NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Green Bay Packers - Atlanta Falcons
több mint 5 éve
2017 week 5Bréföld PICKSIX!!! Stez wins!Ilyet se láttunk mióta
Gergőbácsi
LN
több mint 5 éve
a dolgok hattereben mindig Putyin, Soros vagy Stez allEs minden egyes Packers-fan engem emlit, ez se semmiFogalmam sincs, hogy mi közöd van ehhez az emberhez
Stez
Kampman
több mint 5 éve
Nála van GM játékban. Így pedig 3 kamerával követi minden lépését. 😀Es minden egyes Packers-fan engem emlit, ez se semmiFogalmam sincs, hogy mi közöd van ehhez az emberhez
Stez
Kampman
Szerkesztette: alatriste
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 846
Es minden egyes Packers-fan engem emlit, ez se semmiMM-et is mennyit emlegettük...
Stez
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Es minden egyes Packers-fan engem emlit, ez se semmiFogalmam sincs, hogy mi közöd van ehhez az emberhez
Stez
több mint 5 éve
Es minden egyes Packers-fan engem emlit, ez se semmi
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 846
Randall? Tényleg nem tudomBréföld PICKSIX!!! Stez wins!Ilyet se láttunk mióta
Gergőbácsi
LN
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
szerintem nem vagy túlzóClark visszatértLehet én vagyok túlzó, de annyire megérdemelné az all pro tagságot is.
Gergőbácsi
A Pro bowl nem lehet kérdés.
alatriste
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 846
Bréföld PICKSIX!!! Stez wins!Nálam még csak Pettine rágózik, de nem baj
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
hooper mekkora punci volt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
James007
1 852
Gyönyörű!
több mint 5 éve
Bréföld PICKSIX!!! Stez wins!Ilyet se láttunk mióta
Gergőbácsi
több mint 5 éve
STEZ EMBERE megjött
több mint 5 éve
Hol vagy STEZ???
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Bréföld PICKSIX!!! Stez wins!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Clark visszatértLehet én vagyok túlzó, de annyire megérdemelné az all pro tagságot is.
Gergőbácsi
A Pro bowl nem lehet kérdés.
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Clark visszatért
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 846
Na Blindino megmondta, nem fault, lépjünk továbbfixed
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Na Blandino megmondta, nem fault, lépjünk tovább
több mint 5 éve
Zook megmondta Crosby a király, már amikoramikor nem detroitban van a meccs
Tactful Cactus
több mint 5 éve
többet blitzelünk mint az egész szezonban. szánalmas.lehet, hogy a tavalyi PB lett meg?
peach
több mint 5 éve
basszátok meg, hand to the helmet OK, de azért lehetett volna több is ebbőlTámadófal az 0, mondjuk az várható volt.
Gergőbácsi
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 846
Zook megmondta Crosby a király, már amikor
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
többet blitzelünk mint az egész szezonban. szánalmas.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...