Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
Nem követtem már igazán a draftot, szóval csak én érzem úgy, hogy idén több RB-t visznek, mint korábban?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
rbCsávó 2023ban egy beast volt
Kúrfürst briareos
Poloska vagyok.
7 hónapja
Akkor egy RB. Ez sem rossz.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
7 hónapja
Mièrt álltak meg a Bills picknèl a Tomlin nyilatkozat alatt???? 🤷Mert új kör kezdődött 😉
dande2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Jöhet Cobee Bryant hozzánk. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
7 hónapja
😕kis gadsen bent van még?Töltők
Kúrfürst briareos
zacknorb
7 hónapja
Á gec, Bills kivitte a kedvenc bennamradt CB-met
Poloska vagyok.
7 hónapja
kis gadsen bent van még?Töltők
Kúrfürst briareos
Poloska vagyok.
7 hónapja
Ja, hogy ma már volt 1. Az nem maradt meg.egy harmadik?Még ott van a Raiders is előttük, akiknek kellhet még elkapó.Furcsálltam hogy nem őt vitte a Titans. Bár még vihetik.Bent. Bár én őt nem szeretem. Nyilván ki fog menni, annyira még nálam se csúszna le, hogy ne húznám ki a drafton.Tényleg, még Restrepo is bent van, mi?Nick Nash kimehetne már, hogy legyen a 90-es években született is.Nash és Restrepo is jobban tetszik mint a harmadik körös WR-ünk
deyell
zacknorb
warr_b
shagi0206
zacknorb
shagi0206
deyell
7 hónapja
egy harmadik?Még ott van a Raiders is előttük, akiknek kellhet még elkapó.Furcsálltam hogy nem őt vitte a Titans. Bár még vihetik.Bent. Bár én őt nem szeretem. Nyilván ki fog menni, annyira még nálam se csúszna le, hogy ne húznám ki a drafton.Tényleg, még Restrepo is bent van, mi?Nick Nash kimehetne már, hogy legyen a 90-es években született is.Nash és Restrepo is jobban tetszik mint a harmadik körös WR-ünk
deyell
zacknorb
warr_b
shagi0206
zacknorb
shagi0206
buhloone mindstate
7 hónapja
Mièrt álltak meg a Bills picknèl a Tomlin nyilatkozat alatt???? 🤷
7 hónapja
Még ott van a Raiders is előttük, akiknek kellhet még elkapó.Furcsálltam hogy nem őt vitte a Titans. Bár még vihetik.Bent. Bár én őt nem szeretem. Nyilván ki fog menni, annyira még nálam se csúszna le, hogy ne húznám ki a drafton.Tényleg, még Restrepo is bent van, mi?Nick Nash kimehetne már, hogy legyen a 90-es években született is.Nash és Restrepo is jobban tetszik mint a harmadik körös WR-ünk
deyell
zacknorb
warr_b
shagi0206
zacknorb
7 hónapja
Furcsálltam hogy nem őt vitte a Titans. Bár még vihetik.Bent. Bár én őt nem szeretem. Nyilván ki fog menni, annyira még nálam se csúszna le, hogy ne húznám ki a drafton.Tényleg, még Restrepo is bent van, mi?Nick Nash kimehetne már, hogy legyen a 90-es években született is.Nash és Restrepo is jobban tetszik mint a harmadik körös WR-ünk
deyell
zacknorb
warr_b
shagi0206
Poloska vagyok.
7 hónapja
Khalil Shakir is 5. kör vége volt, Nash hasonló kaliber

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
Bent. Bár én őt nem szeretem. Nyilván ki fog menni, annyira még nálam se csúszna le, hogy ne húznám ki a drafton.Tényleg, még Restrepo is bent van, mi?Nick Nash kimehetne már, hogy legyen a 90-es években született is.Nash és Restrepo is jobban tetszik mint a harmadik körös WR-ünk
deyell
zacknorb
warr_b
7 hónapja
A szezon elején, majd utána nagyon összekapta magát, hogy az OSU elleni elődöntőn aztán megegyék reggelireAzért Cameron Williams-t sem hagynám ki mint értelmes OT. Kicsit nyers és kevés játékideje van kezdőként, de a Teaxas fal-ból jön. Jó opció lehet.Ő nem borzalmas volt? Keverem valakivel?
danyly
ZERO_L

---
7 hónapja
Tényleg, még Restrepo is bent van, mi?Nick Nash kimehetne már, hogy legyen a 90-es években született is.Nash és Restrepo is jobban tetszik mint a harmadik körös WR-ünk
deyell
zacknorb

7 hónapja
3 óra 40 perc volt a negyedik-ötödik körIdén nem kesz éjfélkor vége
warr_b
Poloska vagyok.
7 hónapja
Én nem nagyon tudok eü gondokról tőle, inkább a tapasztalatlansága lehet hátrány. A Texas OL nagyon jó volt, de lehet csak úgy, hogy ők együtt játszottak. Külön-külön már más tészta.Azért Cameron Williams-t sem hagynám ki mint értelmes OT. Kicsit nyers és kevés játékideje van kezdőként, de a Teaxas fal-ból jön. Jó opció lehet.Harmadik körben draftoltam 😊 a kicsit nyerssel még finoman fogalmaztál, na de a plafonja nagyon magas, ilyenkor egészségügyi vagy mentális gondok lehetnek a háttérben, ha még az ötödik körben se próbál rá senki egy ilyen játékosra
danyly
Meg hát Mbow is 5/18 lett, szóval ki tudja
r.baggio
7 hónapja
Nick Nash kimehetne már, hogy legyen a 90-es években született is.Tyler Shough 99es.
deyell
7 hónapja
3 óra 40 perc volt a negyedik-ötödik kör