Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
Ugye ugye brothetly shove 😎Nem kell változtatni azon, ami működikMik ezek a pickek, anyámnem gondolják túl, georgia védő, jöhet.
Persze megint az Elgses viszi el az értelmes embert
warr_b
Sixo
warr_b
7 hónapja
Nem kell változtatni azon, ami működikMik ezek a pickek, anyámnem gondolják túl, georgia védő, jöhet.
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Collecting Bulldogs like Infinity Stones pic.twitter.com/pzZWJSTr4B
— Philadelphia Eagles (@Eagles) April 26, 2025
7 hónapja
Pedig te tudod, hogy Dél-Kelet-Ázsiában 😊Maugli kihúzta mauglitEz most full Iktriad volt a Jetstől, azt hittétek, hogy Szamoa Afrikában van.
Wester
Sixo

7 hónapja
Mik ezek a pickek, anyámnem gondolják túl, georgia védő, jöhet.
warr_b
7 hónapja
Maugli kihúzta mauglitEz most full Iktriad volt a Jetstől, azt hittétek, hogy Szamoa Afrikában van.
Wester
7 hónapja
Mik ezek a pickek, anyámHát ezaz
warr_b
Poloska vagyok.
7 hónapja
Mik ezek a pickek, anyámNem ismerem a poszt nem tetszik...
warr_b
7 hónapja
Chism-t vittem az egyik 7. körösömmel GM Game.ben. Legjobb idei FCS WR egyenesen Cooper Kupp alma materéből.vagy Gareth Warren a Lindenwoodról, Luke Gunderson a Northern State-ről, esetleg Aiden Williams a Minn-Duluth-ról. minden drafton találkozok olyan egyetemekkel, amikről még nem hallottam. amúgy Marcus Wehr és Efton Chism III a két kedvenc small school prospectem. illetve Isas Waxter a Villanováról.jó lenne most már ha jönne egy igazi sleeper, mondjuk West Florida, Slippery Rock vagy Ashland egyetemekről, esetleg California University of Pennsylvania.Thomas Perry a Middlebury-ből (Div III) lesz majd az 1. ilyen pick.
deyell
iktriad
deyell
7 hónapja
Mik ezek a pickek, anyám Persze megint az Elgses viszi el az értelmes embert

7 hónapja
vagy Gareth Warren a Lindenwoodról, Luke Gunderson a Northern State-ről, esetleg Aiden Williams a Minn-Duluth-ról. minden drafton találkozok olyan egyetemekkel, amikről még nem hallottam. amúgy Marcus Wehr és Efton Chism III a két kedvenc small school prospectem. illetve Isas Waxter a Villanováról.jó lenne most már ha jönne egy igazi sleeper, mondjuk West Florida, Slippery Rock vagy Ashland egyetemekről, esetleg California University of Pennsylvania.Thomas Perry a Middlebury-ből (Div III) lesz majd az 1. ilyen pick.
deyell
iktriad
buhloone mindstate
7 hónapja
Na ez most wtf 🤷🤦😲....
7 hónapja
Na ezt az LBt nem ismerem 🤣Vagy John vagy Josh Oliver tesója. 😀
zacknorb
7 hónapja
Na ezt az LBt nem ismerem 🤣
Poloska vagyok.
7 hónapja
Melyik a sok közül? Ace?Sanders volt az.jó lenne most már ha jönne egy igazi sleeper, mondjuk West Florida, Slippery Rock vagy Ashland egyetemekről, esetleg California University of Pennsylvania.Thomas Perry a Middlebury-ből (Div III) lesz majd az 1. ilyen pick.
deyell
iktriad
Stez
7 hónapja
Sanders volt az.jó lenne most már ha jönne egy igazi sleeper, mondjuk West Florida, Slippery Rock vagy Ashland egyetemekről, esetleg California University of Pennsylvania.Thomas Perry a Middlebury-ből (Div III) lesz majd az 1. ilyen pick.
deyell
iktriad
7 hónapja
jó lenne most már ha jönne egy igazi sleeper, mondjuk West Florida, Slippery Rock vagy Ashland egyetemekről, esetleg California University of Pennsylvania.Thomas Perry a Middlebury-ből (Div III) lesz majd az 1. ilyen pick.
deyell