NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
192
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
99
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
87
16
22:25
Előszezon 4. hét
több mint 10 éve
Hölgyeim és Uraim, Christian Ponder érkezik a pályára.
több mint 10 éve
gyönyörű sack Trattou-tól, Mettenberger most nagyot kapott 4&3 -ra
több mint 10 éve
zsojti
4 063
na erre fut gy nagyot.. 😊
több mint 10 éve
ezekről a felesleges szabálytalanságokról kéne már leszoknunk, most is két play alatt félpályát előrejöhetett a Titans
több mint 10 éve
zsojti
4 063
johnson sem mutat semmit a roster helyért... így nehéz lesz, főleg, hogy benn meg maehl is jót játszik
több mint 10 éve
zsojti
4 063
ed reynolds mit szerencsétlenkedett a TD-nél...😊 ha nem akarja megfogni akkor ez szép védekezés is lehetett volna
több mint 10 éve
10:0 ide, de Teddy vajon miért nem visel ma kesztyűt? Azt mondta nem fogja abbahagyni.
több mint 10 éve
most mér henery ... 😊zsojtiLehet kap még egy utolsó esélyt. Ha ma is hibázik akkor sztem repül.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
reméltem is, hogy rámegyünk.
több mint 10 éve
zsojti
4 063
most mér henery ... 😊
több mint 10 éve
eddig oké a teljesítmény és eddig világos, hogy Asiata cut, mert McKinnon és Banyard is sokkal jobb nála az egész előszezont tekintve.
több mint 10 éve
ozibozi
17 156
a szerencsét hozó, rontástól megóvó kabalának semmi köze a kabbalához!már csak kabalából sem bánnám, ha megszakadna a csodálatos PS menetelésünk...ozibozilol, milyen kabala?Asbee
több mint 10 éve
Tyler Bray sokkal értelmesebb irányítónak néz ki, mint Daniel. Bár utóbbit fel nem fogom miért nem rúgtuk ki már tavaly.ulpianusMert helyi srác (a Missourira járt). 😀😀
több mint 10 éve
ide oda ugrálunk a Vikings-es és Titans-es közvetítés között, kicsit akadozik a cucc az eső miatt
több mint 10 éve
Tyler Bray sokkal értelmesebb irányítónak néz ki, mint Daniel. Bár utóbbit fel nem fogom miért nem rúgtuk ki már tavaly.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
No kérem, akkor kérem Henrey cut 😛 Parkey marad, csak hogy Y-ban ne szenvedjünk továbbra sem hiányt 😀
több mint 10 éve
zsojti
4 063
na még pár FG a második félidőben és lehet egy rugónk is 😊
több mint 10 éve
ozibozi
17 156
legyen akkor kabbala
több mint 10 éve
közben kimarad egy 31 yardos Titans mezőnyólkísérlet
több mint 10 éve
Cody Parkey bevágta 54-ről. Remélem Henery látta. 😀GreengoA titános kihagyta 31-röl.😊
több mint 10 éve
Nyilván. Azt viszont nem tudom hogyan változtatná meg egy csapat életet egy 4-1-es helyett 5-0-ás előszezon😀babonaulpianusmár csak kabalából sem bánnám, ha megszakadna a csodálatos PS menetelésünk...ozibozilol, milyen kabala?Asbee
több mint 10 éve
babonamár csak kabalából sem bánnám, ha megszakadna a csodálatos PS menetelésünk...ozibozilol, milyen kabala?Asbee
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
már csak kabalából sem bánnám, ha megszakadna a csodálatos PS menetelésünk...ozibozilol, milyen kabala?
több mint 10 éve
már csak kabalából sem bánnám, ha megszakadna a csodálatos PS menetelésünk...oziboziCsak hogy nehogy úgy járjatok, mint a '08as Lions? 😀
több mint 10 éve
ozibozi
17 156
már csak kabalából sem bánnám, ha megszakadna a csodálatos PS menetelésünk...