NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
126
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
57
10
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
54
13
22:25
Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Végképp befellegzett a PO-nak.Grat a Sasoknak!
több mint 1 éve
Az "egyik sem" nyert.Tehát akkor ők nem. Én Watsonra tippelek.Marcedes vagy Adams.Lazard vagy Watson viszi be a TD-t?Az attól függ, hogy te melyiket mondod
iktriad
mustaine
iktriad
mustaine
több mint 1 éve
Azèrt 40 szerzett ponttal izgulni úgy hogy Love játszott, Gannonak megint van min gondolkonia.....
több mint 1 éve
wallace előrelátó volt, előbb megcsinálta a tacklet, majd odaért a labda
több mint 1 éve
Tehát akkor ők nem. Én Watsonra tippelek.Marcedes vagy Adams.Lazard vagy Watson viszi be a TD-t?Az attól függ, hogy te melyiket mondod
iktriad
mustaine
iktriad
több mint 1 éve
Marcedes vagy Adams.Lazard vagy Watson viszi be a TD-t?Az attól függ, hogy te melyiket mondod
iktriad
mustaine
több mint 1 éve
Lazard feeling the Love!
több mint 1 éve
Azon gondolkodom, hogy Rodgers passzolt egyáltalán Watsonnak?
több mint 1 éve
Az attól függ, hogy te melyiket mondodLazard vagy Watson viszi be a TD-t?A D legyen èsznèl, hallod GannonPrevent D -> Beviszik -> Onside -> Miénk -> Vége
dande2
Ez fog történni
mustaine
iktriad
több mint 1 éve
Lazard vagy Watson viszi be a TD-t?A D legyen èsznèl, hallod GannonPrevent D -> Beviszik -> Onside -> Miénk -> Vége
dande2
Ez fog történni
mustaine
több mint 1 éve
Kihagynám azt a rèszt h beviszik 🤪A D legyen èsznèl, hallod GannonPrevent D -> Beviszik -> Onside -> Miénk -> Vége
dande2
Ez fog történni
mustaine
több mint 1 éve
A D legyen èsznèl, hallod GannonPrevent D -> Beviszik -> Onside -> Miénk -> Vége
dande2
Ez fog történni
több mint 1 éve
Invincible
801
Facé rúgjuk neki?
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
ST takarodj.....
több mint 1 éve
A D legyen èsznèl, hallod Gannon
több mint 1 éve
Itt a vége...
több mint 1 éve
Hú de kellett ez Elliottól
több mint 1 éve
Joe Barry, hogy a tökömbe tudja ilyen komoly arccal nézni ezt a védelmet? Ha nem látnám a meccseinket, meg az eredményt csak a fejét. Még azt lehetne hinni, hogy ért hozzá.
több mint 1 éve
az mondjuk kemény, hogy a spy mindig odaér, de a legritkább esetben sikerül megcsinálnia a tacklet
több mint 1 éve
Bazmeg, meg kellene állítani őket, erre engedik tántorogva megcsinálni a first downt.
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 868
most jön az, hogy a védelem 7 perc alatt enged TD-t?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Bocsi a remek spoilerért,Watson 6. elkapott TD-je 3 meccsen. Kezd belejönni.Nem értettem, miről beszélsz. Most már értem. Kissé késik a stream.
iktriad
nagylaza, főpohárnok