Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
Azért Cameron Williams-t sem hagynám ki mint értelmes OT. Kicsit nyers és kevés játékideje van kezdőként, de a Teaxas fal-ból jön. Jó opció lehet.Ő nem borzalmas volt? Keverem valakivel?
danyly

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
7 hónapja
Nick Nash kimehetne már, hogy legyen a 90-es években született is.Nash és Restrepo is jobban tetszik mint a harmadik körös WR-ünk
deyell
Poloska vagyok.
7 hónapja
Erről a gyerekről még sose hallottam 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Nick Nash kimehetne már, hogy legyen a 90-es években született is.
buhloone mindstate
7 hónapja
Cards pick elég gázIdei Eagles a Cards, kurvajó pickek
Janek
Poloska vagyok.
7 hónapja
Azért Cameron Williams-t sem hagynám ki mint értelmes OT. Kicsit nyers és kevés játékideje van kezdőként, de a Teaxas fal-ból jön. Jó opció lehet.Harmadik körben draftoltam 😊 a kicsit nyerssel még finoman fogalmaztál, na de a plafonja nagyon magas, ilyenkor egészségügyi vagy mentális gondok lehetnek a háttérben, ha még az ötödik körben se próbál rá senki egy ilyen játékosra
danyly
Meg hát Mbow is 5/18 lett, szóval ki tudja
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
Jogos, csak 10 nap múlva lesz 40.22 😀Mé szerinted hány éves a Chris Paul?Rams kemény, 40 éves játékost draftoltak.?
Sixo
shagi0206
Sixo
shagi0206
7 hónapja
Ezt szétadom ezt a picket 😊Bazzeg, Burke benn, a másik OSU CBt meg már draftoltákMár nincs
zacknorb
warr_b
7 hónapja
Bazzeg, Burke benn, a másik OSU CBt meg már draftoltákMár nincs
zacknorb

7 hónapja
22 😀Mé szerinted hány éves a Chris Paul?Rams kemény, 40 éves játékost draftoltak.?
Sixo
shagi0206
Sixo
7 hónapja
Bazzeg, Burke benn, a másik OSU CBt meg már draftolták
Poloska vagyok.
7 hónapja
Mé szerinted hány éves a Chris Paul?Rams kemény, 40 éves játékost draftoltak.?
Sixo
shagi0206
7 hónapja
Azért Cameron Williams-t sem hagynám ki mint értelmes OT. Kicsit nyers és kevés játékideje van kezdőként, de a Teaxas fal-ból jön. Jó opció lehet.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
7 hónapja
Meg defensive koordinátoknak is.bokszolónak jobb volt.Jah h az a másik Frazier volt, mind1, egy kutyaMost már igazmind2 kiment márMBow már kiment, mint Banks nem?Van még értelmes oline bent?Frazier, Mbow
Janek
KeyG
iktriad
Sixo
Janek
Sixo
deyell
7 hónapja
bokszolónak jobb volt.Jah h az a másik Frazier volt, mind1, egy kutyaMost már igazmind2 kiment márMBow már kiment, mint Banks nem?Van még értelmes oline bent?Frazier, Mbow
Janek
KeyG
iktriad
Sixo
Janek
Sixo
buhloone mindstate
7 hónapja
Jah h az a másik Frazier volt, mind1, egy kutyaMost már igazmind2 kiment márMBow már kiment, mint Banks nem?Van még értelmes oline bent?Frazier, Mbow
Janek
KeyG
iktriad
Sixo
Janek
7 hónapja
Az a baj van pár olyan csapat akit annyira irigylek mert a falakra épít, a kopasz meg a DB sorra
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
Most már igazmind2 kiment márMBow már kiment, mint Banks nem?Van még értelmes oline bent?Frazier, Mbow
Janek
KeyG
iktriad
Sixo
7 hónapja
És akkor most már Frazier isUtóbbit elvitte a Giants 154-en vagy holVan még értelmes oline bent?Frazier, Mbow
Janek
KeyG
warr_b