Green Bay Packers - Atlanta Falcons
21 órája
Robinsont nem kéne esetleg megállítani?
22 órája
Elég lassú, körülményes screen volt ez
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
22 órája
Three and out helyett TDCsak a szokasos fegyelmezetlenseg. Negyedik zaszlo ma?
gamerkr
22 órája
jó kis felhozó meccs ez a GB-nekKénytelenek vagyunk ilyen ostoba faltokat is csinálni, hogy ne unatkozzunk
Midnight
22 órája
Ez komolytalan ..
22 órája
Van Ness-szel nem tudom, mit itattak a nyaron, de masnak is adjanak belole
22 órája
Laflörnél ott volt a piros és nem félt volna használniA zebrák összefosták magukat.
Kampman
22 órája
jó kis felhozó meccs ez a GB-nek
22 órája
Laflörnél ott volt a piros és nem félt volna használni
22 órája
A szokasos Watson TD meg is van
22 órája
Jól , nincs is magyarázatom..Nem jellemző, általában péntek hajnalban szoktam.Csütörtök éjszakánként te ilyen egzisztenciális filozofálgatós hangulatba kerülsz?Jól van , támadó oldalon változás semmi ..katasztrófa es meg faszunk sincsTe itt sem vagy. Jól emlékszem?🙂
nando89
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nagylaza, főpohárnok
22 órája
1/5 17 yard-ért az igen, bele kezdett az idénybe Penix is
22 órája
Nem jellemző, általában péntek hajnalban szoktam.Csütörtök éjszakánként te ilyen egzisztenciális filozofálgatós hangulatba kerülsz?Jól van , támadó oldalon változás semmi ..katasztrófa es meg faszunk sincsTe itt sem vagy. Jól emlékszem?🙂
nando89
nagylaza, főpohárnok
Kampman
22 órája
ez eddig nagyobb szuper 😓
22 órája
Csütörtök éjszakánként te ilyen egzisztenciális filozofálgatós hangulatba kerülsz?Jól van , támadó oldalon változás semmi ..katasztrófa es meg faszunk sincsTe itt sem vagy. Jól emlékszem?🙂
nando89
nagylaza, főpohárnok
22 órája
Jól van , támadó oldalon változás semmi ..katasztrófa es meg faszunk sincsTe itt sem vagy. Jól emlékszem?🙂
nando89
22 órája
A 10-6-ra nagyobb esely van, mint a 45-42-reEzúttal nem elég győzni, simán kell hozni a W-t. Go Pack Go!Legyen 45-42 sok sok Kraft és Golden fantasy ponttal
nagylaza, főpohárnok
KeyG
22 órája
Ezt a beugratós trükköt még nem láttam.
22 órája
Jól van , támadó oldalon változás semmi ..katasztrófa es meg faszunk sincs
22 órája
Sziasztok! Jó meccs lesz ez.total-sportek.st/green-bay-packers-vs-atlanta-falcons/68960
Tud valaki egy stream-et? Köszi.
Tactful Cactus
22 órája
sziasztok jó szurkolást