NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
178
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
87
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
77
15
22:25
Előszezon 4. hét
több mint 10 éve
Chase Daniel jó kúbé, mikor futni kell. Kár hogy passzolni nem tud.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Na Vick nek ennyi volt mára 😛
több mint 10 éve
na akkor most egy Colts streammel kínáljon meg valaki pls 😛Stezwww.stream2u.me/sports/american-football.html
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Pedig van Vick, de hát ő a kutyákat (hupsz) se érdekli 😛 😀Azért akár hogyan is a legpikánsabb sztori a miénk és a Jetsé a mai este: Mivel indítanak: Vick pacsizik Lurieval, Sancho meg Ryan-l. Én mondom zseniális 😛Nincs Foles...így a nézők leszarják . 😀Greengo
ami enyhíti ugye ezt, hogy a 4, pre meccs amit nagyon komolyan venni nem lehet.dande
több mint 10 éve
Megvolt Shorts 1. elkapása az előszezonban. Csak 3 meccs kellett neki hozzá...
több mint 10 éve
Na megyek Hassie-t nézni, meg próbálom megtanulni a backup OL-jeink nevét. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Azért akár hogyan is a legpikánsabb sztori a miénk és a Jetsé a mai este: Mivel indítanak: Vick pacsizik Lurieval, Sancho meg Ryan-l. Én mondom zseniális 😛Nincs Foles...így a nézők leszarják . 😀
ami enyhíti ugye ezt, hogy a 4, pre meccs amit nagyon komolyan venni nem lehet.dande
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 872
sziasztok. jöhet a back up qb fight a Chiefs ellen
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Én nem ismertem őt (általában homály vagyok NCAA-ból), csak akkor néztem pár videót róla amikor kihúzták a gyereket. Azokon a videókon nekem is a borzasztó lábmunka tűnt fel. És tényleg most már egyáltalán nem vészes. Persze ezek még alap playek, majd akkor derül ki, hogy mit javult amikor megkapja majd az első blitz packageket az arcába, meg ki kell lépnie oldalt, stb., de eddig A+.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Azért akár hogyan is a legpikánsabb sztori a miénk és a Jetsé a mai este: Mivel indítanak: Vick pacsizik Lurieval, Sancho meg Ryan-l. Én mondom zseniális 😛ami enyhíti ugye ezt, hogy a 4, pre meccs amit nagyon komolyan venni nem lehet.
több mint 10 éve
Play of the day?Bortles előszezon statjai:
51/32 521 yard, 2 TD, 0 INT
több mint 10 éve
na akkor most egy Colts streammel kínáljon meg valaki pls 😛
több mint 10 éve
Már egyetemen is ugyanilyen volt Bortles, pont ez tetszett meg benne, hogy nem szart be a nyomástól.Egyébként igen, eléggé félelmetes látni, hogy Bortles az összedőlt zsebnél is nyugodt marad és kivár az utolsó pillanatig a laszti eldobásával, amíg a WR hátha elszakad.StezEz az ami nekem is elsőre szemet szúrt. Jaguár mezben ahhoz szokott az ember szeme, hogy szűkül a zseb a QB meg elkezdi összefosni magát. 😀 Ez a gyerek viszont egy kis Big Ben, tojik a nyomásra. Nagyon tetszik amit csinál.peterk2005
Csak ott a lábmunkája nagyon tré volt, ahogy a mechanikája is, de elképesztő gyorsasággal fejlődik és ezekben már sokszor észre sem lehet venni hibát. Így viszont életveszély.
több mint 10 éve
Már a draft napján Big Benhez hasonlította Mayock. Felőlem legyen, már az a pályán kívüli ügyei nélkül. Mondjuk Lindsey mellett ki akarna máshol rosszalkodni. 😀😀Egyébként igen, eléggé félelmetes látni, hogy Bortles az összedőlt zsebnél is nyugodt marad és kivár az utolsó pillanatig a laszti eldobásával, amíg a WR hátha elszakad.StezEz az ami nekem is elsőre szemet szúrt. Jaguár mezben ahhoz szokott az ember szeme, hogy szűkül a zseb a QB meg elkezdi összefosni magát. 😀 Ez a gyerek viszont egy kis Big Ben, tojik a nyomásra. Nagyon tetszik amit csinál.peterk2005
több mint 10 éve
Ezt Stanzi megoldotta volna.
