Green Bay Packers - Atlanta Falcons
21 órája
Nem tudjuk birtokolni se labdát , semmi koncepció kellenének a gyors játékok 4-5 yardert, e helyett annyi van h Love feldobalja néha van belőle vmi általában meg nem. Durva h ez meg Vikings ellen is jobban nézett ki ..
21 órája
Nyugi, hosszú még a szezon. | Leszünk ennél szarabbak is. |
21 órája
Kabare eddig. Az OL es a run D atjarohaz, egyetlen drive volt rendes hivasokkal, es meg az ST is…Kissé belefardtam már mindig ezt írni , de aki draft után , azt gondolta h ez az Ol elég lesz annak nem sok köze van ehhez
casaubon
21 órája
Semmi nem változik, max negatív irányba.
21 órája
Kabare eddig. Az OL es a run D atjarohaz, egyetlen drive volt rendes hivasokkal, es meg az ST is…
21 órája
Azok nem mi vagyunk 🤣Szerintem szimplán csak egy gyűrűesélyes csapatra várCsak akar o meg egyaltalan jatszani? Biztos megkerestek mar paranSzerintem csak ZeitlerMost lesz 10 napunk , ha senki nem érkezik ebbe a falba , akkor az Fo is lezártnak tekinti a szezont .Na jo, csak ki? Nem nagyon van olyan FA, aki barhova is kellett volna, cserevel meg szinten nehez lenne normalisat szerezni
nando89
casaubon
KeyG
casaubon
KeyG
21 órája
Szerintem szimplán csak egy gyűrűesélyes csapatra várCsak akar o meg egyaltalan jatszani? Biztos megkerestek mar paranSzerintem csak ZeitlerMost lesz 10 napunk , ha senki nem érkezik ebbe a falba , akkor az Fo is lezártnak tekinti a szezont .Na jo, csak ki? Nem nagyon van olyan FA, aki barhova is kellett volna, cserevel meg szinten nehez lenne normalisat szerezni
nando89
casaubon
KeyG
casaubon
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
21 órája
Annyira rossz jatekos Penix.. (es ezek utan hoz valami all time meccset)
21 órája
Csak akar o meg egyaltalan jatszani? Biztos megkerestek mar paranSzerintem csak ZeitlerMost lesz 10 napunk , ha senki nem érkezik ebbe a falba , akkor az Fo is lezártnak tekinti a szezont .Na jo, csak ki? Nem nagyon van olyan FA, aki barhova is kellett volna, cserevel meg szinten nehez lenne normalisat szerezni
nando89
casaubon
KeyG
21 órája
Szerintem csak ZeitlerMost lesz 10 napunk , ha senki nem érkezik ebbe a falba , akkor az Fo is lezártnak tekinti a szezont .Na jo, csak ki? Nem nagyon van olyan FA, aki barhova is kellett volna, cserevel meg szinten nehez lenne normalisat szerezni
nando89
casaubon
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
21 órája
Most lesz 10 napunk , ha senki nem érkezik ebbe a falba , akkor az Fo is lezártnak tekinti a szezont .Na jo, csak ki? Nem nagyon van olyan FA, aki barhova is kellett volna, cserevel meg szinten nehez lenne normalisat szerezni
nando89
21 órája
Bazmeg már, Robinson egymaga megver bennünket.
21 órája
Most lesz 10 napunk , ha senki nem érkezik ebbe a falba , akkor az Fo is lezártnak tekinti a szezont .
21 órája
Hát... Ezt döntse el az, akinek két anyja van.
21 órája
Tuck rule?
21 órája
A tamadofal megint nagyot alakit
21 órája
el vagyok ragadtatva
21 órája
Nixon most szépen lejött a blokkról.
21 órája
Stefanski tökös, hogy puntol a támadó 45-ről...