NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 559
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Green Bay Packers - Detroit Lions
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
na cső, jogos minden amit a bíróktól mondtatok, hogy ebben nekünk mi a szerepünk kérdéses
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Utley
264
Vidd be inkább Te vak zebra!
több mint 5 éve
nagyon kéne egy fd1 perc elég Staffordnak h helyzetbe hozza Pratert
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Nem elég a FG, Prater kivégez minket.Ugyanezt erzem en is
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Utley
264
Elbuktunk!
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Nem elég a FG, Prater kivégez minket.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
nando89
3 894
Értem köszi 😊Ha egyáltalán nem arra megy a labda, sőt, még el se dobták, de hozzáérnek egy szaladó elkapóhoz, attól az még PI.Flowerst adom jogos, de redmondot nem alul dobott labda volt semmiben nem zavarta szerintem.Ez nem necces volt, egyértelmű volt Flowersé meg Redmondé isMost nekünk fújnak, el kell ismerniVolt 2 darab necces fujás..nem full kamu 50-50
pecsi92
nando89
pecsi92
nando89
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ha egyáltalán nem arra megy a labda, sőt, még el se dobták, de hozzáérnek egy szaladó elkapóhoz, attól az még PI.Flowerst adom jogos, de redmondot nem alul dobott labda volt semmiben nem zavarta szerintem.Ez nem necces volt, egyértelmű volt Flowersé meg Redmondé isMost nekünk fújnak, el kell ismerniVolt 2 darab necces fujás..nem full kamu 50-50
pecsi92
nando89
pecsi92
nando89
több mint 5 éve
Nem értem miért ebben a ligában játszik a Lions.Ha valahol ennyire pikkelnek az emberre, máshova kell menni.
több mint 5 éve
nando89
3 894
Flowerst adom jogos, de redmondot nem alul dobott labda volt semmiben nem zavarta szerintem.Ez nem necces volt, egyértelmű volt Flowersé meg Redmondé isMost nekünk fújnak, el kell ismerniVolt 2 darab necces fujás..nem full kamu 50-50
pecsi92
nando89
pecsi92
több mint 5 éve
Utley
264
Top 3-s QB-nek ajándék 4 kísérlet, naná TD.. majd mellbe verik az embert a labda még úton, arra meg semmi zászló... Na elmentek Ti a búsba!
több mint 5 éve
pecsi92
505
Ez nem necces volt, egyértelmű volt Flowersé meg Redmondé isMost nekünk fújnak, el kell ismerniVolt 2 darab necces fujás..nem full kamu 50-50
pecsi92
nando89
több mint 5 éve
FunHun
1 482
Mondjuk a Flowersen befújt az 100% kamu volt.Most nekünk fújnak, el kell ismerniVolt 2 darab necces fujás..nem full kamu 50-50
pecsi92
nando89
Ott megállt volna aGB, helyette TD lett...
több mint 5 éve
Nem megadott elkapás,Flowersre zàszló a semmiért,
TD a GB-nek, de az elkapó még kint ért földet,
Elmaradt DPI.
Lesújtott a zebramaffia.
több mint 5 éve
nando89
3 894
Most nekünk fújnak, el kell ismerniVolt 2 darab necces fujás..nem full kamu 50-50
pecsi92
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Most nekünk fújnak, el kell ismerniNem, a Lions ellen.
pecsi92
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
pecsi92
505
Most nekünk fújnak, el kell ismerni
több mint 5 éve
FunHun
1 482
sima DPI volt
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
3 labdaeladás és még mindig izgalmas
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Utley
264
Adjàl bónuszt AR-nek... ennyi erővel beállhatnàl WR-nek...