több mint 10 éve
Egyébként igen, eléggé félelmetes látni, hogy Bortles az összedőlt zsebnél is nyugodt marad és kivár az utolsó pillanatig a laszti eldobásával, amíg a WR hátha elszakad.StezEz az ami nekem is elsőre szemet szúrt. Jaguár mezben ahhoz szokott az ember szeme, hogy szűkül a zseb a QB meg elkezdi összefosni magát. 😀 Ez a gyerek viszont egy kis Big Ben, tojik a nyomásra. Nagyon tetszik amit csinál.
több mint 10 éve
Morris jött be elsőnek és nem Stanzi. Ryan Davis a legjobb pass rusherünk. Megkockáztatom, talán Clemonsnál is jobb.
Sajnos Rashaad Reynoldsnak ennyi volt a meccs, pedig neki nagyon kellett volna egy jó teljesítmény ma.
Léci ellenünk még tényleg padoztassátok a kölyköt 😛dandeHacksak nem tér vissza Jack Del Rio szelleme az elkövetkező egy hétbe , még Henne fog ellenetek játszani.
Lehet már ellenetek ti kezd a 3. héten. Mondjuk én a Browns meccsre tipplek, mint kezdési időpont. .Eszem f*szom. Lassan kezdek fosni, Bortles nagyon jó. 😀peterk2005Egyébként igen, eléggé félelmetes látni, hogy Bortles az összedőlt zsebnél is nyugodt marad és kivár az utolsó pillanatig a laszti eldobásával, amíg a WR hátha elszakad.
Én nagyon szeretem a srácot, rohadtul sajnálom, hogy triád falvára ment ügynöknek.
És Bradley baromi nagy fasz, hogy ha nem kezdeti hamar. Azon sem csodálkoznék, ha majd a Jax fanok követelnék a kibaszását, hogy ha sokáig vár.Stez
több mint 10 éve
Fisch pedig jó munkát végez eddig vele, a lábmunkája hihetetlenül sokat fejlődött, ahogy a mechanikája is. Nagyon nagy upside van benne.
több mint 10 éve
Henne úgyis megoldja a problémát, ezen nem aggódnék a Jags fanok helyében. 😀
több mint 10 éve
Örülnék ha ma Barkelytól látnék ilyeneket, de félek nem fogok. Eddig Folesnak se nagyon sikerült idén, általában hosszú lett a passz, Azért remélem majd ő is belerázódik.Léci ellenünk még tényleg padoztassátok a kölyköt 😛
több mint 10 éve
Eszem f*szom. Lassan kezdek fosni, Bortles nagyon jó. 😀peterk2005Egyébként igen, eléggé félelmetes látni, hogy Bortles az összedőlt zsebnél is nyugodt marad és kivár az utolsó pillanatig a laszti eldobásával, amíg a WR hátha elszakad.
Én nagyon szeretem a srácot, rohadtul sajnálom, hogy triád falvára ment ügynöknek.
És Bradley baromi nagy fasz, hogy ha nem kezdeti hamar. Azon sem csodálkoznék, ha majd a Jax fanok követelnék a kibaszását, hogy ha sokáig vár.
több mint 10 éve
Azért annyira még nem fosok. 😊 De tényleg dícséret a gyereknek. Meglátjuk mi lesz ha eljön az igazság pillanata, de eddig a preseason legnagyobb meglepetése számomra a srác.Eszem f*szom. Lassan kezdek fosni, Bortles nagyon jó. 😀peterk2005Nyugi ő csak a csere QBnk...iktriad
több mint 10 éve
Eszem f*szom. Lassan kezdek fosni, Bortles nagyon jó. 😀peterk2005Nyugi ő csak a csere QBnk...