Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 11 éve
Szerencsére a Bortles- A-Rob kombináció olyan jó, mint tavaly. 😀iktriadAmíg gyorsan szabadra tudja játszani magát A-Rob addig nem lesz gond, viszont Joeckel miatt elég gyorsan meg kell majd ennek történnie.
több mint 11 éve
Szerencsére a Bortles- A-Rob kombináció olyan jó, mint tavaly. 😀
több mint 11 éve
Szép screen passz volt Bortles-től, szép blokkok = first down
több mint 11 éve
darby vs benjamin, nem meglepő végkimenetellel

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Joeckel nem volt a helyzet magaslatán Harrison ellen = SackToto21Same old, same old.
több mint 11 éve
Joeckel nem volt a helyzet magaslatán Harrison ellen = Sack
több mint 11 éve
corey graham nem szarozik

Don't blink!
több mint 11 éve
Julius keze is lesérül. Jaj, de jó. Úgy látszik idén a kezekre (is) kell vigyázni.
több mint 11 éve
How not to call plays for young QB: conservative runs on first and second down followed by obvious pass on third and long. Pathetic, Wizfőleg, hogy a futójáték (a mostani TD ellenére is) az interior OL-el együtt egy kalap szart nem ér eddig.
mondjuk most kétszer egymás után passz volt!baggio
ez a drive viszont már egész jó volt.
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 11 éve
Marioto egész jó volt a cserék ellen
több mint 11 éve
Slant Thomas-nak 2 yard-ért majd magasan dobta Hurnsnek... Első playben viszont volt pár szép blokk D.Robinson-nak.Jax eslő drive 3&outToto21nincs int akkor az már fejlődésSixo67
több mint 11 éve
a Titans OL ekkora rakás szar eddig, vagy a Falcons D-t szedte ennyire össze Quinn?ahogy leírtam javítottak is 😊
több mint 11 éve
Jax eslő drive 3&outToto21nincs int akkor az már fejlődés
több mint 11 éve
Jax eslő drive 3&out
több mint 11 éve
Szerintem idén a 3B-ből 4 lesz! Martavis Bryant személyében!steelwolfszerintem már tavaly is killer b volt ő is legalábbis a szezon 2. felében
több mint 11 éve
Williams TD Buffaloban, micsoda meglepetés

Don't blink!
több mint 11 éve
How not to call plays for young QB: conservative runs on first and second down followed by obvious pass on third and long. Pathetic, Wizmondjuk most kétszer egymás után passz volt!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A Bengals közben elég simán végigment a pályán, miután 3rd&outtal leküldték a Giantset
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 11 éve
Szerintem idén a 3B-ből 4 lesz! Martavis Bryant személyében!
több mint 11 éve
tajrodtejlor tok jo kis running back

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
mennyivel rosszabb nézni big bent, mint lenrdi dzsónszt 😀
több mint 11 éve
meg az se valami jó előjel, hogy már az előszezonban is ezt a konzervatív játékot nyomatja a Titans, röhej...baggioaz öreg Kentől szerintem bármi más meglepő volna.