Green Bay Packers - Atlanta Falcons
20 órája
Love-t csak leültetném.. még a végén a fűbe döngölik és csókolom…Emogott a fal mogott ez amugy is csak hetek kerdese
Utley
20 órája
Love-t csak leültetném.. még a végén a fűbe döngölik és csókolom…
20 órája
Azért 34 pontot tegyen fel a Falcons…ki látta jönni?!Ennyivel nem úsztuk meg.
Utley
20 órája
Grat Falcons!köszi, érdekes hogy most nekünk gratulálnak
nagylaza, főpohárnok
20 órája
Grat Falcons!
20 órája
Azért a Lionst megnézem.Jah igaz ,Ez a Cisse is nagy Pick volt .. Mll mellett azért Gute is mehetne nekem is betelt a pohár .Jo, neki harmadik meccse, o javulhat meg
nando89
casaubon
Végülis van honnan .
Jó pihenést mindenkinek , aminek lehet örülni h 10 napig nem kell ilyet nézni 😉
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
20 órája
Jah igaz ,Ez a Cisse is nagy Pick volt .. Mll mellett azért Gute is mehetne nekem is betelt a pohár .Jo, neki harmadik meccse, o javulhat meg
nando89
casaubon
Végülis van honnan .
Jó pihenést mindenkinek , aminek lehet örülni h 10 napig nem kell ilyet nézni 😉
20 órája
Azért 34 pontot tegyen fel a Falcons…ki látta jönni?!
20 órája
Szánalom. A Penix rossz oldalán voltunk ma.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
20 órája
Most már tényleg végünk.
20 órája
Teny, hogy az. Bar azert hozzateszem, szamomra alapbol furcsa, ha egy elsportoloban magatol nincs benne az a motivacio, hogy mindig nyerni akar es belead mindent (kiveve, ha mondjuk mar megnyert tenyleg mindent, mert akkor ertem, ha nem erez kihivast). Sem egyeni, sem csapatsport szintjen. Ehhez meg motivacios beszed sem kellene az edzotol. Persze ha a stab ennyire lapos viz, az sem segit a dolgokon. En csak nem ertem, hogy lehet ennyire szarni az egeszre, es nem onnantol, hogy eldolt, hanem meg mikor nagyban nyilt a meccs.Nem hittem volna, hogy van nalunk enervaltabb csapat a ligaban. Biztos magaval hozta Franklin Indianapolisbol. 😃Már általános felsőben röhögtek rajtam, mert folyton kiselőadásokat tartottam arról, mennyire fontos a pszichés felkészítés. De ma sem gondolom, hogy hülyeséget beszéltem volna. | Legalábbis ebben a tekintetben.🙂 |
Stez
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: Stez
20 órája
kb ennyi maradt, emlékezés a régi szép időkre
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
21 órája
Ezt a meccset elvesztettük. Alig hiszem...Persze: az Atlanta az ellenfél.
nagylaza, főpohárnok
21 órája
Ez a Cisse is nagy Pick volt .. Mll mellett azért Gute is mehetne nekem is betelt a pohár .Jo, neki harmadik meccse, o javulhat meg
nando89
21 órája
Ezt a meccset elvesztettük. Alig hiszem...
21 órája
Ez a Cisse is nagy Pick volt .. Mll mellett azért Gute is mehetne nekem is betelt a pohár .
21 órája
Nem hittem volna, hogy van nalunk enervaltabb csapat a ligaban. Biztos magaval hozta Franklin Indianapolisbol. 😃Már általános felsőben röhögtek rajtam, mert folyton kiselőadásokat tartottam arról, mennyire fontos a pszichés felkészítés. De ma sem gondolom, hogy hülyeséget beszéltem volna. | Legalábbis ebben a tekintetben.🙂 |
Stez
21 órája
A közönség mintha kezdene türelmetlenkedni...Mintha…
nagylaza, főpohárnok
Tobben is kint vannak magyarok a meccsen, oket sajnalom
21 órája
Nem hittem volna, hogy van nalunk enervaltabb csapat a ligaban. Biztos magaval hozta Franklin Indianapolisbol. 😃
21 órája
A közönség mintha kezdene türelmetlenkedni...
21 órája
Szánalmas.
21 órája
-17 és egy elkapás után integet a faszi…
21 órája
Értem én hogy ótvar a fal, de amit JL is művel ma....