NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Green Bay Packers - Arizona Cardinals
1 hónapja
pecsi92
505
Ezt a Narvesont addig kéne elfelejteni, míg nincs akkora tétje. Nem kéne így a PO-ba menni
1 hónapja
Kampman
28 290
Továbbra is kicker problémánk van, 40+ távolságból teljesen esetleges
1 hónapja
Tactful Cactus
13 846
nem szereti a mezszámával megegyező hosszúságú rúgásokat. Mást nem tudok elképzelni.nem cizellálnám ennyire, simán szar
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
egy nyamvadt FG is megtette volnaNa most kell(ene) a meccset lerendezniÚgy érted lefújni?
Gergőbácsi
SBL
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
nem szereti a mezszámával megegyező hosszúságú rúgásokat. Mást nem tudok elképzelni.
1 hónapja
Kampman
28 290
Legalább skandináv lottóraKérnél számomra egy lottó ötöst?A következő ARI drive-ban azért már szívesen látnék a védelemtől egy sacket. (Ha labdaszerzés lesz, az se baj.)Köszönöm!🙂
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
SBL
1 hónapja
Aki hiányoltam a kicker szenvedést, tessék
1 hónapja
Tactful Cactus
13 846
Kihagyjuk a FG-t szerintem, 6-os lottó érdekel?Kérnél számomra egy lottó ötöst?A következő ARI drive-ban azért már szívesen látnék a védelemtől egy sacket. (Ha labdaszerzés lesz, az se baj.)Köszönöm!🙂
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
SBL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
a picsába
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
Az a baj ezt a pre-snap mozgás után én is olvastam, hogy screen passz Reednek
1 hónapja
Tactful Cactus
13 846
Ennyi 1. és 2. kör után a védelembe jöhetett végre egy első körös DC.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Na most kell(ene) a meccset lerendezni
1 hónapja
SBL
2 213
Kérnél számomra egy lottó ötöst?A következő ARI drive-ban azért már szívesen látnék a védelemtől egy sacket. (Ha labdaszerzés lesz, az se baj.)Köszönöm!🙂
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
A következő ARI drive-ban azért már szívesen látnék a védelemtől egy sacket. (Ha labdaszerzés lesz, az se baj.)Köszönöm!🙂
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Tactful Cactus
13 846
Ennyiit még Rodgers idejében se kaptunk, amúgy jogosak.Hát... Ez kissé könnyű kézzel bedobott sárga volt.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
SBL
2 213
Murphy botingot basszák már ki innen, ezt a 89 éves nagyanyám is levédekezi.Kellett ahhoz, hogy ebből TD legyen, az kétségtelen.
shagi0206
1 hónapja
azta kurva, ebből 3X 3 int Love-nálmármint hogy int worthy dobások voltak? nem értem
Tactful Cactus
1 hónapja
Rómeó, Rómeó, miért vagy te, Doubs?!🙂
1 hónapja
i have zero Doubs it's DoubsValamit megéreztem a meccs előtt, mert padon csücsül fantasyben 😀
Gergőbácsi
1 hónapja
shagi0206
10 921
Murphy botingot basszák már ki innen, ezt a 89 éves nagyanyám is levédekezi.
1 hónapja
Indubitably
454
Doubs durva arc, simán serial killer lenne ha nem focizna
I... don't care... John.
1 hónapja
SBL
2 213
Ez milyen dobás volt, vazze!!!
1 hónapja
i have zero Doubs it's Doubs