Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 482
MLF haja jobban be van lőve mint valahaMasodik félidőben Aaron nem az igazi ..Nem is tudnék így hirtelen bármit is említeni, ami idén az igazi...
nando89
twitch(4thline)
pedig ma a legjobb része volt egy packers szurkolónakvalaki nézi még streamen? miért van ennyi kanadai reklám?Én azon nézem, de rohadtul nem figyelem a reklámokat.
Fontos_Vidra
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
A legnagyobb bajom az, hogy végig úgy éreztem, a Titans jobban felpörgött erre a meccsre, mint a GB. Ami a két csapat helyzetének ismeretében teljes nonszensz.
több mint 2 éve
Most már nem vagyok biztos benne, hogy megnyerjük.
több mint 2 éve
Masodik félidőben Aaron nem az igazi ..Nem is tudnék így hirtelen bármit is említeni, ami idén az igazi...
nando89
több mint 2 éve
Masodik félidőben Aaron nem az igazi ..Így is lehet mondani. Meg úgy is, hogy időnként teljes homály.
nando89
több mint 2 éve
Jó éjt, köszi a követést
több mint 2 éve
nando89
3 894
Masodik félidőben Aaron nem az igazi ..
több mint 2 éve
Végre valami!
több mint 2 éve
"Ritkan látni jo Packers special team játékot"Ezt kipinnelhetnénk a csapat topicba
több mint 2 éve
valaki nézi még streamen? miért van ennyi kanadai reklám?Én azon nézem, de rohadtul nem figyelem a reklámokat.
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 482
valaki nézi még streamen? miért van ennyi kanadai reklám?
több mint 2 éve
pecsi92
505
Minek a punt amúgy?
több mint 2 éve
Második félidő kb. garbage time lesz.Az INT előtt akartam írni, hogy ezzel a first downnal tényleg vége...Alig várom már az Eagles-Packerst, micsoda hangulatú eredménykövető lesz!
nagylaza, főpohárnok
shawnka
több mint 2 éve
Ezt hova?
több mint 2 éve
Az INT előtt akartam írni, hogy ezzel a first downnal tényleg vége...Alig várom már az Eagles-Packerst, micsoda hangulatú eredménykövető lesz!
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 482
a szemétláda védelem most szedi össze magát mielőtt mennék aludni 😀
több mint 2 éve
pecsi92
505
Itt bezzeg repül a holding, amikor Henry nagy játéka előtt Walkert visszahúztak, az semmi
több mint 2 éve
Az INT előtt akartam írni, hogy ezzel a first downnal tényleg vége...
több mint 2 éve
pecsi92
505
Borzasztó ez a vedelem …Szerintem nagyon nehéz a titans ellen játszani
nando89
több mint 2 éve
Na mivan one season wonder?
több mint 2 éve
Ezt nem hiszem el.
több mint 2 éve
nando89
3 894