Előszezon 2. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
BB nek nincs piros zászláaja 😀 😀 😀
több mint 10 éve
6 zászló 8 perc alatt ellenünk, remek.
több mint 10 éve
Remélem alapszakaszban nem ez a flagfoci lesz, mert ez szörnyű.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ilyen nincs komolyan beragasztóznám az összes zászlót, hogy ragadjon oda a nadrágjukhoz..................................
több mint 10 éve
200 Ft lesz.Három perce ezen röhögök. 😀 😀 Megoldottad a kávé gondomat. 😀peterk2005gópecc tombrady 16-0 undefetaed seasonFlacco5Laggol a neted pár évet.ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Három perce ezen röhögök. 😀 😀 Megoldottad a kávé gondomat. 😀gópecc tombrady 16-0 undefetaed seasonFlacco5Laggol a neted pár évet.ulpianus
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Pick6 után hammy Carynél 😕
több mint 10 éve
gópecc tombrady 16-0 undefetaed seasonFlacco5Laggol a neted pár évet.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Flacco5
831
gópecc tombrady 16-0 undefetaed season
több mint 10 éve
A védelem úgy gondolja az alapszakaszban úgysem lesz elég időt a pályán 😛 (tavaly asszem a mi védelmünk töltött legtöbb időt, vagy snapet a pályán) most kell kiélniük magukat 😀
több mint 10 éve
Konkrétan nincs TE a keretben aki egészséges lenne... remélem Hóman hamarosan felépül, Gronkról már ne is beszéljünk
több mint 10 éve
Tom Bátyónak úgy kell Gronk, mint nekem egy most egy kávé. 😀 Ha ő nincs, ezek a TE pótlékok csak arra jók, hogy megint a kertitörpéknek dobáljon egész meccsen.
több mint 10 éve
szép volt, remélem az alapszakasz második hetében is ilyeneket fogunk tőle látni.
több mint 10 éve
mint kés a vajon............dandepont ugyanezt akartam írni szó szerint amikor Cary leszedte 😀
több mint 10 éve
Cary Pick6 😛
több mint 10 éve
kellett megszólalnom 😛
több mint 10 éve
www.goldstreams.info/channel1.php
több mint 10 éve
mint kés a vajon............
több mint 10 éve
zsojti
4 063
tudna vki egy stream-et küldeni köszi !
több mint 10 éve
Jé már a második playnél flag miért is lepődöm meg.............
több mint 10 éve
tûzoltó
853
Jó mérkőzést! 😀
több mint 10 éve
na vannak azért. Előbb egy két ember lézengett csak, nyilván felvételről ment, mert nem hiszem, hogy 20-30 ezren jöttek be 1 perc alatt.
több mint 10 éve
ennél még a mai PFLA v Paks meccsen is többen voltak kint, mint ittKmetyGKönyves > Foles
több mint 10 éve
ennél még a mai PFLA v Paks meccsen is többen voltak kint, mint itt