Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 4 éve
Jaire meg ölte a screent! Eddig ez hasonlít az első heti D-re.
Liverpool Fc
több mint 4 éve
SBL
2 215
Én valami falembert akarok jövőre első körben, jó a második a wr-ekremelyik falba?
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Kenny!!!keményen bekezdett
alatriste
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Kenny!!!
Liverpool Fc
több mint 4 éve
nando89
3 900
Clark pusztít , drága lesz 😊
több mint 4 éve
James007
1 854
Sziasztok mi volt eddig?Két punt
hpeter93
Ti haladtatok kb 20 jardot, mi meg kb 25-öt
több mint 4 éve
Én valami falembert akarok jövőre első körben, jó a második a wr-ekre
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
nando89
3 900
Elso koros wr-t akarok latni jovore.Pontosan de egyefene jo akkor is ha 2. kör annak van hagyománya mi felénk .
JéBé
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 878
Elso koros wr-t akarok latni jovore.Ki marad a 32. helyen jó kérdés.
JéBé
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
3 labda mélyre 3 nem mondom, hgoy drop de Jimmy-én kívül a másik kettő szerintem a bőven megoldható kategória
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 878
Még mindig Adams és Jones a két legjobb elkapónk.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
kár a hosszúért nagyon.Ezeket az elszakadásokat a Macik ellen meg kellene becsülni
több mint 4 éve
JéBé
7 035
Elso koros wr-t akarok latni jovore.
több mint 4 éve
ejnye
több mint 4 éve
Kampman
28 323
ez kicsit előrébb járMvs ...ez oda volt dobva..mi a streametek? 😀 én még rohadtúl le vagyok maradva
nando89
alatriste
www.sawlive.tv/embed/stream/E3YjN0N3BiWXFrck02YTJaaUZkZHVobnE1cFdIS3dwS0NzWlZpajI5TEwybU5iYzluUw__/YUYxMjNKekwzR1JZY3EvUHk2bG9pbktwbktHcWFGdDEyOURLcjJ5Sm9kaW16ZXVsam
több mint 4 éve
nando89
3 900
GamePass pedig az is levan maradvaMvs ...ez oda volt dobva..mi a streametek? 😀 én még rohadtúl le vagyok maradva
nando89
alatriste
több mint 4 éve
Mvs ...ez oda volt dobva..mi a streametek? 😀 én még rohadtúl le vagyok maradva
nando89
Liverpool Fc
több mint 4 éve
nando89
3 900
Mvs ...ez oda volt dobva..
több mint 4 éve
SBL
2 215
Elsőre én meglepném a macikat egy futással középen.Vagy egy fut-fut-pasz-szal. Most, hogy nem MM áll az oldalvonal mellett biztos nem számítanak erre,
alatriste
több mint 4 éve
ó bazmeg de szép lett volna
több mint 4 éve
James007
1 854
Ervin ott folytatja, ahol múlt héten abbahagyta. Szép voltEz korábban fair catch, vagy -yard volt
SBL
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 878
Ha a SportTv adná, tuti beírnám hogy Trubisky-t miért Mr.-ezik.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Elsőre én meglepném a macikat egy futással középen.
Liverpool Fc