Green Bay Packers - Philadelphia Eagles
10 hónapja
Offense rákészült a meccsre... Biztos nem volt elég idő felkészülni...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
ebben a sportban amúgy gyakran van pontszerzés?nem tudom, nézd vissza a tegnapi Lions meccset. Ott punt se volt a kékektől
Löfli
10 hónapja
ebben a sportban amúgy gyakran van pontszerzés?Tehetsz róla, tehetsz ellene
Löfli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
ebben a sportban amúgy gyakran van pontszerzés?

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Akkor szenilis vagyok, vagy éppen cigiztem.Engedjük már el ezt a beugratást, Love-nak még egyszer se jött össze.Múlt héten fix volt egy jó
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
10 hónapja
Pár napja, amikor néztem, questionable volt.A vallaval van gondTényleg? Erről lemaradtam.SerultHa már elkapók, a Packers jövőre is draftol egyet a 2. körben?Idén első kör volt. Jut eszembe: hol van Golden?
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
casaubon
nagylaza, főpohárnok
casaubon
10 hónapja
Engedjük már el ezt a beugratást, Love-nak még egyszer se jött össze.Múlt héten fix volt egy jó
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Engedjük már el ezt a beugratást, Love-nak még egyszer se jött össze.OL: Hold my beer
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Ahol van Ness.Ha már elkapók, a Packers jövőre is draftol egyet a 2. körben?Idén első kör volt. Jut eszembe: hol van Golden?
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Engedjük már el ezt a beugratást, Love-nak még egyszer se jött össze.
10 hónapja
A playbook ma is zárva van....
10 hónapja
A vallaval van gondTényleg? Erről lemaradtam.SerultHa már elkapók, a Packers jövőre is draftol egyet a 2. körben?Idén első kör volt. Jut eszembe: hol van Golden?
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
casaubon
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
az meg a másik, ami eszembe se jutott 😀Főleg hogy nincs első körTudom. De az szerintem mindenkinek kikerekítené a szemét, ha még1x húznának egyet az 1. körben, miután ez ezelőtt nem történt meg isten tudja mióta.Ha már elkapók, a Packers jövőre is draftol egyet a 2. körben?Iden az elsoben volt
shagi0206
casaubon
shagi0206
zacknorb
10 hónapja
Főleg hogy nincs első körTudom. De az szerintem mindenkinek kikerekítené a szemét, ha még1x húznának egyet az 1. körben, miután ez ezelőtt nem történt meg isten tudja mióta.Ha már elkapók, a Packers jövőre is draftol egyet a 2. körben?Iden az elsoben volt
shagi0206
casaubon
shagi0206
10 hónapja
még a szokásosnál is szarabb 2. kísérlet
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Tényleg? Erről lemaradtam.SerultHa már elkapók, a Packers jövőre is draftol egyet a 2. körben?Idén első kör volt. Jut eszembe: hol van Golden?
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
casaubon
10 hónapja
Tudom. De az szerintem mindenkinek kikerekítené a szemét, ha még1x húznának egyet az 1. körben, miután ez ezelőtt nem történt meg isten tudja mióta.Ha már elkapók, a Packers jövőre is draftol egyet a 2. körben?Iden az elsoben volt
shagi0206
casaubon
10 hónapja
SerultHa már elkapók, a Packers jövőre is draftol egyet a 2. körben?Idén első kör volt. Jut eszembe: hol van Golden?
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Ha már elkapók, a Packers jövőre is draftol egyet a 2. körben?Iden az elsoben volt
shagi0206
10 hónapja
Ha már elkapók, a Packers jövőre is draftol egyet a 2. körben?Idén első kör volt. Jut eszembe: hol van Golden?
shagi0206
10 hónapja
Óhhh!!!12!!!Mennyi volt? 5 yard?ST szokás szerint gatyaUgyan mar, reg lattunk ennyire hosszu punt returnt
zacknorb
casaubon
nagylaza, főpohárnok
casaubon
10 hónapja
Ha már elkapók, a Packers jövőre is draftol egyet a 2. körben?
10 hónapja
12!!!Mennyi volt? 5 yard?ST szokás szerint gatyaUgyan mar, reg lattunk ennyire hosszu punt returnt
zacknorb
casaubon
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Mennyi volt? 5 yard?ST szokás szerint gatyaUgyan mar, reg lattunk ennyire hosszu punt returnt
zacknorb
casaubon
10 hónapja
ST szokás szerint gatyaUgyan mar, reg lattunk ennyire hosszu punt returnt
zacknorb