Draft 2025
2 feliratkozó
11 hónapja
Ugye ugye brothetly shove 😎Nem kell változtatni azon, ami működikMik ezek a pickek, anyámnem gondolják túl, georgia védő, jöhet.
Persze megint az Elgses viszi el az értelmes embert
warr_b
Sixo
warr_b
11 hónapja
Nem kell változtatni azon, ami működikMik ezek a pickek, anyámnem gondolják túl, georgia védő, jöhet.
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
Collecting Bulldogs like Infinity Stones pic.twitter.com/pzZWJSTr4B
— Philadelphia Eagles (@Eagles) April 26, 2025
11 hónapja
Pedig te tudod, hogy Dél-Kelet-Ázsiában 😊Maugli kihúzta mauglitEz most full Iktriad volt a Jetstől, azt hittétek, hogy Szamoa Afrikában van.
Wester
Sixo

11 hónapja
Mik ezek a pickek, anyámnem gondolják túl, georgia védő, jöhet.
warr_b
11 hónapja
Maugli kihúzta mauglitEz most full Iktriad volt a Jetstől, azt hittétek, hogy Szamoa Afrikában van.
Wester
11 hónapja
Mik ezek a pickek, anyámHát ezaz
warr_b
Poloska vagyok.
11 hónapja
Mik ezek a pickek, anyámNem ismerem a poszt nem tetszik...
warr_b
11 hónapja
Chism-t vittem az egyik 7. körösömmel GM Game.ben. Legjobb idei FCS WR egyenesen Cooper Kupp alma materéből.vagy Gareth Warren a Lindenwoodról, Luke Gunderson a Northern State-ről, esetleg Aiden Williams a Minn-Duluth-ról. minden drafton találkozok olyan egyetemekkel, amikről még nem hallottam. amúgy Marcus Wehr és Efton Chism III a két kedvenc small school prospectem. illetve Isas Waxter a Villanováról.jó lenne most már ha jönne egy igazi sleeper, mondjuk West Florida, Slippery Rock vagy Ashland egyetemekről, esetleg California University of Pennsylvania.Thomas Perry a Middlebury-ből (Div III) lesz majd az 1. ilyen pick.
deyell
iktriad
deyell
11 hónapja
Mik ezek a pickek, anyám Persze megint az Elgses viszi el az értelmes embert

11 hónapja
vagy Gareth Warren a Lindenwoodról, Luke Gunderson a Northern State-ről, esetleg Aiden Williams a Minn-Duluth-ról. minden drafton találkozok olyan egyetemekkel, amikről még nem hallottam. amúgy Marcus Wehr és Efton Chism III a két kedvenc small school prospectem. illetve Isas Waxter a Villanováról.jó lenne most már ha jönne egy igazi sleeper, mondjuk West Florida, Slippery Rock vagy Ashland egyetemekről, esetleg California University of Pennsylvania.Thomas Perry a Middlebury-ből (Div III) lesz majd az 1. ilyen pick.
deyell
iktriad
built for this shit
11 hónapja
Na ez most wtf 🤷🤦😲....
11 hónapja
Na ezt az LBt nem ismerem 🤣Vagy John vagy Josh Oliver tesója. 😀
zacknorb
11 hónapja
Na ezt az LBt nem ismerem 🤣
Poloska vagyok.
11 hónapja
Melyik a sok közül? Ace?Sanders volt az.jó lenne most már ha jönne egy igazi sleeper, mondjuk West Florida, Slippery Rock vagy Ashland egyetemekről, esetleg California University of Pennsylvania.Thomas Perry a Middlebury-ből (Div III) lesz majd az 1. ilyen pick.
deyell
iktriad
Stez
11 hónapja
Sanders volt az.jó lenne most már ha jönne egy igazi sleeper, mondjuk West Florida, Slippery Rock vagy Ashland egyetemekről, esetleg California University of Pennsylvania.Thomas Perry a Middlebury-ből (Div III) lesz majd az 1. ilyen pick.
deyell
iktriad
11 hónapja
jó lenne most már ha jönne egy igazi sleeper, mondjuk West Florida, Slippery Rock vagy Ashland egyetemekről, esetleg California University of Pennsylvania.Thomas Perry a Middlebury-ből (Div III) lesz majd az 1. ilyen pick.
deyell