Green Bay Packers - Minnesota Vikings
több mint 8 éve
Altatunk de nagyonEl is aludt a D.
Old Green Bay
több mint 8 éve
na végre
több mint 8 éve
AP!!😊
több mint 8 éve
Akkor lehet foglalni a jegyeket a fővárosba.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Ez ma egy ilyen meccs a Vikesnál. A futók elkapnak, az elkapók futnak.
több mint 8 éve
valami hasonlót próbáltunk fórumfocin is 😀 kevesebb sikerrel 😀
több mint 8 éve
Azért akarunk kikapni, hogy a Hawks jöjjön, kikapjunk és mondjuk 23-24 pick magasságában húzhassunk? Ennél ésszerűbb magyarázat nem jut eszembe..Ha nyertek fog a Hawks menni hozzátok.
LN
Ha mi nyerünk hozzánk.
Sokkal profibban hajtotok ez ellen mint mi ne aggódj.
több mint 8 éve
Oks. Melózom közben, nem figyeltem a többi eredménytAzért akarunk kikapni, hogy a Hawks jöjjön, kikapjunk és mondjuk 23-24 pick magasságában húzhassunk? Ennél ésszerűbb magyarázat nem jut eszembe..ha kikapunk akkor irány Washington
LN
Old Green Bay
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Azért akarunk kikapni, hogy a Hawks jöjjön, kikapjunk és mondjuk 23-24 pick magasságában húzhassunk? Ennél ésszerűbb magyarázat nem jut eszembe..ha kikapunk akkor irány Washington
LN
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Azért akarunk kikapni, hogy a Hawks jöjjön, kikapjunk és mondjuk 23-24 pick magasságában húzhassunk? Ennél ésszerűbb magyarázat nem jut eszembe..csak döntetlen esetén jönne a hawks. L esetén mi megyünk a skinshez, győzelem esetén ugyan ez a meccs jövő héten is
LN
Liverpool Fc
több mint 8 éve
SBL
2 213
Ezt nem mostanában szokta meg.😕Sanyi nem tudom miért vizionálja azt, hogy mi egy kiváló csapat vagyunk.megszokás
alatriste
Kampman
több mint 8 éve
esküszöm meglepte most Ricsi azzal, hogy a Philly-nek ennyi győzelme volt és be is jutottak egyszer Chippel a PO-ba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Azért akarunk kikapni, hogy a Hawks jöjjön, kikapjunk és mondjuk 23-24 pick magasságában húzhassunk? Ennél ésszerűbb magyarázat nem jut eszembe..
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
és akkor, amikorSanyi sziporkázikmagára vállalja a szórakoztatásunkat, ha már a meccs olyan, amilyen
Old Green Bay
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Sanyi sziporkázikmagára vállalja a szórakoztatásunkat, ha már a meccs olyan, amilyen
Old Green Bay
több mint 8 éve
a szokásos fantasztikus nyitó drive - check
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Sanyi nem tudom miért vizionálja azt, hogy mi egy kiváló csapat vagyunk.megszokás
alatriste
több mint 8 éve
49ERS: Jim you are firedTOMSULA: From what?
49ERS: from being head coach
TOMSULA: I was the head coach?
több mint 8 éve
Sanyi nem tudom miért vizionálja azt, hogy mi egy kiváló csapat vagyunk.Csak a szépre emlékezik a Packers-Bears meccsekről. 😊
alatriste
több mint 8 éve
Sanyi nem tudom miért vizionálja azt, hogy mi egy kiváló csapat vagyunk.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Az 1991-es, ugyanezen cím alatt futó amerikaifocis filmet a magyar tévében "rögbi bunda"-ként játsszák, szóval még jól jártunkde, hogy Doktor D-re fordították a Necessary Roughness-t az azért nem semmi.TV2-n is meccs vanÉs mennyivel jobb, igazi coming out Sammel!
Old Green Bay
az NBC már bánja, hogy ezt a meccset választotta.Meg volt kötve a kezük
KmetyG
baggio
KmetyG
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal