Draft 2025
2 feliratkozó
11 hónapja
Carter okos picknagyszájú Thibodeaux most nézhet 😀
Beki
Lesz ez még így se!
11 hónapja
Par ev mulva mar egy hot középszer jatekos lesz, barhol jatszik majdpár év és trédet kérTúlfizetett szerintem a Jags ezértHunterert meg az 1/5-tel is tulfizetett volna 🤣
Heisman nádor
Stez
petey
11 hónapja
De nem fog tudni rendesenpár év és ki fog égni, ha tényleg mindkét oldalon akarják játszatni.pár év és trédet kérTúlfizetett szerintem a Jags ezértHunterert meg az 1/5-tel is tulfizetett volna 🤣
Heisman nádor
Stez
petey
Toto21
Poloska vagyok.
11 hónapja
Carter okos pick
11 hónapja
pár év és ki fog égni, ha tényleg mindkét oldalon akarják játszatni.pár év és trédet kérTúlfizetett szerintem a Jags ezértHunterert meg az 1/5-tel is tulfizetett volna 🤣
Heisman nádor
Stez
petey
11 hónapja
igen de utána semmina ennyit jelent h ki kivel interjuzik vakon behuztáknem, a combine-on interjúzott
Kúrfürst briareos
Cruyffista
11 hónapja
Azt mondja nekem NFL netwörkös hogy Shohei Ohtani 😀Azt adom, siman jobb itt barkinel
Heisman nádor
11 hónapja
na ennyit jelent h ki kivel interjuzik vakon behuztáknem, a combine-on interjúzott
Kúrfürst briareos
11 hónapja
pár év és trédet kérTúlfizetett szerintem a Jags ezértHunterert meg az 1/5-tel is tulfizetett volna 🤣
Heisman nádor
Stez
11 hónapja
Azt mondja nekem NFL netwörkös hogy Shohei Ohtani 😀be is baszna 😀
Heisman nádor
Lesz ez még így se!
11 hónapja
eddig legalább gyorsan pörög a draft! 😀
11 hónapja
Azt mondja nekem NFL netwörkös hogy Shohei Ohtani 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
két playa aki FCS-ben kezdte 1/1, 1/2 ( jó Hunter picit csalás 😀 )Ez mondjuk 5 éve még nagyobb szó lett volna.
Wester
11 hónapja
kivulrol ugy nez ki ez a draft helyszin, mint az Inarcsi M5 pihenoDe most mièrt vagy ilyen izè? 😎
Kenny
11 hónapja
két playa aki FCS-ben kezdte 1/1, 1/2 ( jó Hunter picit csalás 😀 )
Lesz ez még így se!
11 hónapja
na ennyit jelent h ki kivel interjuzik vakon behuzták
11 hónapja
Túlfizetett szerintem a Jags ezértHunterert meg az 1/5-tel is tulfizetett volna 🤣
Heisman nádor
11 hónapja
kivulrol ugy nez ki ez a draft helyszin, mint az Inarcsi M5 piheno
11 hónapja
Túlfizetett szerintem a Jags ezért
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Supershop kuponra voltDe most draftolt egy WR-t és egy CB-t is. 2 1/2 lehet megérte ez az ár XDA tavalyi 1. körös WR eléggé jónak tűnik.ez a Jags, szóval ez nem kérdés 😀 😛JAXnel uj idiotak dolgoznak ismet, gm-et taknyosra szivattakMiért, ha bust lesz WR-ként, beáll CB-nek. 😀
Beki
iktriad
petey
iktriad
Tomcsik
11 hónapja
Iktriad mehetsz aludni 😉