Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
QB-t mindenkinek

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Amerikában is baj lehet a biztonsági övek használatával meg annak hiányával, ha 1 perces társadalmi célú hirdetést kellett csinálni rólanekem ne mondja meg senki h kössem be magam, i am free
Kampman
7 hónapja
Amerikában is baj lehet a biztonsági övek használatával meg annak hiányával, ha 1 perces társadalmi célú hirdetést kellett csinálni róla
7 hónapja
Ja hogy Devin Neal is csak most megy ki, mindent értek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
Áh, ez is jó pick

7 hónapja
Tre Harris 2. körben nem volt jó?Idén úgy döntöttünk, hogy a 3. nap nagyon jól akarunk draftolni.Miért nem húztátok kiKickers are people too!Így nem jó, hogy SS után ment ki.
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
7 hónapja
Ja, hogy ilyen tudatosak vagytok, bocsIdén úgy döntöttünk, hogy a 3. nap nagyon jól akarunk draftolni.Miért nem húztátok kiKickers are people too!Így nem jó, hogy SS után ment ki.
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo

7 hónapja
Idén úgy döntöttünk, hogy a 3. nap nagyon jól akarunk draftolni.Miért nem húztátok kiKickers are people too!Így nem jó, hogy SS után ment ki.
warr_b
Sixo
warr_b
7 hónapja
Keretet foltozni max a harmadik körig lehet, esetleg a negyedik elején eshet le szerencsével egy jobb steal, onnantól camp body mindenki, aztán vagy beválnak vagy nemCsak most nem biztos hogy rá volt szükség 🥳Eagles: Mondtam vagy mondtam 😲😏 | csak nem bírja ki Howie ès jön QB hozzánk |A fehér McNabb
dande2
r.baggio
dande2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
Miért nem húztátok kiKickers are people too!Így nem jó, hogy SS után ment ki.
warr_b
Sixo

7 hónapja
Remélem Fitzgerald is kimegy még a drafton.
7 hónapja
Kickers are people too!

7 hónapja
Éppen ezért, volt sok más akit kivittek.És akkor Laquint Allen és Rocket Sanders miért elérhető még?Nem követtem már igazán a draftot, szóval csak én érzem úgy, hogy idén több RB-t visznek, mint korábban?Jóval jobb class volt, mint bármikor az elmúlt években.
r.baggio
Sixo
r.baggio
7 hónapja
Jah.És akkor Laquint Allen és Rocket Sanders miért elérhető még?Nem követtem már igazán a draftot, szóval csak én érzem úgy, hogy idén több RB-t visznek, mint korábban?Jóval jobb class volt, mint bármikor az elmúlt években.
r.baggio
Sixo
r.baggio

7 hónapja
Csak most nem biztos hogy rá volt szükség 🥳Eagles: Mondtam vagy mondtam 😲😏 | csak nem bírja ki Howie ès jön QB hozzánk |A fehér McNabb
dande2
r.baggio
7 hónapja
És akkor Laquint Allen és Rocket Sanders miért elérhető még?Nem követtem már igazán a draftot, szóval csak én érzem úgy, hogy idén több RB-t visznek, mint korábban?Jóval jobb class volt, mint bármikor az elmúlt években.
r.baggio
Sixo

---
7 hónapja
Nem követtem már igazán a draftot, szóval csak én érzem úgy, hogy idén több RB-t visznek, mint korábban?mert idén az RB class talán a legjobb.
r.baggio
buhloone mindstate
7 hónapja
Eagles: Mondtam vagy mondtam 😲😏 | csak nem bírja ki Howie ès jön QB hozzánk |A fehér McNabb
dande2

---
7 hónapja
Jó kis fizikális, kemény futónak tűnik Gordon. Remélem beválik.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
7 hónapja
jaja meg kellett is egy kemény futó nekünk, majd meglátjukrbCsávó 2023ban egy beast volt
Kúrfürst briareos
zacknorb
7 hónapja
Eagles: Mondtam vagy mondtam 😲😏 | csak nem bírja ki Howie ès jön QB hozzánk |
7 hónapja
Nem követtem már igazán a draftot, szóval csak én érzem úgy, hogy idén több RB-t visznek, mint korábban?Jóval jobb class volt, mint bármikor az elmúlt években.
r.baggio