Green Bay Packers - Philadelphia Eagles
10 hónapja
hiszem, ha látom. Addig még bármi történhetNa, a Packersnek még kb 15 yardot haladnia kellene, és talán láthatunk pontokatIgen meglesz az első pontszerzèsük....
shagi0206
dande2
10 hónapja
Pont annyival jobbak, amennyivel Love jobban bírja a nyomást mint Hurts.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Na, a Packersnek még kb 15 yardot haladnia kellene, és talán láthatunk pontokatIgen meglesz az első pontszerzèsük....
shagi0206
10 hónapja
2 perc 3 időkérés, puntolni fogunkügyes, ügyes
Tactful Cactus

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Kellene ebbe a Packers O-ba egy Jordy Nelson kaliberű elkapó
10 hónapja
Na, a Packersnek még kb 15 yardot haladnia kellene, és talán láthatunk pontokat
10 hónapja
Egy labdaszerzèst tőlünk? 😏
10 hónapja
1. és 25-re futunk kozepre baz.🤝
Itt meg hurts elindul a dzsumbujba 3. és 11-re... Legalább néha látnám az értelmet az offenseben...
eaglesmcnabb
10 hónapja
1. és 25-re futunk kozepre baz. Itt meg hurts elindul a dzsumbujba 3. és 11-re... Legalább néha látnám az értelmet az offenseben...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Addig-addig viccelődök...Golgazdag merkozes.Ha 0 ponton tartjuk a Phillyt és rúgunk egy FG-t, akkor nyerünk.
Hendrix
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Hát úgy látom ma nem szerzünk pontot 😏
10 hónapja
Csóri Lane
10 hónapja
Ne vicceljünk már!
10 hónapja
Ez eleg elkaphatatlan volt pedig
10 hónapja
beragadt egy komment 2014-bőlNa hali látom a Dk hasítanak 😄😄Elsőre nem értettem, hogyan jön ide a DK, és miért hasít.
dande2
nagylaza, főpohárnok

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Love egészen pazar statot tol.
10 hónapja
Na hali látom a Dk hasítanak 😄😄Elsőre nem értettem, hogyan jön ide a DK, és miért hasít.
dande2
10 hónapja
0 sikeres 3. kísérletHa hozni akarjuk az eves atlagot, akkor a kovetkezo otot meg kellene csinalni
Tactful Cactus
10 hónapja
Phillips egyelőre jó igazolás. Látom szokásos meccs lesz, szidom majd az O-t és dicsérem a D-t.
10 hónapja
Na hali látom a Dk hasítanak 😄😄