Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
zunoxhk.blogspot.hu/p/nfl-network.htmlitt lehet majd egész jó minőségben követni
több mint 10 éve
Harbor jóvátette a csúnya RZ dropját: 31 yardos passz Hennetől -> TD Jags! 😀
több mint 10 éve
Egy remek 37 yardos puntreturn Rashad Greenetől. Már többet csinált kis híján ebben a műfajban, mint Ace Sanders 2 szezon alatt. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
másfél negyed alatt a negyedik DB-t kell lekísérni a pályáról ^ ^
több mint 10 éve
Bortles 15/11el zárt (3 drop) 118 passzolt yarddal és egy futott TDvel. Már sikeres volt az este. 😀
több mint 10 éve
Therezie pick #WarFalcon
több mint 10 éve
Bortles TDt futott 4 & 3ra!!! 😀Wow. Steal. 😀20!Dexxter TailorFunchess elkapás! Az eddigi ismert világ feledésbe merül!Dexxter TailorHány vardos volt?iktriad
több mint 10 éve
20!Funchess elkapás! Az eddigi ismert világ feledésbe merül!Dexxter TailorHány vardos volt?iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
3. drop ma. Grrrr. Funchess elkapás! Az eddigi ismert világ feledésbe merül!Dexxter TailorHány vardos volt?
több mint 10 éve
Funchess elkapás! Az eddigi ismert világ feledésbe merül!

Don't blink!
több mint 10 éve
Ha azt a remek Bortles passzt Harbor elkapja, begyalogolhatott volna vele TDre. Bosszantó. De Blake határozottan jól játszik.
több mint 10 éve
Gerhart egész jól játszik ma. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
a punt után még egy safetyt kell ápolni, most Mykkele Thompson, beszarok...
több mint 10 éve
House majdnem jóvátette a Martavis ellen a TDnél elkövetett hibáját. De csak majdnem..
több mint 10 éve
1 pass yard 1 negyed
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Landon Collins visszavonult az öltözőbe, röntgenezni kell a térdét...kristofaz oldalvonal mellé már visszatért, ez talán jót jelent
több mint 10 éve
Sims letarolta szegény Giants RB-et 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
na megvan az első elrontott extrapont isszerk. az előző 187 XP kísérlete sikeres volt Succopnak
több mint 10 éve
TT-t kezdőnek!

Don't blink!
több mint 10 éve
Jalen Collins 2 negyed óta ég. Ezt a részét kibírom röhögés nélkül.
több mint 10 éve
Nah bakker Metten a pályán, ennyit Mariról mára :/Sixo67Akkor marad Tebow a Philly meccsen 😉
Bocs az csak holnap lesz, akkor mehetünk aludni...
több mint 10 éve
Parnell egész jól tartja a jobb oldalt, mikor arra futottak is jók voltak a blokkokToto21Ő meg Linder lesz a falunk erőssége a jobb oldalon. Bár a bal oldal lenne ilyen remek...
több mint 10 éve
Parnell egész jól tartja a jobb oldalt, mikor arra futottak is jók voltak a blokkokRemélhetőleg nem mindig... Különben Parnell nemsokára a ball oldalon találja magát, Luke meg a padon...iktriadSzerencsére a Bortles- A-Rob kombináció olyan jó, mint tavaly. 😀iktriadAmíg gyorsan szabadra tudja játszani magát A-Rob addig nem lesz gond, viszont Joeckel miatt elég gyorsan meg kell majd ennek történnie.Toto21
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Landon Collins visszavonult az öltözőbe, röntgenezni kell a térdét...
több mint 10 éve
Remélhetőleg nem mindig... Különben Parnell nemsokára a ball oldalon találja magát, Luke meg a padon...Szerencsére a Bortles- A-Rob kombináció olyan jó, mint tavaly. 😀iktriadAmíg gyorsan szabadra tudja játszani magát A-Rob addig nem lesz gond, viszont Joeckel miatt elég gyorsan meg kell majd ennek történnie.Toto21