Green Bay Packers - Carolina Panthers
1 hónapja
Young minek orulHogy ő nyerheti meg
Hendrix
Poloska vagyok.
1 hónapja
Ugye milyen jó lett volna ha rám hallgatnak és a 4. helyett rúgunk egy FG-t?
1 hónapja
neccesnek nézett ki az extra
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
ugye nem engedjük őket FG-ra? tudom a választSzarul állunk. A Panthersnek bőven lesz ideje egy FG-ra, de nekünk nem lesz időnk visszatámadni.
Tactful Cactus
1 hónapja
Young minek orul
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
innen nem kellene engedni egy walk off FG-t...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
ugye nem engedjük őket FG-ra? tudom a választ
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
TD kell, hogy legyen
1 hónapja
Ez TD
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
TD
1 hónapja
Az ilyen meccseken az ilyen driveok végén sokta Jacobs bevinni a TDtEz TD pedig szerintem
zacknorb
Poloska vagyok.
1 hónapja
Ez Td
1 hónapja
Megnéznék egy hosszabbítástAmilyen szorosak ma a meccsek, egyhez biztos lesz szerencséd.
Tactful Cactus
1 hónapja
De 3 órával ez előttig sajnos 😕Végre rájönnek hogy amúgy van még TEEmberemlékezet óta nem álltunk ilyen jól TE poszton.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Végre rájönnek hogy amúgy van még TEEmberemlékezet óta nem álltunk ilyen jól TE poszton.
zacknorb
1 hónapja
Borzalmas hivasok..MLF iden nagyon gyenge, főleg magahoz kepest
1 hónapja
Végre rájönnek hogy amúgy van még TE
Poloska vagyok.
1 hónapja
Neki teljesen mindegy, Rodgers kell (mindenova) és kész.!ugyan már eddig inkább volt vakon mint jo , ma nem látom milyen de korán van még nála de nagyon.Akkor is azt írtam nezd meg a vsportjukban ; h egy AR-el siman contenserek lennének. JJ vel ugy néz ki belenyúltak.Vikings siman viheti a csoportot ha egészségesek lesznekEgy hete még temette őket mindenki xdd.
Pep71
Ez idén az NFL.
Magyarországon nincs halloween (Schmidt Mária van), az idei NFLben nincs konzisztencia csak teljes végletek.
zacknorb
Pep71
nando89
1 hónapja
Drake London-t elnezegetnem GB mezben, brutal
1 hónapja
Megértem, hogy Schmidt Mária feljött egy eredménykövetőben. Baszki és még én iszom sokat??
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!