Green Bay Packers - Atlanta Falcons
20 órája
Azt magyarázzátok el nekem, hogy a picsába sikerült MLF első két évében NFC-döntőt játszani? Rodgers zsenije? Ennyi? Vagy: közben kiismerték MLF playbookját?
20 órája
még van 1 negyed 😉Mondtamjó kis felhozó meccs ez aJavitvaGB-nekFalconsnak
Midnight
casaubon
casaubon
20 órája
Még 45-42 lehet, legyetek pozitívak
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
20 órája
Mondanám h holnaptól lehet nézni a Mock draftokat de még első korunk sincs , ami nagyobb baj csapatunk se .
20 órája
Rohadt jó gyors lábmunkája, mozgása van Bijannak
20 órája
Tavalyi revans meccs volt ilyen de ott legalább Offensunk meg volt
20 órája
Jó látni hogy sikerült a runn D t rendberakni szünetben...
20 órája
Szépen sül a sajt…
20 órája
Kraft csinalta tavaly, ra meg vigyaznakDominal az O, meg kellett probalni negyedikreFura hogy nincs egy TE tush push ilyenkor
casaubon
KeyG
20 órája
Majdnem előre beírtam: fogadni mertem volna, hogy ez lesz.
20 órája
Dominal az O, meg kellett probalni negyedikreFura hogy nincs egy TE tush push ilyenkor
casaubon
20 órája
Bazdmeg miért nem dob egy pirosat??? Elképesztő idióták is vagyunk amellett h szarok .
20 órája
Ennél a kigyó is jobb lett volna
20 órája
Dominal az O, meg kellett probalni negyedikre
20 órája
Végre yac-okNulla futással nem lesz könnyű.
Szegény ember futójátéka
gamerkr
20 órája
Végre yac-okSzegény ember futójátéka
20 órája
Év végére lehet egy közepes falunkKivancsisagbol raneztem a PFF meccs kozbeni ratingjeire. Belton, Monk es Burton passzblokkolasa: 27, 18, 9.Nála multhéten is volt már 1-2 értékelhető play , talán benne van fejlődési potenciál
(Morgan viszont 90 folott)
casaubon
nando89
Nagy kár hogy addigra teljesen mindegy lesz
20 órája
A Packers | piros | zászlóshajója.Azt hiszem elértünk a szezon eddig tartó részén a mélyponthoz.... 10el égni hazai pályán az Atlanta ellen a minősíthetetlen kategória, láflőr akár félidőben is lemondhatna, rosszabb nem lenne a második félidő....Az a baj, hogy nem csaptunk le MM-re.🙂
Rubens
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
21 órája
Kivancsisagbol raneztem a PFF meccs kozbeni ratingjeire. Belton, Monk es Burton passzblokkolasa: 27, 18, 9.Nála multhéten is volt már 1-2 értékelhető play , talán benne van fejlődési potenciál
(Morgan viszont 90 folott)
casaubon
21 órája
Azt hiszem elértünk a szezon eddig tartó részén a mélyponthoz.... 10el égni hazai pályán az Atlanta ellen a minősíthetetlen kategória, láflőr akár félidőben is lemondhatna, rosszabb nem lenne a második félidő....Az a baj, hogy nem csaptunk le MM-re.🙂
Rubens