Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
Sok futó van még? 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Oda Rourkeok mennek.Persze, kell valaki a CFL-be is. 😀Mind Ewers előtt?Potyognak a kúbékRemélem hamarosan jön a kis Rourke, Cam Miller és Touchdown Tommy Mellott - bármelyik jó Mr. Irrelevant pick lenne a Chiefsbe. 😀
warr_b
iktriad
Sixo
iktriad
7 hónapja
Persze, kell valaki a CFL-be is. 😀Mind Ewers előtt?Potyognak a kúbékRemélem hamarosan jön a kis Rourke, Cam Miller és Touchdown Tommy Mellott - bármelyik jó Mr. Irrelevant pick lenne a Chiefsbe. 😀
warr_b
iktriad
Sixo
7 hónapja
Rocketet is lassan vihetné valaki meg Torricellit meg Fortunet. Esetleg Joshua Simont is.én csak Rocket Ismailt ismerem, ő jó kis speedster volt.
Sixo
buhloone mindstate
7 hónapja
Mind Ewers előtt?Potyognak a kúbékRemélem hamarosan jön a kis Rourke, Cam Miller és Touchdown Tommy Mellott - bármelyik jó Mr. Irrelevant pick lenne a Chiefsbe. 😀
warr_b
iktriad
7 hónapja
Rocketet is lassan vihetné valaki meg Torricellit meg Fortunet. Esetleg Joshua Simont is.Willie Lampkinnek drukkolok
Sixo

7 hónapja
Potyognak a kúbékRemélem hamarosan jön a kis Rourke, Cam Miller és Touchdown Tommy Mellott - bármelyik jó Mr. Irrelevant pick lenne a Chiefsbe. 😀
warr_b
7 hónapja
Rocketet is lassan vihetné valaki meg Torricellit meg Fortunet. Esetleg Joshua Simont is.
7 hónapja
Na itt a futkározós QB Indybe
Poloska vagyok.
7 hónapja
Most komolyan a Colts képes volt kihúzni Leonardot? Az a csávó egy világtalan 😀
7 hónapja
Potyognak a kúbék

7 hónapja
JJ Pegues ranked 124th on the PFF big board, making this a solid value selection for the Raiders. He earned an 81.8 PFF run-defense grade and a 76.4 PFF pass-rushing grade against true pass sets in 2024.végre egy értelmes pick.
buhloone mindstate
7 hónapja
Reed-et is előrébb várták, nem?

7 hónapja
Ravens ezzel hivatalosan is kibaszta Tuckert?Gondolom
shagi0206

7 hónapja
Ravens ezzel hivatalosan is kibaszta Tuckert?June 1 után, sok milla spórolással
shagi0206
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
Ravens ezzel hivatalosan is kibaszta Tuckert?
7 hónapja
Ja hogy Devin Neal is csak most megy ki, mindent értekezt mondjuk én nem értem, hogy miért nem ment ki előbb.
r.baggio
buhloone mindstate
7 hónapja
Amúgy azt nem lehet elvitatni, hogy minden poszt legjobbja el lett találva, még a kicker is
Poloska vagyok.
7 hónapja
Akkor már csak az az Ewers van hátra, akit kihúztam GM-ben 😀 😀 😀
7 hónapja
14Georgia a rekorder 2022-ből 15-tel asszem
Sixo

7 hónapja
mondjuk nem csak ott, láttam videókat oldschool nyugat europaból ugyanez volt a sentimentaz a vicc hogy amikor betiltották amerikában az ittas vezetést sokan lázadtak ellenére. hogy rohadt kommunista kormány hogy meri betiltani.Amerikában is baj lehet a biztonsági övek használatával meg annak hiányával, ha 1 perces társadalmi célú hirdetést kellett csinálni rólanekem ne mondja meg senki h kössem be magam, i am free
Kampman
Kúrfürst briareos
deyell
7 hónapja
A legjobb helyre, drukkolok neki!
7 hónapja
az a vicc hogy amikor betiltották amerikában az ittas vezetést sokan lázadtak ellenére. hogy rohadt kommunista kormány hogy meri betiltani.Amerikában is baj lehet a biztonsági övek használatával meg annak hiányával, ha 1 perces társadalmi célú hirdetést kellett csinálni rólanekem ne mondja meg senki h kössem be magam, i am free
Kampman
Kúrfürst briareos
buhloone mindstate