NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Green Bay Packers - Philadelphia Eagles
24 napja
hiszem, ha látom. Addig még bármi történhetNa, a Packersnek még kb 15 yardot haladnia kellene, és talán láthatunk pontokatIgen meglesz az első pontszerzèsük....
shagi0206
dande2
24 napja
Pont annyival jobbak, amennyivel Love jobban bírja a nyomást mint Hurts.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
24 napja
Na, a Packersnek még kb 15 yardot haladnia kellene, és talán láthatunk pontokatIgen meglesz az első pontszerzèsük....
shagi0206
24 napja
2 perc 3 időkérés, puntolni fogunkügyes, ügyes
Tactful Cactus

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
Kellene ebbe a Packers O-ba egy Jordy Nelson kaliberű elkapó
24 napja
Na, a Packersnek még kb 15 yardot haladnia kellene, és talán láthatunk pontokat
24 napja
Egy labdaszerzèst tőlünk? 😏
24 napja
1. és 25-re futunk kozepre baz.🤝
Itt meg hurts elindul a dzsumbujba 3. és 11-re... Legalább néha látnám az értelmet az offenseben...
eaglesmcnabb
24 napja
1. és 25-re futunk kozepre baz. Itt meg hurts elindul a dzsumbujba 3. és 11-re... Legalább néha látnám az értelmet az offenseben...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
24 napja
Addig-addig viccelődök...Golgazdag merkozes.Ha 0 ponton tartjuk a Phillyt és rúgunk egy FG-t, akkor nyerünk.
Hendrix
nagylaza, főpohárnok
24 napja
Hát úgy látom ma nem szerzünk pontot 😏
24 napja
Ne vicceljünk már!
24 napja
Ez eleg elkaphatatlan volt pedig
24 napja
beragadt egy komment 2014-bőlNa hali látom a Dk hasítanak 😄😄Elsőre nem értettem, hogyan jön ide a DK, és miért hasít.
dande2
nagylaza, főpohárnok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
Love egészen pazar statot tol.
24 napja
Na hali látom a Dk hasítanak 😄😄Elsőre nem értettem, hogyan jön ide a DK, és miért hasít.
dande2
24 napja
0 sikeres 3. kísérletHa hozni akarjuk az eves atlagot, akkor a kovetkezo otot meg kellene csinalni
Tactful Cactus
24 napja
Phillips egyelőre jó igazolás. Látom szokásos meccs lesz, szidom majd az O-t és dicsérem a D-t.
24 napja
Na hali látom a Dk hasítanak 😄😄