Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
zunoxhk.blogspot.hu/p/nfl-network.htmlitt lehet majd egész jó minőségben követni
több mint 10 éve
Csak 3 misstackle :p
több mint 10 éve
Thorton számára azért elég nagy szégyen, hogy a harmadik sorban kell tolnia...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ez a Chris Maragos srác jól tolja.CoolearieŐ nem csak ST ász safety, mint Prosinski. Ök ketten ütöss duót alkotnak majd special teamben.
több mint 10 éve
Ez a Chris Maragos srác jól tolja.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Az a kanálforgatás. 😀
több mint 10 éve
Fun fact Bryan Bennettről - a Southeastern Louisana előtt lehúzott az Oregonban is 2 évet. 😀iktriadJó lesz RB-nek
több mint 10 éve
Fun fact Bryan Bennettről - a Southeastern Louisana előtt lehúzott az Oregonban is 2 évet. Chip talán ismeri. 😀
több mint 10 éve
sajnos MSII még itt sem brillíroz
több mint 10 éve
Bryan Bennett a SELUból QBban a Coltsban. Újabb FCSes ismerős. 😀 Mondjuk mikor legutóbb láttam a Seniorbowlon, ritka fos volt.Legalább mostantól tudom normális minőségben nézni az NFL Netwokot. Ugyanis megtudtam hogy ez mindennap megy HD-ben.CoolearieLink elmentve. 😀
több mint 10 éve
Legalább mostantól tudom normális minőségben nézni az NFL Netwokot. Ugyanis megtudtam hogy ez mindennap megy HD-ben.
több mint 10 éve
Na jöhet Varga
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
nálam akad (néha mid is áll) a stream .. nálatok ?szf61Néha. De frissítés után megjavul.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Hol van Tebow?CoolearieSajnos most épp nem a templomban...
És hol van Tyler Varga?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hol van Tebow?CooleariePadon.
több mint 10 éve
Barkley Bust, jöjjön Tebow!
több mint 10 éve
nálam akad (néha mid is áll) a stream .. nálatok ?szf61Nem. Itt minden ok.
több mint 10 éve
Ezt imádom a preseasonban h néha fogalmam sincs h ki van a pályán 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Hol van Tebow?
több mint 10 éve
nálam akad (néha mid is áll) a stream .. nálatok ?
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 10 éve
Van ám sebesség a Phillynél!
több mint 10 éve
Ahhoz képest, hogy a 3. - 4. számú cb sor játszik és h Tipton futkorászik, még egészen meccsben vagyunk 😀FarkyDirekt csináljuk. 😀 Rossz ómen minket a preseasonban szarrá verni, aki megteszi, az bukja a szezonját, lásd tavaly a Saints, előtte Bills, stb. 😊