NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Green Bay Packers - Philadelphia Eagles
24 napja
A végén még Wicks lesz a meccs embere (legalábbis nálunk).O oldalon.
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
24 napja
A végén még Wicks lesz a meccs embere (legalábbis nálunk).
24 napja
De hogy ne csak károgjak, Wemby legalább nagyot ment.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
24 napja
Hulladék ez az O. A hab már csak az lenne a tortán ha 10 pontos előnyből sikerülne kiszopni a Barkley-Brown duóval fantasyben Baun ellenében.Beszriak vagyunk nem megnyerni akarjuk hanem nem elveszteni...pont ezért fogjuk
eaglesmcnabb
24 napja
Akkor ha csak saját magát nem tartja 0 ponton a GB a 4. negyedben meglesz már nekik is. Úgy látszik amúgy a kèt csapat a Raiders Denvert nem akarja túlszárnyalni a kèt csapat 😀
24 napja
Hulladék ez az O. A hab már csak az lenne a tortán ha 10 pontos előnyből sikerülne kiszopni a Barkley-Brown duóval fantasyben Baun ellenében.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
24 napja
Igen, nyaron azza valtozott. De kap neha az offense-ben is snapeket. Plane, hogy Reed ugye nincs meg, es ma Golden sincs, es Williams se 100%-os, tamadasban talan nem is volt meg fennMegnéztem, a rosteren CB-ként szerepel.IgenkapdmárelbaszkiA második Bo Melton volt? Jól láttam?
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
casaubon
nagylaza, főpohárnok
24 napja
Nyilván ránk minden holdingot be kell dobni...mègha ennek most nem is volt jelentősège
24 napja
Akkor most a GB hosszú TDjöhetHogy volt merszed a saját átkomat használni ellenem Potter.
dande2
Poloska vagyok.
24 napja
Megnéztem, a rosteren CB-ként szerepel.IgenkapdmárelbaszkiA második Bo Melton volt? Jól láttam?
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
casaubon
24 napja
Ja hogy arra gyakoroltak, akkor okkè 😄Erre volt idő kèt hetet gyakorolni gratula 🤦🤦🤦Egész jók a puntok, hol a gond? 😀
dande2
Nomac
24 napja
Akkor most a GB hosszú TDjöhet
24 napja
Erre volt idő kèt hetet gyakorolni gratula 🤦🤦🤦Egész jók a puntok, hol a gond? 😀
dande2
24 napja
Erre volt idő kèt hetet gyakorolni gratula 🤦🤦🤦
24 napja
IgenkapdmárelbaszkiA második Bo Melton volt? Jól láttam?
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
24 napja
Ezek után jön majd a hosszú Elgses TD tippre.Ha az lesz, akkor D. Smith legyen
1 playből bumm.
zacknorb
24 napja
Amikor valami jó lenne azt is eltudjuk baszni , nem igen látom lehetőségeket és nem csak a mai meccsen .
24 napja
Mondjuk ezek a jàtèk órák èrdekesek elèg nagy eltèrès van a TV meg a valóság között...
24 napja
Ezek után jön majd a hosszú Elgses TD tippre.1 playből bumm.
Poloska vagyok.
24 napja
kapdmárelbaszkiA második Bo Melton volt? Jól láttam?
Tactful Cactus
24 napja
Love magára maradt, senki nem segít neki, kb se a fal, se az elkapók...
24 napja
Egy drop meg pont hianyzott
24 napja
Ez igazán remek. 2-ből 2 drop.
24 napja
Ilyen rossz támadó falat nem tudom lattam e már nálunk .