Green Bay Packers - Dallas Cowboys
több mint 8 éve
menjünk neki, azt faszom bele.na punt lesz, akkor úgyis megint végigviszi Áron, így legalább még egyszer támadhatunk félidő előtt 😊
több mint 8 éve
ez olyan gruounding mint a tankönyvbenA valond vele van 😀
Gergőbácsi
több mint 8 éve
SBL
2 211
szép volt Hyde-tól!
több mint 8 éve
casaubon
2 332
neki lehet, hogy pszichologus kellene. Ha csak a siman elkaphato labdakat nem ejti el, mar akkor egesz elfogadhato teljesitmenyt nyujtanaAz offseason azzal volt tele, hogy majd mekkorát fog előre lépni. Lehet, nem kellett volna annyira hype-olni, mert elhitte, hogy ő már mekkora sztár. Remélem túl fog lépni ezen az elakadáson!Nála bejön, hogy a másodévesek visszaesnek.gyönyörű volt Ricsike, így tovább.éppen, hogy nem sérült, csak Abby játszik helyette... mondjuk nem csodálom
Adams sérült, jól hallottam?
gamerkr
MaG1Xx
LN
SBL
több mint 8 éve
SBL
2 211
Az offseason azzal volt tele, hogy majd mekkorát fog előre lépni. Lehet, nem kellett volna annyira hype-olni, mert elhitte, hogy ő már mekkora sztár. Remélem túl fog lépni ezen az elakadáson!Nála bejön, hogy a másodévesek visszaesnek.gyönyörű volt Ricsike, így tovább.éppen, hogy nem sérült, csak Abby játszik helyette... mondjuk nem csodálom
gamerkr
MaG1Xx
LN
több mint 8 éve
ez olyan gruounding mint a tankönyvben
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Nála bejön, hogy a másodévesek visszaesnek.gyönyörű volt Ricsike, így tovább.éppen, hogy nem sérült, csak Abby játszik helyette... mondjuk nem csodálom
gamerkr
MaG1Xx
több mint 8 éve
ahh, ez a jobbik eset mondjuk 😊gyönyörű volt Ricsike, így tovább.éppen, hogy nem sérült, csak Abby játszik helyette... mondjuk nem csodálom
gamerkr
MaG1Xx
több mint 8 éve
gyönyörű volt Ricsike, így tovább.Már azt gondoltam a sporttv-ben minket adnak.
gamerkr
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Félre innen rusnya népség, megjött Ricsi Rodgers a szépség!/csak mert a Lions ellen elmaradt/
Liverpool Fc fan
több mint 8 éve
zsoltee
1 373
gyönyörű volt Ricsike, így tovább.éppen, hogy nem sérült, csak Abby játszik helyette... mondjuk nem csodálom
gamerkr
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
Adams sérült, jól hallottam?Nem. Csak szar 😊
gamerkr
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
A play action is működött kétszer egymás után
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
gyönyörű volt Ricsike, így tovább.Adams sérült, jól hallottam?
több mint 8 éve
zsoltee
1 373
yessss
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
Rodgers to Rodgers
több mint 8 éve
Jöhetne egy Abbrederis TD. Had örüljön a nép 😀
több mint 8 éve
A sokadik screen is meglepi a Cowboys D-t
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
SBL
2 211
Kuhn élete leghosszabb futása.😊
több mint 8 éve
Pep71
2 547
KUUUUUUUUUUUUHN!
több mint 8 éve
zsoltee
1 373
KKKKKUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHNNNNNN