Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
zunoxhk.blogspot.hu/p/nfl-network.htmlitt lehet majd egész jó minőségben követni
több mint 9 éve
Ahhoz képest, hogy a 3. - 4. számú cb sor játszik és h Tipton futkorászik, még egészen meccsben vagyunk 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Ez a steam chat nagyon jó: "lol but seriously, fuck the colts and fuck andrew luck ... with a hint of fuck peyton manning" 😀Seriously. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
ja és Barkley egész jó amúgy.ano92Sztem eddig sem volt szar...csak vakmerő. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
McAfee ezúttal megkegyelmezett a visszahordónak 😀dugo1993Nem akart csekket kapni Goodelltől az előszezonban.
több mint 9 éve
McAfee ezúttal megkegyelmezett a visszahordónak 😀dugo1993Pedig ha 1 az 1 lett volna szerintem ott helyben megöli a csávót.
több mint 9 éve
ja és Barkley egész jó amúgy.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nah és akkor valszeg Timmy kapja az egész 2. félidőt.
több mint 9 éve
Tedd még hozzá, hogy Buttfumble kezdett és Barkley váltotta - logikusan. Mármint Chipnél logikusan. 😀Valaki foglalja már össze, mi történt eddig 😀mustaineDominál az Eagles. A Colts meg drive közben cserélt QBt. Rowe és Agholor nagyon karcol.
És a lényeg: Prosinskinak volt egy szép ST tackleje.iktriad
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Bocs nem ment vissza, agyrázkódásA pályára? Hát én ott még mindig Price-t és ezt a hatos számú gyereket látom. De lehet, hogy vak vagyok. 😀Ha jol lattam mar vissza is mentFarkySmith volt fent, meg is sérültFarkyFasza... Komoly?peterk2005
(Geathers legalább játszik és látom is. Meg Anderson.)peterk2005
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
LOLOLOLOLOLOLOLOLOL - pedig McAffe milyen jót puntot mutatott be. 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
TD még a végére.- 😀
több mint 9 éve
Na ez hiányzott még 😀
több mint 9 éve
Ja és egy 98 yardos Punt ret. TDValaki foglalja már össze, mi történt eddig 😀mustaineVezet az Eagles, Tebow-ot várja az egész világ, Hasselbeck dobálja a labdákat.Coolearie
több mint 9 éve
Valaki foglalja már össze, mi történt eddig 😀mustaineVezet az Eagles, Tebow-ot várja az egész világ, Hasselbeck dobálja a labdákat.
több mint 9 éve
Valaki foglalja már össze, mi történt eddig 😀mustaineDominál az Eagles. A Colts meg drive közben cserélt QBt. Rowe és Agholor nagyon karcol.
És a lényeg: Prosinskinak volt egy szép ST tackleje.
több mint 9 éve
Valaki foglalja már össze, mi történt eddig 😀mustaineHála Istennek eddig nem sérült meg senki 😉 😀
több mint 9 éve
Tebownak muszáj lesz valamit a második félidőben mutatnia, mert egy idiótaságától eltekintve nem rossz Barkley. Igaz az ellen D sem a legkiválóbbak.
több mint 9 éve
Remélem a 2. félidő Tebow-é!
több mint 9 éve
A pályára? Hát én ott még mindig Price-t és ezt a hatos számú gyereket látom. De lehet, hogy vak vagyok. 😀Ha jol lattam mar vissza is mentFarkySmith volt fent, meg is sérültFarkyFasza... Komoly?peterk2005
(Geathers legalább játszik és látom is. Meg Anderson.)
több mint 9 éve
Ha jol lattam mar vissza is mentSmith volt fent, meg is sérültFarkyFasza... Komoly?peterk2005
több mint 9 éve
Chip nagyon bizonyítani szeretné. hogy miért Agholort húztuk 😀dandeMeg Agholor is Chipnek. Az Eagles idei első 2 körös pickje egyelőre nagyon meggyőző.
több mint 9 éve
Chip nagyon bizonyítani szeretné. hogy miért Agholort húztuk 😀
több mint 9 éve
Smith volt fent, meg is sérültFarkyFasza... Komoly?