NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Green Bay Packers - Arizona Cardinals
1 hónapja
Kampman
28 290
Nem jó ez így.
1 hónapja
shagi0206
10 921
Batmanből 2arc hozzánk képest kutyafasza.Ez nem az a Cards, aki lenyomta múlt héten az Frisco-t?Jó estét! Most értem haza. Mi a f.sz van itt! 24:0! És még van két időkérésünk is 2 perccel a félidő vége előtt! Ez hogy sikerült összehozni?Szar az ellenfél...
SBL
Gr3g0r
SBL
1 hónapja
SBL
2 213
Ez nem az a Cards, aki lenyomta múlt héten az Frisco-t?Jó estét! Most értem haza. Mi a f.sz van itt! 24:0! És még van két időkérésünk is 2 perccel a félidő vége előtt! Ez hogy sikerült összehozni?Szar az ellenfél...
SBL
Gr3g0r
1 hónapja
James007
1 852
Két D büntiből jöttek majdnem RZ-ig, meg az elcsúszás az INT előtt.Az első bünti előtti play végén, amikor stoppoltuk őket 0 yardon Jaire teljesen begőzölt és már ott fullba nyomta a trasht. Utána meg persze lemaradt, mint a borravaló.
Amúgy jók vagyunk.
Tactful Cactus
Néha vannak ott is bajok a toronyban..
1 hónapja
A második félidő elején szükség lesz a D-re, nehogy vérszemet kapjon az ARI.
1 hónapja
Tactful Cactus
13 846
Két D büntiből jöttek majdnem RZ-ig, meg az elcsúszás az INT előtt.Amúgy jók vagyunk.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Legalább FGra sikerült limitálni (bár a Cards is sokat tett ezért)
1 hónapja
SBL
2 213
Az év false start-ja!
1 hónapja
Tactful Cactus
13 846
Jöhetne a 6. pick.
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
nah ez pech , nagyon nem Love saraPersze, hogy nem. Van olyan, hogy valaki megbotlik a saját lábában (Melton), de sok ehhez hasonlót azért nem szeretnék látni.
nando89
1 hónapja
shagi0206
10 921
Csinálnak egy td-t most, ők kezdik a masodik félidőt... fasza... 24:0 volt...de sokat nézel ki belőlünk 😀
Rubens
1 hónapja
Rubens
830
Csinálnak egy td-t most, ők kezdik a masodik félidőt... fasza... 24:0 volt...
1 hónapja
ezt a pechet
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
Picsába, inverz Vikings meccset akarnak.
1 hónapja
Fontos_Vidra
1 481
annyira lehetett tudni, hogy ez lesz
1 hónapja
nando89
3 894
nah ez pech , nagyon nem Love sara
1 hónapja
SBL
2 213
Már hideg van az utcán aludni.Muszáj volt neked hazaérni?Azt már láttam. Sajnos.Jó estét! Most értem haza. Mi a f.sz van itt! 24:0! És még van két időkérésünk is 2 perccel a félidő vége előtt! Ez hogy sikerült összehozni?Azóta beesett egy Cards TD
SBL
Tactful Cactus
SBL
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Muszáj volt neked hazaérni?Azt már láttam. Sajnos.Jó estét! Most értem haza. Mi a f.sz van itt! 24:0! És még van két időkérésünk is 2 perccel a félidő vége előtt! Ez hogy sikerült összehozni?Azóta beesett egy Cards TD
SBL
Tactful Cactus
SBL
1 hónapja
Indubitably
454
I see Iktriads everywhereJó estét! Most értem haza. Mi a f.sz van itt! 24:0! És még van két időkérésünk is 2 perccel a félidő vége előtt! Ez hogy sikerült összehozni?Már nem...
SBL
nagylaza, főpohárnok
I... don't care... John.