NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Green Bay Packers - Philadelphia Eagles
24 napja
Offense rákészült a meccsre... Biztos nem volt elég idő felkészülni...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
24 napja
ebben a sportban amúgy gyakran van pontszerzés?nem tudom, nézd vissza a tegnapi Lions meccset. Ott punt se volt a kékektől
Löfli
24 napja
ebben a sportban amúgy gyakran van pontszerzés?Tehetsz róla, tehetsz ellene
Löfli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
24 napja
ebben a sportban amúgy gyakran van pontszerzés?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
Akkor szenilis vagyok, vagy éppen cigiztem.Engedjük már el ezt a beugratást, Love-nak még egyszer se jött össze.Múlt héten fix volt egy jó
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
24 napja
Pár napja, amikor néztem, questionable volt.A vallaval van gondTényleg? Erről lemaradtam.SerultHa már elkapók, a Packers jövőre is draftol egyet a 2. körben?Idén első kör volt. Jut eszembe: hol van Golden?
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
casaubon
nagylaza, főpohárnok
casaubon
24 napja
Engedjük már el ezt a beugratást, Love-nak még egyszer se jött össze.Múlt héten fix volt egy jó
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
24 napja
Engedjük már el ezt a beugratást, Love-nak még egyszer se jött össze.OL: Hold my beer
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
24 napja
Ahol van Ness.Ha már elkapók, a Packers jövőre is draftol egyet a 2. körben?Idén első kör volt. Jut eszembe: hol van Golden?
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
24 napja
Engedjük már el ezt a beugratást, Love-nak még egyszer se jött össze.
24 napja
A playbook ma is zárva van....
24 napja
A vallaval van gondTényleg? Erről lemaradtam.SerultHa már elkapók, a Packers jövőre is draftol egyet a 2. körben?Idén első kör volt. Jut eszembe: hol van Golden?
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
casaubon
nagylaza, főpohárnok
24 napja
az meg a másik, ami eszembe se jutott 😀Főleg hogy nincs első körTudom. De az szerintem mindenkinek kikerekítené a szemét, ha még1x húznának egyet az 1. körben, miután ez ezelőtt nem történt meg isten tudja mióta.Ha már elkapók, a Packers jövőre is draftol egyet a 2. körben?Iden az elsoben volt
shagi0206
casaubon
shagi0206
zacknorb
24 napja
Főleg hogy nincs első körTudom. De az szerintem mindenkinek kikerekítené a szemét, ha még1x húznának egyet az 1. körben, miután ez ezelőtt nem történt meg isten tudja mióta.Ha már elkapók, a Packers jövőre is draftol egyet a 2. körben?Iden az elsoben volt
shagi0206
casaubon
shagi0206
Poloska vagyok.
24 napja
Tényleg? Erről lemaradtam.SerultHa már elkapók, a Packers jövőre is draftol egyet a 2. körben?Idén első kör volt. Jut eszembe: hol van Golden?
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
casaubon
24 napja
Tudom. De az szerintem mindenkinek kikerekítené a szemét, ha még1x húznának egyet az 1. körben, miután ez ezelőtt nem történt meg isten tudja mióta.Ha már elkapók, a Packers jövőre is draftol egyet a 2. körben?Iden az elsoben volt
shagi0206
casaubon
24 napja
SerultHa már elkapók, a Packers jövőre is draftol egyet a 2. körben?Idén első kör volt. Jut eszembe: hol van Golden?
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
24 napja
Ha már elkapók, a Packers jövőre is draftol egyet a 2. körben?Iden az elsoben volt
shagi0206
24 napja
Ha már elkapók, a Packers jövőre is draftol egyet a 2. körben?Idén első kör volt. Jut eszembe: hol van Golden?
shagi0206
24 napja
Óhhh!!!12!!!Mennyi volt? 5 yard?ST szokás szerint gatyaUgyan mar, reg lattunk ennyire hosszu punt returnt
zacknorb
casaubon
nagylaza, főpohárnok
casaubon
24 napja
Ha már elkapók, a Packers jövőre is draftol egyet a 2. körben?
24 napja
12!!!Mennyi volt? 5 yard?ST szokás szerint gatyaUgyan mar, reg lattunk ennyire hosszu punt returnt
zacknorb
casaubon
nagylaza, főpohárnok
24 napja
Mennyi volt? 5 yard?ST szokás szerint gatyaUgyan mar, reg lattunk ennyire hosszu punt returnt
zacknorb
casaubon
24 napja
ST szokás szerint gatyaUgyan mar, reg lattunk ennyire hosszu punt returnt
zacknorb