Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
zunoxhk.blogspot.hu/p/nfl-network.htmlitt lehet majd egész jó minőségben követni
több mint 10 éve
ezzel a Horog routeval Agholor megeteti a Colts #D-t..
több mint 10 éve
Agholornak nagyon jó meccse van eddig.
több mint 10 éve
Rowe megint ott volt.Beki2 in a Row(e). 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rowe megint ott volt.
több mint 10 éve
Hassie sem veszi komolyan a meccset (false start). 😀
több mint 10 éve
Smith volt fent, meg is sérült
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Érdekes, hogy nem is a második, de a harmadik v. negyedik sor van fent a cornerekből, kivéve egy rövid ideig Tolert. De se Smith-et, se Brownt, se Butlert nem láttam. Úgy néz ki csak a roster legvége a nyitott.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Agholor megint verte az emberét.
több mint 10 éve
Agholor és a drop.BekiKezdi felvenni a USCs WRek NFLbeli sajátosságait. 😀
több mint 10 éve
reggel erőt adnak, este meg segítenek elaludni 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
hát na, tobb a vitamina sor pálinkában mint a szaros tejes gabonapehelyben 😀ano92Ezen vitaminok tartják életben a májad? 😀
több mint 10 éve
hát na, tobb a vitamina sor pálinkában mint a szaros tejes gabonapehelyben 😀
több mint 10 éve
Wörni közben majdnem tolt egy sacket is
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Sok minden nem változott. A tejet sörre a gabonapelyhet meg pálinkára cserélted. 😊Azért ha belegondolok hogy Matt Hassi már 13 éve, amikor NFL-t kezdtem nézni bőven fr QB-volt... na az kemény 😀dande13 éve még tejjel ettem a gabonapelyhet reggelenteano92

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Agholor nice 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Agholor és a drop.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ha éppen megtalálja a sört, mikor nem részeg. 😀Most már sörrel? 😀dugo1993Azért ha belegondolok hogy Matt Hassi már 13 éve, amikor NFL-t kezdtem nézni bőven fr QB-volt... na az kemény 😀dande13 éve még tejjel ettem a gabonapelyhet reggelenteano92
több mint 10 éve
Most már sörrel? 😀Azért ha belegondolok hogy Matt Hassi már 13 éve, amikor NFL-t kezdtem nézni bőven fr QB-volt... na az kemény 😀dande13 éve még tejjel ettem a gabonapelyhet reggelenteano92
több mint 10 éve
Azért ha belegondolok hogy Matt Hassi már 13 éve, amikor NFL-t kezdtem nézni bőven fr QB-volt... na az kemény 😀dande13 éve még tejjel ettem a gabonapelyhet reggelente
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ez állandó stream? Tehát megy 24/7-ben?Coolearienem tudom sajnos
több mint 10 éve
Azért ha belegondolok hogy Matt Hassi már 13 éve, amikor NFL-t kezdtem nézni bőven fr QB-volt... na az kemény 😀
több mint 10 éve
Az lehet az ő helye hosszabb távon is. Weak side-hoz kevés.A hírek szerint átkerül a túloldalraFarkyLol 😀 WörnörFarkyMost hogy lefokozták... harapni fog 😊szf61

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
JA áttették a stong side-re + a második csapattal volt egész camp alattA hírek szerint átkerül a túloldalraFarkyLol 😀 WörnörFarkyMost hogy lefokozták... harapni fog 😊szf61
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 10 éve
zunoxhk.blogspot.hu/p/nfl-network.htmlEz állandó stream? Tehát megy 24/7-ben?
itt lehet majd egész jó minőségben követnikristof
több mint 10 éve
A hírek szerint átkerül a túloldalraLol 😀 WörnörFarkyMost hogy lefokozták... harapni fog 😊szf61