Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
zunoxhk.blogspot.hu/p/nfl-network.htmlitt lehet majd egész jó minőségben követni
több mint 10 éve
remélem jól fel vannak fújva a labdáink!
több mint 10 éve
hajrá Geno-verők!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Már látom játszik Shady. Sérülésmentes éveteket neki.............
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok eléggé Mariota és Beasley találkozására, főleg azért mert a másodikat szívesen láttam volna Chicagoban is!Toto21szívesen látnék atlantai pass rusht, mert eddig csak a maddenban volt.
több mint 10 éve
sajnos a hd streams-es link ugyanaz volt, mint a wiznetes...baggioigen hamar lekapcsolták :\
szerk.:lusta vagyok kitörölni visszatért 😊
több mint 10 éve
Itt tökéletesen működő linkek vannak szerintem tegyétek el. ha nem is feltétlen Hdwww.vipbox.eu/football
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok eléggé Mariota és Beasley találkozására, főleg azért mert a másodikat szívesen láttam volna Chicagoban is!
több mint 10 éve
sajnos a hd streams-es link ugyanaz volt, mint a wiznetes...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
remélem Mariota ma minden dobásából INT-et csinál, csak hogy igazán összezavarja Prisco-ékat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Na akkor nézzük Mariotát.Shady játszik a Buffaloban?
több mint 10 éve
Nagyon köszönöm, nem feledem neved 😊HD Stream = sok sör ha találkozunk egyszer.. megelégednék a nézhető nem akadozó streamhez, valakinek valami tuti linkje a mai meccsekre? Marióóóta fiúra lennék kíváncsi így a TEN meccsre kéne. Előre is köszönömszampi#33hdstreams.net/channel-3/kristof
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
HD Stream = sok sör ha találkozunk egyszer.. megelégednék a nézhető nem akadozó streamhez, valakinek valami tuti linkje a mai meccsekre? Marióóóta fiúra lennék kíváncsi így a TEN meccsre kéne. Előre is köszönömszampi#33hdstreams.net/channel-3/
több mint 10 éve
HD Stream = sok sör ha találkozunk egyszer.. megelégednék a nézhető nem akadozó streamhez, valakinek valami tuti linkje a mai meccsekre? Marióóóta fiúra lennék kíváncsi így a TEN meccsre kéne. Előre is köszönöm
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
hamarosan ismét foci, a Georgie Dome-ban azonban nem csak Mariota melegít már, a biztonsági emberek is gyakorolták, hogy miként kell eljárni a pályára rohanó drukkerekkel 😀Mariota egyébként nagyon optimistán nyilatkozott a meccs előtt, a szülei is elrepültek Georgiába, kíváncsi vagyok mire megy "éleseben" a Falcons secondary ellen.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
A mai meccsek itteni (EEST) idő szerint 8kor kezdődnek?D11
1:00 Tennessee @ Atlanta
1:00 Carolina @ Buffalo
1:30 NY Giants @ Cincinnati
1:30 Pittsburgh @ Jacksonville
4:00 St.Louis @ Oakland
4:00 Denver @ Seattle
több mint 10 éve
A mai meccsek itteni (EEST) idő szerint 8kor kezdődnek?
több mint 10 éve
Na és akkor mostantól Chargers - Cowboys.Crockett már a Miami Vice-ban sem volt rossz. 😀
Gus Johnson a Stephen F. Austinről a Cowboys kezdő RBje ma?! Az igen. Mondjuk tavaly ő se volt rossz az FCSben.
Közben John Crockett végre bent RBben a Packersben. Mint bent van, TDt szerez Hundley passzából!iktriad
Amúgy tényleg nagyon jónak tűnik a csóka,remélem bekerül az 53-as keretbe.Ilyen névvel kihagyhatatlan. 😊
több mint 10 éve
Kabaré Weeden fumble után gyorsan büntet Woodhead.Közben Jimmy Gt már hatodszor sackeli a Packers...
több mint 10 éve
Na és akkor mostantól Chargers - Cowboys.Gus Johnson a Stephen F. Austinről a Cowboys kezdő RBje ma?! Az igen. Mondjuk tavaly ő se volt rossz az FCSben.
Közben John Crockett végre bent RBben a Packersben. Mint bent van, TDt szerez Hundley passzából!
több mint 10 éve
Apicsába... Pedig nekem úgy szokott tűnni, hogy ő a "color commentary"...😀Ricsi elméletileg a play by play kommentátor.Nate Burleson kibaszott jó szakkommentátor.Lehet a mi jó Richárdunknak is játszani kellett volna kommentálás előtt....😀nexion218
Mondjuk játékosként is imádtam.Bazzani
Burleson Sanyi helyén ül. 😊Bazzani
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
Eric Kettani a pályán a Patsben. Végre egy ex-jaguár. 😀
több mint 10 éve
Ricsi elméletileg a play by play kommentátor.Nate Burleson kibaszott jó szakkommentátor.Lehet a mi jó Richárdunknak is játszani kellett volna kommentálás előtt....😀nexion218
Burleson Sanyi helyén ül. 😊
több mint 10 éve
Nate Burleson kibaszott jó szakkommentátor.Lehet a mi jó Richárdunknak is játszani kellett volna kommentálás előtt....😀
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
Nate Burleson kibaszott jó szakkommentátor.Mondjuk játékosként is imádtam.