem a social mediaban.
10 hónapja
Egy kis off, mert nem igazán értem ezt: volt szó arról többször is, hogy Swiftet azért mutogatják, mert növeli a nézettségét az nfl-nek. Na már most: valaki csak azért képes bekapcsolni a tv-jét az usában, vagy esetlegesen fizetni érte, hogy 3 óra hossza alatt láthassa swiftet kb 30 mp-ig 1-1 meccsen?Nem azért, hogy Swiftet lássa, hanem hogy azt csinálja amit Swift is ( NFL meccset néz )
shagi0206
Lesz ez még így se!
10 hónapja
Már akkor tudtam hogy nem nyerhet a Ravens, amikor a QB-t oldalvonalon túl le is gyilkolhatják a tegnapi szánalom után.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Igen Ravensnél én már 2 15yardos personal foult dobtam volnaAmerika megkapta amit akart, mi meg csak a Ravens vagyunkúgy csinálsz mintha nem mind2 oldalra lennének balfaszok, de megszoktuk ...
KeyG
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
10 hónapja
Egy kis off, mert nem igazán értem ezt: volt szó arról többször is, hogy Swiftet azért mutogatják, mert növeli a nézettségét az nfl-nek. Na már most: valaki csak azért képes bekapcsolni a tv-jét az usában, vagy esetlegesen fizetni érte, hogy 3 óra hossza alatt láthassa swiftet kb 30 mp-ig 1-1 meccsen?
10 hónapja
Amerika megkapta amit akart, mi meg csak a Ravens vagyunkEzt gondoltad a kamu holdingnal is?
KeyG
Nem volt jogos a zaszlo, de azert ne essunk tulzasokba
10 hónapja
Amerika megkapta amit akart, mi meg csak a Ravens vagyunkúgy csinálsz mintha nem mind2 oldalra lennének balfaszok, de megszoktuk ...
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
az a kisebb kérdés mer ugye közbe lehetne tanítani hogy felismerje az adott eseteketHát meg kiválogatni hozzá az adatot is mennyi meló lenneNem tudom, nem lehetne felgyorsítani a vesztünket, és az MI-t foglalkoztatni bíróknak? Lehet, hogy a terminátor és a mátrix figyelmeztető filmek, de legalább azok kevésbé hajlamosak a hibákraaz a baj hogy túl nehéz lenne jelenleg modelezni a dolgokat
shagi0206
és realtime eldönteni a dolgokat
Negritis, a vajda
Wester
és utólagos videóelemzésre sztem lehet használni
de realtime kb esélytelen jelenleg
10 hónapja
Amerika megkapta amit akart, mi meg csak a Ravens vagyunk
We are just the Ravens!
10 hónapja
Pont akartam irni, hogy egy ilyennel lehet, behaluznanak egy trippinget vagy late hitetNem tudom, nem lehetne felgyorsítani a vesztünket, és az MI-t foglalkoztatni bíróknak? Lehet, hogy a terminátor és a mátrix figyelmeztető filmek, de legalább azok kevésbé hajlamosak a hibákraAzt hinnéd, de nagyon nagy hibaszázalékkal működnének
shagi0206
Wester
10 hónapja
Hát meg kiválogatni hozzá az adatot is mennyi meló lenneNem tudom, nem lehetne felgyorsítani a vesztünket, és az MI-t foglalkoztatni bíróknak? Lehet, hogy a terminátor és a mátrix figyelmeztető filmek, de legalább azok kevésbé hajlamosak a hibákraaz a baj hogy túl nehéz lenne jelenleg modelezni a dolgokat
shagi0206
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
10 hónapja
Nem tudom, nem lehetne felgyorsítani a vesztünket, és az MI-t foglalkoztatni bíróknak? Lehet, hogy a terminátor és a mátrix figyelmeztető filmek, de legalább azok kevésbé hajlamosak a hibákraaz a baj hogy túl nehéz lenne jelenleg modelezni a dolgokat
shagi0206
10 hónapja
Nem tudom, nem lehetne felgyorsítani a vesztünket, és az MI-t foglalkoztatni bíróknak? Lehet, hogy a terminátor és a mátrix figyelmeztető filmek, de legalább azok kevésbé hajlamosak a hibákraAzt hinnéd, de nagyon nagy hibaszázalékkal működnének
shagi0206
Lesz ez még így se!
10 hónapja
Steratore es Romo megbeszeltek: nem kene az ilyenre zaszlot dobni, de megis sokszor megteszik. Mondjuk akkor nem kellene erre felhivni a birok figyelmet?
10 hónapja
futó volt Allen, te észlény
10 hónapja
Nem tudom, nem lehetne felgyorsítani a vesztünket, és az MI-t foglalkoztatni bíróknak? Lehet, hogy a terminátor és a mátrix figyelmeztető filmek, de legalább azok kevésbé hajlamosak a hibákra
10 hónapja
ilyet szoktak Sauce-ra is dobni, de szerintem szigorú
Lesz ez még így se!
10 hónapja
Haha, pathetic
We are just the Ravens!
10 hónapja
ez elég könnyen bedobott zászló volt, ahhoz képest hogy eddig mindent engedtek
10 hónapja
ez simán dobható volt
10 hónapja
Mi a faszom ez a zászló? Hagyjukmá
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
ez milyen hülye fújás???konkrétan eldöntheti a meccset!!!
10 hónapja
Ez mi a szar? 🤮
10 hónapja
Ne akarjanak támadni inkább
We are just the Ravens!