Green Bay Packers - Minnesota Vikings
több mint 8 éve
Demi Lovato a LS?!Goode IR-en
Höri
Liverpool Fc
több mint 8 éve
igen ez a mi régi offensünk 😊
több mint 8 éve
metaxa17
306
Na, majd most lezúzzuk balerina Rodgers-t.Szeretnel te ilyen qb-t 😉
Go Vikings!
több mint 8 éve
Megint lehet egy 100 yardos félidőnkde optimista vagy
Old Green Bay
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Megint lehet egy 100 yardos félidőnk
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Peppers 10+, nálunk először!
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Na, majd most lezúzzuk balerina Rodgers-t.
több mint 8 éve
Hídvíz a földön, még több ilyet
több mint 8 éve
na legalább Wallace is ott van a pályán
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Janis az új Bush
több mint 8 éve
Ezt a Janis gyereket seggbe kell rúgni, de úgy, hogy felrepüljön a Holdig. XD
több mint 8 éve
Bár WR-ként nem tudott feljebb jönni a depth-en mint gunner igazi playmaker.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
ilyenek nem férnek bele
több mint 8 éve
na Papale-nk majdnem villant 😊
több mint 8 éve
majdnem megvolt
több mint 8 éve
metaxa17
306
Ez jo kis első negyed volt.
több mint 8 éve
Adams egy jó és egy borzasztó éven lesz túl. Monty mutatott szép dolgokat, de alig játszott első évében. Jordy elit, aki szerint nem nézze meg mire megyünk nélküle, Cobb remek 2. számú opció, ha nem neki kell folyton a leadernek lennie. Egyéb WR-ek nem tudtak előre lépni ilyen-olyan okokból (melyekből nem tudunk sokat, de biztos megvannak az észérvek). Nem a legnagyobb need a WR, de akár védhető is lenne. T-t nem kell megmagyarázni. Bulaga rettentő lett idénre, a LB poszt pedig nagyot változhat offseasonba. (Peppers nagy szerződése, Neal-Perry lejáró szerződése). Más poszt meglepne, TE ami még érdekes, Ricsi R. nem elit, de megbízható célpont.WR szerintem nem kellene, csak rendet tenni a fejekben. Jordy is egészséges lesz.Azon is gondolkoztam, hogy mivel Tretter is jó volt C-nek, hogy hogy nem ő vagy Linsley mozgott ki G-ba. De nyilván ők látják hétről hétre. Komoly kérdés lesz a drafton, hogy WR, LB, vagy T lesz-e az első kör...Nagyon piszkálja a csőröm, hogy a liga legjobb pass blokkoló G-ját T-be kell játszatni. Barclay borzalmas csalódás lett idén mint beugró.Tretter ugyan csere C, de az egyetemen LT volt, csak ki kellene próbálni, ha mást nem RT-nek, Bulaga csak jobb, mint Barclay
alatriste
LN
alatriste
LN
Liverpool Fc
több mint 8 éve
WR szerintem nem kellene, csak rendet tenni a fejekben. Jordy is egészséges lesz.Azon is gondolkoztam, hogy mivel Tretter is jó volt C-nek, hogy hogy nem ő vagy Linsley mozgott ki G-ba. De nyilván ők látják hétről hétre. Komoly kérdés lesz a drafton, hogy WR, LB, vagy T lesz-e az első kör...Nagyon piszkálja a csőröm, hogy a liga legjobb pass blokkoló G-ját T-be kell játszatni. Barclay borzalmas csalódás lett idén mint beugró.Tretter ugyan csere C, de az egyetemen LT volt, csak ki kellene próbálni, ha mást nem RT-nek, Bulaga csak jobb, mint Barclay
alatriste
LN
alatriste
több mint 8 éve
X-re játszunkIdegenben jó az X.
Go Vikings!
több mint 8 éve
Ha már futással keveredtünk el a Red zone-ig ,nem váltottam volnaImre is így van vele
nando89
több mint 8 éve
nando89
3 894
Ha már futással keveredtünk el a Red zone-ig ,nem váltottam volna
több mint 8 éve
X-re játszunk