NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Green Bay Packers - Philadelphia Eagles
24 napja
Hunt majdnem leboxolta a bírótIgen, szép lett volna.
Tactful Cactus
24 napja
Pont most töprengtem azon, hogy Wicks felé ment-e már laszti.
24 napja
Ezt a beszari playcallt, 3 és hosszúra állandóan futunk.AJ megint befeszül majd (, illetve a sajtó befeszíti) de legalább a transfer DL megvolt így legfeljebb jövőre cserèlhetjük el 🥹
eaglesmcnabb
24 napja
Eldőlt?majd ha az ST elveszíti a labdát
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
24 napja
eldőlt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
Ezt a beszari playcallt, 3 és hosszúra állandóan futunk.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
24 napja
Most fújják le
24 napja
Eldőlt?
24 napja
Akkor vége, mehetünk aludni
24 napja
Nehogy már pontok legyenek, valami int vagy fumble kéne :dMissed FG, olyan ma még úgy se volt.
Nomac
Bár INT sem.
Poloska vagyok.
24 napja
Nehogy már pontok legyenek, valami int vagy fumble kéne :d
24 napja
Ezért jó hogy az semleges meccs lesz.Ez után a félidő után remélem Madridban kárpótolnak egy jó 43-40-elCowboys ellen sem hiszem, hogy nagy volt a boldogság a meccs végén, sok pont ide v oda
zacknorb
shagi0206
Szimplán csak have fun.
Poloska vagyok.
24 napja
Ez után a félidő után remélem Madridban kárpótolnak egy jó 43-40-elCowboys ellen sem hiszem, hogy nagy volt a boldogság a meccs végén, sok pont ide v oda
zacknorb
24 napja
Ez után a félidő után remélem Madridban kárpótolnak egy jó 43-40-el
Poloska vagyok.
24 napja
LJ a vasember
24 napja
De ezt se bánom ha egy Barkley 65.yard elfutás vagy DSmith 65yard TD elkapással nyitunk 😀 bár amit korábban írtam az a valószínűbb...
24 napja
Azon túl, hogy "menjél, Jacobs fiam, oszt' fussál", még halványan se látom, mit akarunk játszani.Hatha most az oltozoben valaki megtalalja a rovidpasszos jatekok fejezetet a playbooknak
nagylaza, főpohárnok
24 napja
Gondoltam hogy minden kreténségben benne van a kezünk1943. november 7. Giants-Lionsna, olyan eredmény mikor volt utoljára? Ha volt. Bár a "középkorban" előfordulhatott ilyesmi.de akkor most már legyen 2-0 a végeredmény0-0 OT után is maradhat.
Löfli
zacknorb
shagi0206
casaubon
24 napja
Azon túl, hogy "menjél, Jacobs fiam, oszt' fussál", még halványan se látom, mit akarunk játszani.
24 napja
1943. november 7. Giants-Lionsna, olyan eredmény mikor volt utoljára? Ha volt. Bár a "középkorban" előfordulhatott ilyesmi.de akkor most már legyen 2-0 a végeredmény0-0 OT után is maradhat.
Löfli
zacknorb
shagi0206
24 napja
Olyan jó ezt az előző NFL idèny összefoglalót nèzni,.nem lehet elègszerlátni, jövőre is jó lenne hasonló 😀😎